Şimdi Ara

Azerbeycan kanalı CBC SPORT Süper Ligin yayın hakkını aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper lig maçlarını şifresiz izleyebileceğimiz söyleniyor.İnşallah doğrudur
    http://www.cbcsport.tv/news/cbc-sport/news-19540/

Azerbeycan kanalı CBC SPORT Süper Ligin yayın hakkını aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 7 Eylül 2017; 16:21:58 >

• Olmaz öyle bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen olsun böyle bir şey
  • bela vaziyetin içine soxum azerice öğrenmeye başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-151CCB885 -- 7 Eylül 2017; 16:8:0 >
  • inanmayın böyle şeylere hayal kırıklığı yaşarsınız
  • Twitter hesaplarında konu ile ilgili bir şey yok. Zaten olmasa bile '' şifresiz '' izliyorum :D
  • digiturke bu kanalı nasıl ekliyoruz frekans ekleme yazma yeri varsa eğer bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lyngsat.com a göre CBC şifresiz HD. En fazla biss koyarlar gibi görünüyor. Millet sömürür sömürür. Hadi inşallah. Uydu antenciler çanak satış ve ayarında patlama yaşarlar.

İhtimal vermiyorum pek.
  • Volkan Üst: “Türkiy? superliqası “CBC Sport”da
    Türkiy? superliqasının oyunları tarixd? ilk d?f? Türkiy?d?n k?narda f?aliyy?t göst?r?n v? açıq yayımda olan kanal vasit?si il? yayımlanacaq.

http://www.cbcsport.tv/
  • http://www.cbcsport.tv/news/cbc-sport/news-19540/

• Haftada 2 maç olması kotu olmuş. En azindan derbilerin olucagi garanti.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

digiturke bu kanalı nasıl ekliyoruz frekans ekleme yazma yeri varsa eğer bilmiyorum

Uydun Eutelsat ise ekleyemezsin.

• Hemen gaza gelmeyin arkadaşlar...

Sizce Bein bunun önlemini almadan verir mi yayın haklarını?
  • Türkiye maçlarını versin veya vermesin, hafta sonları güzel maçlar veriyor bu kanal. İzlemek isteyenler, Türksat lnb'sinin sağ tarafına bir tane daha lnb bantlayıp Azerspace uydusundan izleyebilirsiniz. Sinyal çok kuvvetli değil yalnız, biraz oynamanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Türkiye maçlarını versin veya vermesin, hafta sonları güzel maçlar veriyor bu kanal. İzlemek isteyenler, Türksat lnb'sinin sağ tarafına bir tane daha lnb bantlayıp Azerspace uydusundan izleyebilirsiniz. Sinyal çok kuvvetli değil yalnız, biraz oynamanız gerekiyor.

Aynen öyle. Ben 2. çanağı azerspace e ayarladım. idman ve az tv den avrupa ve cl maçlarını izliyorum. bu kanal bonusu oldu. Merkezi sistemi olanlar bir çanak da azerspace için ekletsinler bana dua ederler.
  • Para var huzur var bein sports akar

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Türkiye maçlarını versin veya vermesin, hafta sonları güzel maçlar veriyor bu kanal. İzlemek isteyenler, Türksat lnb'sinin sağ tarafına bir tane daha lnb bantlayıp Azerspace uydusundan izleyebilirsiniz. Sinyal çok kuvvetli değil yalnız, biraz oynamanız gerekiyor.

Aynen öyle. Ben 2. çanağı azerspace e ayarladım. idman ve az tv den avrupa ve cl maçlarını izliyorum. bu kanal bonusu oldu. Merkezi sistemi olanlar bir çanak da azerspace için ekletsinler bana dua ederler.

Valla benim sinyal %99 gösteriyor süper de izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Valla benim sinyal %99 gösteriyor süper de izliyorum.

Senin ayrı çanak vardır azerspace için. Ben ekstra çanak kullanmak istemeyenler için yazdım. Türksat ile Azerspace'i tek çanaktan kullanıyorum yan yana bantlayıp.
    İmkan varsa ayrı çanak daha iyi tabi, bunun kışı var, yağmuru var, rüzgarı var.

• Hocam izletirler mi hiç bedavaya? :( Hiç sanmıyorum.
  • Ay hadi inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.