Bildirim
Azir Mechanics Strike Again
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
direkt kendisi saldırmadığı için mi acaba.yoksa trisle falan da yapılırdı solobaron
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer
direkt kendisi saldırmadığı için mi acaba.yoksa trisle falan da yapılırdı solobaron
Tristle falan da yapılıyor diye biliyorum. Ama o dakikada o kadar fazla damage vurması hoş değil Baron'a Azir'in -
quote:
Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas
quote:
Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer
Tristle falan da yapılıyor diye biliyorum. Ama o dakikada o kadar fazla damage vurması hoş değil Baron'a Azir'in
Aynen nasıl vuruyor bu kadar ?
-
2 eşya + kırmızı güçlendirme. Nasıl kesiyor arkadaş? -
Düzeltirler bunu normalde vurması gerekiyor -
Abi azirin o aa damage'i aşırı fazla ya. Bugün nightblue streamde adam 3 aa yaptı öldü -
Böyle çıkacağını sanmıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle çıkmaz.. Zamanında lucian da PBEde gerekli itemleri kasınca solobaron yapıyordu tek ultiyle.. Düzeltirler bunu da -
Yeni haritada sıkıntı var bence bugün aynı yerden azisle vurdum custom eski haritada baronda cevap verdi acı acı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X