Dolaşırken rastladım da adamlar kendi liglerini takip etmiyorlar Türkiye liginini izliyorlar resmen.Avatarlarında Fener ve Gs ile ilgili resimler olanlar var.Gerçi bazıları Türk ama neyse
Çok objektifim ama bunlar da beğendiğim yorumlar
Galatasaray Turkiye futbolunun kecmishidir, FENERBAXCA ise Turkiye futbolunun geleceyidir!!! Galatasaray evveller avropa fatehi idi,indise avropa faresidi
quote:
Orijinalden alıntı: by_hacked
Salam,Galatasaray yoxsa Fenerbaxca mugayisasini hec aparmaga daymaz.Azarbaycanda manca 100-200 fenerli ancag olar-7 milyon ise Galatasarayli var,axi Feneri bizde naya gora sevmalidirlar,cempionlar ligasinda 0 xal yigdigina gora------------Galatasaray-Azarbaycanda an cox sevilan komandadir
quote:
Orijinalden alıntı: by_hacked
yazan türk
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk
yazan türk
Alıntıları Göster
Biri de demiş bi Fenerin Türkiyede 25 milyon azerkeşi var. Fenerliler böyle sallıyor..
Ama Öz Azeriler Qalatasaray sevilir diyor
quote:
Biri de demiş bi Fenerin Türkiyede 25 milyon azerkeşi var. Fenerliler böyle sallıyor..
Ama Öz Azeriler Qalatasaray sevilir diyor
Alıntıları Göster
quote:
salam,mence Azarbaycanda kimin an cox sevildiyini hami cox gozal bilir---------Galatasaray-azari turkunun dunya komadalari arasinda an cox sevdiyi komandadir,fenerbaxca adli isa komandani man saxsan tanimiram,o kimdi Sivassporun oyuncusudu
quote:
quote:
salam,mence Azarbaycanda kimin an cox sevildiyini hami cox gozal bilir---------Galatasaray-azari turkunun dunya komadalari arasinda an cox sevdiyi komandadir,fenerbaxca adli isa komandani man saxsan tanimiram,o kimdi Sivassporun oyuncusudu
adamın biri ATATÜRK'ü Galatasaray'lıların arasına yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Alıntıları Göster
Yanlış bildiklerini düzeltelim İstedim
TANINMISH GALATASARAYLILAR 1- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,(HERKES KENDİNE ÇEKİYOR YORUMSUZ) 2- BARIŞ MANÇO 3- FERDİ TAYFUR 4- MÜSLÜM GÜRSES 5- Ferhan Şensoy : Tiyatrocu, Film Oyuncusu 6- Rasim Öztekin : Tİyatrocu 7- Levent Kırca : Komedyen 8- Ali Kırca : Anchorman, Haber Spikeri, Şaplak Ustası 9- Mahsun Kırmızıgül : Şarkıcı, besteci 10- Şahan Gökbakar : Komedyen 11- İpek Tanrıyar : Sunucu, Manken 12- Ebru Destan : Şarkıcı, Manken 13- Ata Demirer : Komedyen, Dizi Oyuncusu, Stand Up'çı 14- Muazzez Ersoy : Şarkıcı 15- Beyza Durmaz : Müzisyen, Şarkıcı 16- By Kus : Talk Show'cu 17- Cem Uzan : Telsim'in Eski Sahibi, Eski Galatasaray Başkan Adayı ( GS Lisesinden mezun olmadığı için başkan olamamıştır) 18- Fatih Altaylı : Haberci 19- Şoray Uzun : Dizi oyuncusu, Talk Show'cu 20- Nihat Doğan : Muşlu, Şarkıcı, Her defasında mali ye ayar verici 21- Tan : Şarkıcı 22- Emre Altuğ : Dizi oyuncusu, Şarkıcı 23- Doğa Rutkay : Dizi oyuncusu, sunucu 24- Serdar Ortaç : Şarkıcı, Besteci 25- Mesut Yılmaz : Eski Başbakan 26- Kayahan : Şarkıcı, Besteci 27- Candan Erçetin : GS Lisesi mezunu, Şarkıcı, Müzik Öğretmeni 28- Coşkun Göğen ( Tecavüzcü Coşkun ) : Bilen Biliyor 29- Mahmut Tuncer : Şarkıcı 30- Mirkelam : Koşan adam, Şarkıcı 31- İbrahİm Erkal : Dizi oyuncusu, Şarkıcı 32- ÇaĞla Şikel : MAnken 33- Aysun Kayaci izi Oyuncusu, Manken 34- Orhan Gencebay : Şarkıcı hatta SANATÇI 35- Çelik : Müzik Prodüktörü, Şarkıcı 36- Erol Günaydin : Tiyatrocu 37- Pinar Altuğ : Sübyancı, Dizi Oyuncusu, Eski Manken 38- Metin Arolat : Yönetmen, Şarkıcı 39- Nükhet Duru : ŞArkıcı 40- Kenan İmirzalıoğlu : Deli Yürek, Dizi Oyuncusu 41- Necati Şaşmaz : Polat Alemdar 42- Bahadır Özener : Kurtlar VAdisi'nin Senaristi 43- Raci Şaşmaz : Kurtlar VAdisi'nin Yapımcısı 44- Ümit Aktan : Eski Spiker, Yeni Yorumcu 45- Sabri Ugan : Spiker(BEŞİKTAŞ) 46- Serhat Ulueren : Star TV Spor Müdürü 47- Emre Belözoğlu ( su an en ünlü türk futbolcu )
