Şimdi Ara

Aziz Kobe Günü [Bilgilendirme/Rehber] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende geçen yılki Aziz Kobe gününde bir şey yapamadım geç öğrendiğim için hadi bakalım bu sefer belki bir şey yaparız.

Mr.XaaN Eğer geçersem karpuz kesecez geçen yıldan sözün var
  • ühü ühü yazıyı şimdi okudum aziz kobe günü tam 9 saat önce bitti singapur da ne güzel korkularımla puanını alıcaktım ühü ühü şimdi bekle 51 gün

• Çöl başarısını alıcaktım, sağlık 15e dayanınca çıktım..

Neyse orman başarısı ile idare edeceğiz artık..
  • bende ormana gittim sağlık 50 gibi bişeydi 32 de çıktım
  • Dağ haritasının da kesinleştiğini öğrenince direk Tromsö'ye gittim. 2'de 2 yaptık :)
  • ben mi şanslıyım anlamıyorum geçen sene bu dalga ilk çıktığında en yakın joburg vardı çöle gittim kimseden yardım almadan sallayarak çıktım. %30 gibi bi sağlık gitti ama milletin 4-5 tane dp harcayıp üstüne de puanı alamadığını öğrenince müthiş bir şansla çıktığımı anladım. Dün de moskovaya gittim herkese gelen hata bana gelmedi
  • Saolasın.
  • kardeş iyi hoşta. benim eleman ses falan duymuyo. kullan dediğimde bu yazıyor.

"Bu eşyayı sadece yılın belirli bir gününde kullanabilirsiniz."

bu belirli günler ne zamandır ? :S

Öğrendim tamam.

40 2011-09-11 Pazar Aziz Kobe Günü

bugünü beklicez demek ki. peki harita nasıl acaba. değişmişmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaganIX -- 2 Eylül 2011; 3:24:18 >
  • GÜNCEL BİLGİLER(Tamamen alıntıdır)

Öncelikle kesinliğinden %100 emin olduğum ve sıfır sağlık düşüşü ile sonuçlanan orman başarısını anlatıyorum. Keza geçmiş senelerde benim bu anlatımım bir çok kişi tarafından paylaşıldı, 100'lerce kişi başarıyı sorunsuz aldı.

Söze başlamadan önce ufak bir not. Yönlere tıkladığınızda sayfanın yenilenmesini mutlaka bekleyin. Arka arkaya tıklama yapar iseniz sayfa yenilenmediğinden 2 tıklamanız 1 tıklama olarak algılanır ve yönlerinizden saparsınız.

Ormandan Geçtim Başarısı :

Ormandan geçtim başarısını adım adım anlatıyorum,

Moskovaya indikten sonra Doğal Alanların altında bulunan Собор Василия Блаженного isimli ibadethaneye gidiyorsunuz. Eşyalara tıkladığınızda Kutsal Güzellik Heykelini görüyorsunuz. Heykele tıklayıp Kullan diyorsunuz.

Günlüğünüzde aşağıdaki yazı çıkıyor.

Garip bir müzik duyuyorum... Beni çağırıyor.

Şimdi bir bakalım... bu kutsal güzellik heykeli merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...

Yaklaşık 8 dakika sonra keşif sonlanıyor. Sonlandığında günlüğünüzde aşağıdaki yazı çıkıyor.

Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Forest Entrance isimli mekana vardım.

Bu mekana geldiğinizde Üst menüde bulunan Yer sekmesini tıklıyorsunuz. Karşınıza yönleri gösteren bir ekran geliyor. Bu ekranda sırasıyla

Doğu - doğu - kuzey - kuzey - kuzeydoğu - kuzeybatı - kuzey - kuzey - batı - kuzeybatı - kuzey - kuzey - batı - batı - güney - güney - güney

Seçeneklerini tıklıyorsunuz.Bu seçenekleri seçme esnasında herhangi bir bekleme süresi bulunmuyor. Ayrıca bu yol güzergahında herhangi bir sağlık düşüşü de yaşanmıyor. Son tıklamanızla beraber karşınıza bir menü geliyor. Bu menüden yıldız almak istediğiniz yeteneği seçiyorsunuz.

Sizde olmayan bir yeteneği seçerseniz 1 yıldızla beraber o yeteneğe sahip oluyorsunuz. Varolan bir yeteneğinizi seçerseniz yeteneğinizin yıldız sayısı 1 artıyor. 5 yıldızlı yetenekleriniz için de bu durum geçerli. Yani 5 ise 6'ya çıkıyor.

Çöl Geçtim Başarısı:

Bu başarıdan sonra ikinci aldığım başarı ise çöl başarısı idi.

Johannesburg'dan alınan bu başarının net bir haritası olmamakla beraber uyguladığım yöntem devamlı olarak kuzeye gitmek, " sıcaklık dayanılmaz " ibaresi gördüğümde 1 defa batıyı seçtikten sonra kuzey yönüne devam etmek şeklindeydi. Bu uygulama esnasında hatrı sayılır bir sağlık ve ruh hali düşüşü yaşadım.

Korkularımla Yüzleştim Başarısı:

Kazanmak için Singapurdaki Fear Tunnel isimli ibadet evine gidilmesi gereken bu başarıyı almak için devamlı olarak kuzeyi tıklamak kafi. Bu başarıda devamlı olarak kuzey takip edilirse 3 deneyim puanı harcayacak kadar ruh hali düşüşü ve 10 puan sağlık düşüşü olması beklenen bir durumdur.

Dağa Çıktım Başarısı:

Bu başarının da net bir haritası olmamakla beraber Tromsodan alınan bu başarı için,

Kuzey, Kuzey, Kuzey, Dogu, Kuzey, Dogu, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Dogu, Kuzey, Kuzey, Dogu, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Bati, Kuzey, Bati, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Bati, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey

yönlerini takip ederek başarıyı sorunsuz bir şekilde aldım. Bu başarı esnasında sadece 40 puan sağlık düşüşü yaşadım.

Ayrıca, bu haritayı kullanıp başarıya ulaşanlar olduğu gibi kullanıp başarıya ulaşamayanlar da mevcut. Alternatif olarak Denis Swanwick tarafından hazırlanan alttaki linkte bulunan harita da mevcuttur.

http://img36.imageshack.us/img36/9311/mountainmap.jpg

Tüm başarılar için harita:
    https://spreadsheets.google.com/pub?key=pO8yJhdoqDGS4zOS7I0rXPQ&gid=16

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.