Şimdi Ara

Azir solo baron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Sail

http://www.youtube.com/watch?v=MTYe0-BKGD8 bug güzelmiş

Mobilim video açamıyorumda özet geçebilirmisin azir buglu mı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=MTYe0-BKGD8 bug güzelmiş

Mobilim video açamıyorumda özet geçebilirmisin azir buglu mı geliyor
    Nesi bug?
  • Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    tristiana gibi duvarın arkasından barona vurabiliyo kopyalarıyla ama baron ona vurmuyo düzeltirler
  • Leao Ramirez L kullanıcısına yanıt
    ciddi misin
  • quote:

tristiana gibi duvarın arkasından barona vurabiliyo kopyalarıyla ama baron ona vurmuyo düzeltirler
    bu azir bugı degil yeni s.r. baron pitinin dışından saldırırsan boron saldırmıyor diye biliyorum evet bu bir bug ama sdace azir ile degil caitlin ile olanında görmüştüm
  • ozgurr84 kullanıcısına yanıt
    saldırıyor fakat azirin askerleri saldırdığı zaman azir etkilenmiyor
  • ozgurr84 kullanıcısına yanıt
    bugün trist le denedim vuruyodu düzelir ama bu hata
  • quote:

ciddi misin
    Geldigi gibi denicem
  • Oha barona nasil o kadar vuruyor 10 sn de oldurdu.

Ayrica aynisi heimerle de oluyor ayni yerden iceri turret koyunca baron kimseye vurmuyor
  • azirin aynısını kulelere yaptığını düşünsene :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

Bu mesaj silindi.
    kimsede bukadar cabuk öldürmesine şaşırmamış ejderha bile o itemlerle bukadar kolay ölmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

kimsede bukadar cabuk öldürmesine şaşırmamış ejderha bile o itemlerle bukadar kolay ölmez

Alıntıları Göster
    yok kardeşim şimdi gelenler bug degil diyicek hiç hasar almadan kule kesme olayına bug değil diyenler olmuştu buna da bug değil diyecekler hazırlan.
  • Vay bee şaşırtıcı.
  • quote:

İlk yayınlandığı zaman (başka biri tarafından) ben çok şaşırmıştım. Sadece 2 itemla bu kadar hızlı kesmesi gerçekten ilginç. Bug olayını falan da geçersek, biri tanklarsa Baron'u çok rahat bir şekilde saniyelerde alır Azir'in bulunduğu takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louch

quote:

İlk yayınlandığı zaman (başka biri tarafından) ben çok şaşırmıştım. Sadece 2 itemla bu kadar hızlı kesmesi gerçekten ilginç. Bug olayını falan da geçersek, biri tanklarsa Baron'u çok rahat bir şekilde saniyelerde alır Azir'in bulunduğu takım.

Alıntıları Göster
    bug yok

• bug değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunux

quote:

Custom veya normal oyunda botlara karşı oynarsanız kuleler daha çabuk yıkılır. Buda aynısı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remzi Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: Lunux

quote:

Custom veya normal oyunda botlara karşı oynarsanız kuleler daha çabuk yıkılır. Buda aynısı galiba.

Alıntıları Göster
    Bu kopyaların hasar yemesi lazım yoksa olmaz bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Krious

Bu kopyaların hasar yemesi lazım yoksa olmaz bu

Alıntıları Göster
    her şeye bug diyorsunuz bugun anlamını öğrenin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.