Şimdi Ara

Aziz Kobe Günü [Bilgilendirme/Rehber]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın aziz kobe günü..
    Bilgilendirme amaçlı [Ç]alıntı yapıyorum.

YARARLARI ve ZARARLARI

1-Eğer her şeyi uygun bir biçimde yaparsanız müzik yeteneğine 1 yıldız ekleniyor(0 yıldızsa 1; 5 yıldızsa 6 vb.)Veya son hamlede yeni bir yetenek seçerseniz(müzik türü) o yetenek 1 yıldız oluyor.

2-Önemli bir miktarda sağlığınız düşüyor.Bu yüzden takviye olarak zombi beyni,dişi,gözü ne varsa yanınızda bulundurun.Veya dp. biriktirin.Sağlığınızı azami duruma çıkarın.(Önceki yıldan %14'e kadar sağlığı düşenler görülmüştür.)

3-Her yanlış yöne tıklamanız sağlığınızı %5 düşürüyor.

4-Korkularımla yüzleştim başarısında her daim %30 ruh hali düşüşü oluyor.

HARİTALARIN YÖNLERİ

Orman Haritası

Doğu-doğu-kuzey-kuzey-kuzeydoğu-kuzeybatı-kuzey-kuzey-batı-kuzeybatı-kuzey-kuzey-batı-batı-güney-güney-güney

Harita

Çöl Haritası-Muhtemel

kuzey kuzey kuzey kuzey batı batı güney kuzey kuzey

Dağ Haritası
    Kuzey, Kuzey, Kuzey, Doğu, Kuzey, Doğu, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Doğu, Kuzey, Kuzey, Doğu, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Batı, Kuzey, Batı, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Batı, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey

Korkularımla Yüzleştim

Sürekli kuzey

Dağ başarısı>Tromso
    Orman Başarısı>Moskova
    Çöl Başarısı>Johannesburg
    Korkularımla Yüzleştim Başarısı>Singapur

Orman Başarısı

Moskovaya indikten sonra Doğal Alanların altında bulunan Собор Василия Блаженного isimli ibadethaneye gidiyorsunuz. Eşyalara tıkladığınızda Kutsal Güzellik Heykelini görüyorsunuz. Heykele tıklayıp Kullan diyorsunuz.

Günlüğünüzde aşağıdaki yazı çıkıyor.

Garip bir müzik duyuyorum... Beni çağırıyor.

Şimdi bir bakalım... bu kutsal güzellik heykeli merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...

Yaklaşık 8 dakika sonra keşif sonlanıyor. Sonlandığında günlüğünüzde aşağıdaki yazı çıkıyor.

Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Forest Entrance isimli mekana vardım.

Bu mekana geldiğinizde Üst menüde bulunan Yer sekmesini tıklıyorsunuz. Karşınıza yönleri gösteren bir ekran geliyor. Bu ekranda sırasıyla

Doğu - doğu - kuzey - kuzey - kuzeydoğu - kuzeybatı - kuzey - kuzey - batı - kuzeybatı - kuzey - kuzey - batı - batı - güney - güney - güney

Seçeneklerini tıklıyorsunuz.Bu seçenekleri seçme esnasında herhangi bir bekleme süresi bulunmuyor. Ayrıca bu yol güzergahında herhangi bir sağlık düşüşü de yaşanmıyor

-Başarı nasıl kazanılır?-

1-Önce ilgili şehirdeki ibadet evine gidilir

2-Eşyalardan Kutsal Güzellik heykeli(Yük:%240)kullanılır.

3-Çıkan haritada yukarıdaki yollar izlenir.(Burada başarı geliyor)

4-Sonra işin tatlı kısmı olan yetenek seçimi vs. başlıyor.

NOT:
    -1 günde 2 başarıyı alamıyorsunuz(Diğer başarı alımı için 48 saatlik bir mühlet var o da yapılsa yapılsa 56 gün sonra yapılabileceği asnlamına geliyor)

-Başarılar sadece Aziz Kobe gününde alınıyor.

-İlk senesinde çocuklar başarı alabiliyordu ama kaldırıldı.(Artık çocuklar alamıyor)

-Eğer sağlığınız çok düşerse yöne seçimlerine başlamadan ormandan,dağdan vs. çıkılacağı da söylendi.Ama yön seçimine başladıysanız geçmiş olsun.

-Yerel saatlere göre hareket edin.

-Haritalar her sene değişebilir. DİKKAT EDİN

Edit: Unutmadan, Trioxin-Repressitol satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 23 Mayıs 2009; 19:51:32 >

• Başlık için Teşekkürler Ben oğlumada başarıyı aldırmıştım hihihih
  • İyi yapmışın..

Çöl başarısını mı alsam bende..
  • Git Singapura Kuzey Kuzey Kuzey.... Sonunda al 10 puan
  • geçen sene çölü denedim alamadan istanbula geri uçtum tabi bakanların açıyacağı bir sağlıkla :D bu sefer garanti olduğunu tahmin ettiğim moskovaya gidicem :D
  • Aranızda moskovaya gidecek kaç kişi var?
  • ben moskovaya gidiyorum peki %99 sağlıkla gidicem % kaça düşer sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haritalar işe yaramıyor
  •  Aziz Kobe Günü [Bilgilendirme/Rehber]

N = Kuzey
    W = Batı
    S = Güney
    E = Doğu
    NW= Kuzey Batı
    NE = Kuzey Doğu

Bu orman haritası doğru. Klonla test edilmiştir.
  • Arkadaşlar dağcı yok mu hiç
  • bende dağa gidiyorumda giren çıkamıyor doğru harita bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

bende dağa gidiyorumda giren çıkamıyor doğru harita bekliyorum

Benim düşüncem,herkese farklı harita çıkarmaları.Bu sefer deniyorlar bizi bence
  • herkese farklı harita tamamda yine belli bir mantığı olması lazım çölün öyleymiş çözdüler değişik yollardan sürekli batıya gidiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 24 Mayıs 2009; 9:43:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

herkese farklı harita tamamda yine belli bir mantığı olması lazım çölün öylymiş çözdüler değişik yollardan sürekli batıya gidiceksin

Haram olsun verdiğimiz vip paraları...
  • ben birde 55 kağat sayıp lisans aldım haram olsun hepsi.

bu arada singapura giden herkes aldı başarıyı
  • %20 canla geldim ilkde %19 oldu dp leri sağlığa verdim kafaya taktım alıcam bu sefer ve aldım harita aynen çıkıyor yanlız sonuncu güneye gerek kalmıyor.yanlız bazı kodlarla yapmak lazım onlarda forumda var zaten.
  • ben bitiremedim 3 dp harcadım ama yinede dağı geçemedim mecburen çıktım
  • ben orman hakkında daha sağlam şeyler duyduğum için ormanı yaptım.bakalım seneye nereye gidecez herhalde singapura giderim.
  • en garantiler ormanı geçtim ve korkularımla yüzleştim başarısı..
  • aranızda içerdeyken error sorunu yaşayan varsa şu adresle ilerleyebilirler

http://www12x.popmundo.com/Common/Locale.asp?action=Adventure&LCTID=x

12x yazan yere kendi sunucunuzu, sondaki x yazan yere de gitmek istediğiniz yönü yazacaksınız.

1: Kuzey
    2: Kuzeydoğu
    3: Doğu
    4: Güneydoğu
    5: Güney
    6: Güneybatı
    7: Batı
    8: Kuzeybatı

buyrun kodlar bu şekilde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.