Bildirim
Azir solo baron
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black Sail
http://www.youtube.com/watch?v=MTYe0-BKGD8 bug güzelmiş
Mobilim video açamıyorumda özet geçebilirmisin azir buglu mı geliyor -
Nesi bug?quote:
Orijinalden alıntı: Mark_Mamzarkquote:
http://www.youtube.com/watch?v=MTYe0-BKGD8 bug güzelmiş
Mobilim video açamıyorumda özet geçebilirmisin azir buglu mı geliyor -
tristiana gibi duvarın arkasından barona vurabiliyo kopyalarıyla ama baron ona vurmuyo düzeltirler -
ciddi misin -
bu azir bugı degil yeni s.r. baron pitinin dışından saldırırsan boron saldırmıyor diye biliyorum evet bu bir bug ama sdace azir ile degil caitlin ile olanında görmüştümquote:
tristiana gibi duvarın arkasından barona vurabiliyo kopyalarıyla ama baron ona vurmuyo düzeltirler -
saldırıyor fakat azirin askerleri saldırdığı zaman azir etkilenmiyor -
bugün trist le denedim vuruyodu düzelir ama bu hata -
Geldigi gibi denicemquote:
ciddi misin -
Oha barona nasil o kadar vuruyor 10 sn de oldurdu.
Ayrica aynisi heimerle de oluyor ayni yerden iceri turret koyunca baron kimseye vurmuyor -
azirin aynısını kulelere yaptığını düşünsene :S -
kimsede bukadar cabuk öldürmesine şaşırmamış ejderha bile o itemlerle bukadar kolay ölmezquote:
Orijinalden alıntı: LoL Misafiri
Bu mesaj silindi. -
yok kardeşim şimdi gelenler bug degil diyicek hiç hasar almadan kule kesme olayına bug değil diyenler olmuştu buna da bug değil diyecekler hazırlan.quote:
Orijinalden alıntı: çapulcu penguen
kimsede bukadar cabuk öldürmesine şaşırmamış ejderha bile o itemlerle bukadar kolay ölmez
Alıntıları Göster -
Vay bee şaşırtıcı. -
quote:
kimsede bukadar cabuk öldürmesine şaşırmamış ejderha bile o itemlerle bukadar kolay ölmez
İlk yayınlandığı zaman (başka biri tarafından) ben çok şaşırmıştım. Sadece 2 itemla bu kadar hızlı kesmesi gerçekten ilginç. Bug olayını falan da geçersek, biri tanklarsa Baron'u çok rahat bir şekilde saniyelerde alır Azir'in bulunduğu takım. -
bug yokquote:
Orijinalden alıntı: Louchquote:
İlk yayınlandığı zaman (başka biri tarafından) ben çok şaşırmıştım. Sadece 2 itemla bu kadar hızlı kesmesi gerçekten ilginç. Bug olayını falan da geçersek, biri tanklarsa Baron'u çok rahat bir şekilde saniyelerde alır Azir'in bulunduğu takım.
Alıntıları Göster
-
bug değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Lunux
quote:
İlk yayınlandığı zaman (başka biri tarafından) ben çok şaşırmıştım. Sadece 2 itemla bu kadar hızlı kesmesi gerçekten ilginç. Bug olayını falan da geçersek, biri tanklarsa Baron'u çok rahat bir şekilde saniyelerde alır Azir'in bulunduğu takım.
Custom veya normal oyunda botlara karşı oynarsanız kuleler daha çabuk yıkılır. Buda aynısı galiba. -
Bu kopyaların hasar yemesi lazım yoksa olmaz buquote:
Orijinalden alıntı: Remzi Boltonquote:
Orijinalden alıntı: Lunux
quote:
Custom veya normal oyunda botlara karşı oynarsanız kuleler daha çabuk yıkılır. Buda aynısı galiba.
Alıntıları Göster
-
her şeye bug diyorsunuz bugun anlamını öğreninquote:
Orijinalden alıntı: Krious
Bu kopyaların hasar yemesi lazım yoksa olmaz bu
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X