Kişilerin yanına yazdıklarıda kopardı bni
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
Alıntıları Göster
fenerlinin biri şunu demiş Ozhan Canaydin...Iyi ki varsin... Sana baktikca, bu kadar agir elestiriler alan bir Fenerbahce Baskanı'nin bile aslinda ne kadar degerli biri oldugunu anliyor, gurur duyuyorum... biri bana bunu izah etsin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75
fenerlinin biri şunu demiş Ozhan Canaydin...Iyi ki varsin... Sana baktikca, bu kadar agir elestiriler alan bir Fenerbahce Baskanı'nin bile aslinda ne kadar degerli biri oldugunu anliyor, gurur duyuyorum... biri bana bunu izah etsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
gerek var mı açıklamaya
quote:
Orijinalden alıntı: reos
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
gerek var mı açıklamaya
Alıntıları Göster
Fransizin imzasi var muzedeki defterinde tesadufle kupa aldi sapi kaldi ellerinde
uyumak icin degil ibadet icin yatariz ruyada kupaya degil fenerbahce'ye tapariz
farki siz anlamazsiniz cunku farki yarataniz besi herkes atar ama altiyi tek biz atariz
uefa'yi almasa da hep en buyuk o kalacak sizi cildirtan da bu ya hep kabusunuz olacak
şiire bakarmısın ya gercekten değişik
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetli
Fransizin imzasi var muzedeki defterinde tesadufle kupa aldi sapi kaldi ellerinde
uyumak icin degil ibadet icin yatariz ruyada kupaya degil fenerbahce'ye tapariz
farki siz anlamazsiniz cunku farki yarataniz besi herkes atar ama altiyi tek biz atariz
uefa'yi almasa da hep en buyuk o kalacak sizi cildirtan da bu ya hep kabusunuz olacak
şiire bakarmısın ya gercekten değişik
Alıntıları Göster
unlulerden bazıları yanlıs ayrıca ataturk fenere bagıs yapmıs
quote:
Orijinalden alıntı: KuTLuKKaaN
unlulerden bazıları yanlıs ayrıca ataturk fenere bagıs yapmıs
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: mrt0392
Alıntıları Göster
TR'deki Azeriler en çok Beşiktaş'ı tutuyormuş dediklerine göre zaten Azeri bir iş adamı Mansimov da kulübümüze talipti ya geçen aylarda...
quote:
Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar
TR'deki Azeriler en çok Beşiktaş'ı tutuyormuş dediklerine göre zaten Azeri bir iş adamı Mansimov da kulübümüze talipti ya geçen aylarda...
Alıntıları Göster
37- Pinar Altuğ : Sübyancı, Dizi Oyuncusu, Eski Manken bunu atlamışsın
quote:
Alıntıları Göster
Salam,Galatasaray yoxsa Fenerbaxca mugayisasini hec aparmaga daymaz.Azarbaycanda manca 100-200 fenerli ancag olar-7 milyon ise Galatasarayli var,axi Feneri bizde naya gora sevmalidirlar,cempionlar ligasinda 0 xal yigdigina gora------------Galatasaray-Azarbaycanda an cox sevilan komandadir
quote:
37- Pinar Altuğ : Sübyancı, Dizi Oyuncusu, Eski Manken bunu atlamışsın
Alıntıları Göster
Nükhet Duru Fenerbahçeli değilmi la
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Alıntıları Göster
2 3 kişi var zaten birbirleriyle atışıyor başka yazan yok