Şimdi Ara

Aziz Gitse Kupayı da Versek Ve Yeni Başkan Dese Ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe camiası ve mensupları ayrıca taraftarı böyle bir şikenin yapılmasını asla onaylamaz. İstemez de.Fakat Aziz yıldırım 3 şampiyonluk iddası yüzünden egosuna yenik düşerek kendi insiyatifiyle bu suçu işlemiştir. Fenerbahçe taraftarıda zorda olsa bu adamı başımızdan atıp trabzona kupasını geri vermiştir.

Bu leke fenerbahçenin değil Aziz yıldırımın lekesidir derse eğer =

Sizce fenerbahçe en azından Türkiyede şike lekesinden kurtulur mu ?

• Kurtulmaz. Bir atasözü vardır, "Adı çıkmış douka, inmez sekize" diye. Adımız çıktı artık..
  • Adı çıkmış dokuza, inmez sekize olacak doğrusu. İmla hatası yapmışım.
  • Oluşumlar kendi kendine şike yapamaz zaten. Kişiler sayesinde bu oluşumlar var. Şikeyi yapan bu kişiler ama, lekelenen oluşum oluyor haliyle. Burada "Fenerbahçe" adı değil, şahıslar suçludur. Ama cezası şahıslarla beraber, oluşumlara da verilir. Bunu da temizlemenin tek yolu, kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapmaktır. Bu artık puan silme mi olur, kupayı iade etmek mi olur yoksa küme düşmek mi olur bilmem. Zaten Avrupa'da cezamızı aldık, çekeceğiz ve temizleneceğiz. Şimdi Türkiye'de temizlenmenin vakti.
  • senaryoyu beğenmedim
  • Kurtulmaz ama insanlar da üzerinize gelmez artık. Zamanla zaten bunun etkisi minimize olur. Tamam Fenerbahçe kulübünün başkanı bi saçmalık yaptı ama kulüp bi şekilde bu pisliği kabul etmeyerek üzerinden attı anlamında bana kalırsa sizin adınıza kesinlikle olumlu etkiler doğurur.
  • şikeyi kişiler yapar o kişilerin yaptıklarıda kurumlara yansır ve haksız kazanç elde edilir o haksız kazançları geri verilip belli başlı cezalar çekilip suçlu adamlar kulüp ve türk futbolu tarihine bir kara leke olarak geçerse hiçkimse fenerbahçeye bişe diyemez zira buna hiçkimsenin hakkı yoktur.

evinde çekirdek çitleyip en ciddi eğlencesi futbol olan basit bir fenerbahçelide (öz hakiki taraftar ) eminim benim gibi düşünüyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küme düsürülen Juventus bile toplandi. Elbet geçecek bu günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Başkan dese ki Ali Sami Alkış sahaya sürüyorum libero oynayacak dese adam sesini çıkarmayacak yav.
  • Fenerbahçe şikeci değildir.

yöneticiler şikecidir ancak doğal olarak kulüpler bundan dolayı cezasını çekerler.

ANCAK, kulüpler taraftarlar BÜYÜKLÜĞÜN sadece yasaları kişileri yönlendirebilme gücü olmadığını,,,, CEZA ÇEKMENİN ADALETİ SAĞLAMANIN DA BÜYÜKLÜK OLDUĞUNU BİLİP hakkı hak sahibine en azından gerekli yerlere teslim etmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pynxl

Yeni Başkan dese ki Ali Sami Alkış sahaya sürüyorum libero oynayacak dese adam sesini çıkarmayacak yav.

Ya yok ebesınn abasınn olmaz şey yanlış şey ya
  • Bence Aziz Yıldırım'ın Yargıtay a dilekçe verip, evet yaptım cezam onansın çekeyim demesi, üstüne 2010-2011 sezonu şampiyonu ts dir demesi ve TFF nun 2 yöneticisini UEFA nın kulübü suçlu bulup CAS ın cezasını onadığı sezon için yine TFF den küme düşürülmesini talep etmesi ve ardından istifa ederek bu çok çok çok fazla olduğu spor dünyasından cezasını da çekerek inzivaya çekilmesi lazım. Evet hala Aziz Yıldırım cıyım,

- 2010-2011 sezonunda 36 puan farkla 8. olmuş bir takım kafa kafaya puanla bitirmiş bir takımdan daha çok car car ediyorsa

- 36 puan hezimetle fark yemiş kulübün bugün ki yönetcileri içinde o dönem UEFA müfettişini ülkeye davet eden jurnalciler varsa.

- Siyasetin ve hükümet erkinin üyeleri ince ince işliyoruz diyorlarsa ve 2010-2011 sezonu futbol şampiyonu kim bilmiyorum diyorsa

- Sn. Başbakan ile TFF Başkanı arasında yapılan görüşme sonrası Fenerbahçe CAS daki 2011-2012 yılında Cl den men edilmesi hususundaki davayı geri çekiyorsa ve bu konuda QTM ketum davranıyorsa

- Bir ülkede bir kulübün 20 Milyon taraftarı bir partiye oy veriyorsa

- Bir başka kulübün başkanı Hükümet partisinin her mitingine parti üyesi gibi katılıyorsa

- Bir Ülke de Fenerbahçe haricindeki tüm spor kulüplerinin stad işlerinde kolaylık sağlanıyor veya onlara beleşten stad yapılıyorsa.

Ben hala Aziz Yıldırım cıyım ve bu adamın Türk Spor Kamuoyu için bir beden büyük kaldığını düşünüyorum. Ama bu süreçte elindeki gücü maalesef devam eden dava süreci nedeniyle iyi kullanamadı. İstediğinizi düşünün serbestsiniz yukaruda yazılanlar benim düşüncelerimdir. Beni bağlar kimseyi alakadar etmez. Elbette Fenerbahçe herşeyden öte herkesten ötedir ama oynanan oyunlar da ortadadır. Ama gün gelecek o ortaya sandıkta kurulacak ve hep dediğimiz gibi Fenerbahçe formalarımız üzerimizde olacak kime oy verdiğimizi değil kime oy vermediğimizi o formalardan herkes anlayacak. Polisin "özellikle seçim sonrası bu operasyonu yaptık demesi" bunu yazmamdaki sebeptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseren1907

Küme düsürülen Juventus bile toplandi. Elbet geçecek bu günler.

hocam onlarında yönetimi degişmişti.
    komple degiştiler.
    sizinde öyle olması gerekiyor.
    tabi aziz bırakırsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.