Şimdi Ara

Aziz Yıldırım' a kadar olan dönem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anki şike mevzusuyla falan alakası yok söylediğimin. Şimdiki şike konusuna girmeyelim vardır yoktur.

Hep diyoruz ya bu zamana kadar şike hep vardı. Yeni birşey değil falan diye. Sizce Aziz Yıldırım' dan önceki dönemde hiç şike yapılmış mıdır? Hani ben hayatımda şike ve Fenerbahçe kelimesinin yanyana geldiğini hatırlamıyorumda acaba olmuş mudur yapmışmıyızdır? Böyle şüpheli maçımız var mıdır? Bir tane sanki gs düşmesin diye bir mevzu var ama çok detay bilmiyorum o konuda. Birde Beşiktaş ve Fenerbahçe nin eskiden şampiyonluğa oynayan hangisiyse karşısındakinin yol verdiği falan söylenirdi. Şimdiye kadar hep vardı diyoruzda gerekten var mıydı?

• A.Y. öncesini sormuşsun ancak, benim hatırladığım Cihan Oskay mevzusu var. Aziz yıldırım döneminde oldu. Tam yılını hatırlamıyorum ama şike olayından 4-5 yıl kadar öncesinde TV programlarına çıktı. Oktay Derelioğlu'yla konuşma kayıtlarını falan sundu. Tabiki o dönemde kaale alınmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

A.Y. öncesini sormuşsun ancak, benim hatırladığım Cihan Oskay mevzusu var. Aziz yıldırım döneminde oldu. Tam yılını hatırlamıyorum ama şike olayından 4-5 yıl kadar öncesinde TV programlarına çıktı. Oktay Derelioğlu'yla konuşma kayıtlarını falan sundu. Tabiki o dönemde kaale alınmadı.

Yok Aziz Yıldırım öncesini soruyorum. Aziz Yıldırım döneminde zaten ayyuka çıktı bu mevzular. Sadece Aziz Yıldırım değil hemen hemen tüm kulüplerin bu pisliğe bulaşmış olabileceğini düşünüyorumda ben Aziz Yıldırım öncesini merak ediyorum olmuş mudur diye?
  • Türk futbolunda Aziz yıldırımdan önce şike nedir bilinmezdi . şike lafı aziz yıldırımdan sonra çıkmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

A.Y. öncesini sormuşsun ancak, benim hatırladığım Cihan Oskay mevzusu var. Aziz yıldırım döneminde oldu. Tam yılını hatırlamıyorum ama şike olayından 4-5 yıl kadar öncesinde TV programlarına çıktı. Oktay Derelioğlu'yla konuşma kayıtlarını falan sundu. Tabiki o dönemde kaale alınmadı.

Yok Aziz Yıldırım öncesini soruyorum. Aziz Yıldırım döneminde zaten ayyuka çıktı bu mevzular. Sadece Aziz Yıldırım değil hemen hemen tüm kulüplerin bu pisliğe bulaşmış olabileceğini düşünüyorumda ben Aziz Yıldırım öncesini merak ediyorum olmuş mudur diye?

manipülasyon maksatlı söylentilerden başka birşey bulabileceğini sanmıyorum.

Trabzonspor eski başkanı nuri albayrak'ın ali şen ve 96 yılıyla ilgili iddiaları vardı diye hatırlıyorum.

• çok uzaklara gitmeye gerek yok teşvik priminin şike diye anılmadığı dönemler takvimin yeni dökülen yapraklarıdır, şike'den ceza alma konusunda günah keçisi ilan edildiğimiz ortada, yaptık ve yapmadığımızı koyarsak bir tarafa eğer eski defterler açılıp adam akıllı yargılamalar yapılsa eminim en az zararla biz çıkarız bakma Aziz Yıldırım'ın adı çıktı bir defa, ama bunu kendi eliyle yaptı...
  • Aziz Yıldırım'dan önce su gibi temiz bir ligimiz vardı. Ülkece şike nedir bilmezdik. Şu Aziz bir gitsede yine su gibi Berrak ve temiz ligimiz olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Yıldırım değil bir kaç yıl öncesine kadar şike değil teşvik adı altındaydı herşey ve cezası yoktu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

manipülasyon maksatlı söylentilerden başka birşey bulabileceğini sanmıyorum.

Trabzonspor eski başkanı nuri albayrak'ın ali şen ve 96 yılıyla ilgili iddiaları vardı diye hatırlıyorum.

Trabzonun her şampiyon olamadığı seneyle ilgili iddaası vardır zaten merak etmeyin. 96 'da en büyük şikeyi yaptık Trabzon ile anlaştık onlara beraberlik dahi yeterken 2-1 yendik...

• Bu ülkennin federasyonu zamanında Makedonya'ya teşvik primi verdi. Ama nedense o dönemde kapandı o konular.

Daha önce böyle şeyler yoktu tabiki. Şimdi derlerki teşvik priminden birşey olmaz...

http://www.youtube.com/watch?v=c30-o-s6Hw8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.