Şimdi Ara

Azerbeycan kanalı CBC SPORT Süper Ligin yayın hakkını aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Türkiye maçlarını versin veya vermesin, hafta sonları güzel maçlar veriyor bu kanal. İzlemek isteyenler, Türksat lnb'sinin sağ tarafına bir tane daha lnb bantlayıp Azerspace uydusundan izleyebilirsiniz. Sinyal çok kuvvetli değil yalnız, biraz oynamanız gerekiyor.

Aynen öyle. Ben 2. çanağı azerspace e ayarladım. idman ve az tv den avrupa ve cl maçlarını izliyorum. bu kanal bonusu oldu. Merkezi sistemi olanlar bir çanak da azerspace için ekletsinler bana dua ederler.

Valla benim sinyal %99 gösteriyor süper de izliyorum.

Senin ayrı çanak vardır azerspace için. Ben ekstra çanak kullanmak istemeyenler için yazdım. Türksat ile Azerspace'i tek çanaktan kullanıyorum yan yana bantlayıp.
    İmkan varsa ayrı çanak daha iyi tabi, bunun kışı var, yağmuru var, rüzgarı var.

Yok hocam yok ben de senin gibi tamir bandını aldım yapıştırdım yaz kış kulanıyorum çok iyi ayarlarsan sorun olmuyor lnb ile biraz daha oynasan kesin sonuç elde edersin 5 senedir çatıda yapışık duruyor

• İnternetteki yayınları çok kötü bulanık gözüküyor. Çanak anten var ama CBC Sport u bulmuyor.

İnternetten 360p ye razı olacağız yine öyle görünüyor.

• lucas10 kullanıcısına yanıt
    Çanağını 46 dereceye çevir bulursun. hd yayın. Ancak hafta sonu maç verip vermeyecekleri hala belli değil. Gerekli bilgiler konuda bol bol mevcut
  • Her hafta 1 lig maçı açık kanaldan verilsin önerisi vardı. Sanırım bu tür bir şey olacak.Sezon boyunca her takımın 2 maçını izleyeceğiz diye tahmin ediyorum. Çok heyecanlanmayın yani. Avrupa maçları için Azerspace uydusunu ben zaten takip ediyordum. Sağolsun kardeşlerimiz kendi maçlarıyla çakışmadığı ya da takımlarımız iddiasını kaybetmedikçe bizim maçları genelde veriyorlar.
  • Yabanci yatirimci ve yabanci sinirinin kalkmasi ile Super Lig Dunya'ya acilmaya basladi. Fransiz televizyonlarinda bizim ligimiz konusuluyor, Azerbaycan'da yayinina baslandi.

Daha hala bunu nasil tekrar negatife ceviririz diye tartisiyoruz yabanci siniri getirelim diye.

Millet Tarik Camdal'in Ozan Tufan'in kasina gozune almiyor bu kararlari. Gomis'in Belhanda'nin Negredo'nun Pepe'nin Soldado'nun Giuliano'nun Sosa'nin etkisiyle aliyor.

Yabanci sinirini tekrar getirmek Turk Futbolunu bitirmek demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik bir ligimiz var, şişir şişir elde patlıyor.

Yıllardır digitürk'ün de aşırı pinpirikliği yüzünden zarar gördü durdu. Hiçbir ülkeye satmadı hakları.

En son elinde patlayacak görecek.

Birde biz bu kadar Türk futboluna yatırım yaptık diyor ya ağızlarına vurasım geliyor.

Sanki bağış yapıyor, misli ile pazarlayıp ticari amaçlı kar için veriyorsun, sanki kendine muhtaç koskoca ülkenin futbolu.

Kendini büyük görmeler falan.

• IPTV akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

IPTV akar

Çiçek Gibi
  • ne zaman verecekmiş maçları?

• olmaz öyle şeyler, izlettirirler mi vs. diyenler için

azerbaycanda premier lig şifresiz yayınlanıyordu. Dandik türkiye ligi neden olmasın ?

Yayınlarlarsa hemen 1 çanak daha bağlar işime bakarım.
  • matrax33 kullanıcısına yanıt
    ' Azerbaycan’da Türkiye Süper Lig maçlarını yayımlayan CBC Sport, Digiturk’ün sözleşmeyi feshettiğini açıkladı.'
  • Yabanci siniri gelirse bein sports almam yeaa

Sanki aliyonuz da

Bunu diyenleri surekli bu tarz konularda goruyorum

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    premiyer ligi 7 liraya izliyorum. Neden türkiye ligi için 100 küsür lira ödeyeyim ? Zaten kaliteli maç yılda 2 tane var fb-gs derbisi. Gerisi boş stadlar ölümüne faul yapan anadolu takımları. Futbol oynatmamak için sulanmamış çimler.

Gider o 2 maçı da kahvede izlerim. Kalanlar için kaçak linklere harcanan megabayt bile fazla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.