Şimdi Ara

Azerbeycan deniz akademisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Azerbaycan'da Devlet deniz akedemisinde kaptanlık okumayı düşünüyorum. İnternette çoğu soruya güncel cevap yok.Aklımda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim. Lütfen bilginiz olmadan tahminler içeren yönlendirmeler yapmayın.Azerbaycan'da okuyan veya orası hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

1-) Bakü'de sosyal yaşam hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim hayat nasıldır?
    2-) kaç tl ile Azerbaycan'da 1 gün geçirebiliriz? Ev kiraları faturalar ortalama nasıldır? Ne gibi şeyler ucuz ne gibi şeyler pahalıdır?
    3-) çoğu yerden rüşvet falan var demişler para vermeden geçirmiyolar falan demişler tabi bunları 1 2 sene önce yazmışlar ben derslerine çalışırsan yinede geçirmiceklerini sanmıyorum ama bunu diyen çok kişi var o yüzden yakın zaman içersinde bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
    4-) azerbeycanda gemi makinaları veya kaptanlık okumuş olan varsa iş bulma konusunda okul yardımcı oluyor mu ?

Aklıma gelmeyen ve sizin açıklamak istediğiniz bir şey olursa yazarsanız mutlu olurum.

• Azeri bir arkadaşım var o okuldan mezun senin için bu soruları soracağım ona

direk kopyala yapıştır yapıyorum;
    iş bulma konusunda okul yardımcı eğer okulu iyi ortalama puanı ile bitirirsen iş veriyorlar ama böyle normal bitirdin diğelim tam anlamıyla yardım olup olmuycağını bilmiyorum ama iş bulmak mümkün
    tabii türk birinin azeri gemisinde çalışmasından haberdar değilim
    Bakü'de sosyal yaşam hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim hayat nasıldır? sorusu yani sosyal yaşam dediğini tam olarak hangi anlamda sorduğunu bilmiyorum ama öyle eğelnce falan açısından istanbul falan gibi değil yani çevre bir zaman sonra kısıtlı gibi geliyor bakü içinde
    kaç tl ile Azerbaycan'da 1 gün geçirebiliriz? Ev kiraları faturalar ortalama nasıldır? Ne gibi şeyler ucuz ne gibi şeyler pahalıdır? bu soruyu pek fazla nasıl cevaplarım bilmiyorum kişisel büdçeye göre değişiyor kıyafet falan türkiyeye oranla ben bildiğim kadarıyla pahalı yemekti erzaktı normal bence ama yine söylediğim gibi büdtçe azsa sorun yaşana bilir evet,ulaşım falan ucuz mesela türkiyeye oranla metro otobüstü taksiydi falan benzin falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan y -- 5 Haziran 2018; 8:7:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya dil okulları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.