Şimdi Ara

Azerbaycan vize işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Azerbaycan vize işlemi nasıl yapılmaktadır?

Benim bildiğim, baküye indikten sonra ülkeye girişte gümrükte hallediliyormuş.Yardımlarınızı bekliyorum çok acil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoTeSCaPe -- 17 Haziran 2009; 18:15:21 >

• azerbaycanda vie yok diye biliyorum
  • vize var o kesin de nasıl bir uygulama söz konusu?
  • Azerbaycana girişte alacağın vize 2 aylık turistik vizedir.Sadece havayolu kullanıyorsan alabilirsin.Eğerki uzun müddetli gidiyosan ankaradaki azerbaycan elçiliğine başvurman gerekli.
  • evet uçakla gideceğim 2 yıllık vizenin ücretini biliyor musun?
  • Vize ücretsiz diye biliyorum ama gidiş amacınıza göre belki ücretlendirebilirler.
  • anladım umarım öyledir çok az vaktim var araştıramadım da tam yarın gidiyorum o bakımdan ön bilgisini alayım istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistan Vize Sağlık Raporu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seyahat amacı nedir ?
  • iş görüşmesi için sözleşme imzalamaya gidicem. Yani siz şöyle düşünün turistik amaçlı sadece gezme amaçlı gidiyorum diye düşünün.Bu maksatla gidip 1 ay sonra geri döneceğim?
  • sorun olmaz atlayın uçağa gidin 10 dolar karşılığında 1 yada 2 aylık turistik vize vururlar havalanında
  • İlginiz ve bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.Siz azerbaycanda mısınız?
  • Değilim ama bi ara gitmiştim.
  • Anladım hayırlısı :)
  • bu kadar kolay mı ya vize işi? ben de bi ara gidip görüp geliyim o zaman oraları
  • Yuh! Kendi soyumuzdan olanlara gitmek için vize mi istiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Yuh! Kendi soyumuzdan olanlara gitmek için vize mi istiyorlar?

kardeş kardeşine habersin gidebilir mi? önce bi sölücen ben geliom die ki hazırlık yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice_54

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Yuh! Kendi soyumuzdan olanlara gitmek için vize mi istiyorlar?

kardeş kardeşine habersin gidebilir mi? önce bi sölücen ben geliom die ki hazırlık yapsınlar

• Ben azerbaycana her yıl gidiyorum orada akrabalarım var. Bir ara vize kaldırılması söz konusuydu ama şu ermeni sınırı açma olayı gündeme gelince askıya alındı.Bu sene gitmedim eğer değişmediyse girişte 10 dolar gibi bir ücret. Bir aylık vize.

Edit: Bu arada kendi soyundan demişlerde diğer ülkelere 100 dolar civarı haberiniz ola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ece* -- 20 Ağustos 2009; 21:00:05 >
  • ben de gidecegim azerbaycana.
    istenilen herhangi bi evrak vs yokmu arkadaslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.