Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Ersun Yanal açıklamaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen o bilgisayarda FM bile oynayamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Sen o bilgisayarda FM bile oynayamazsın

Balıklı ekran koruyucu yu yağmur ile değiştirmiş.

• Türkiye'de yıllardır şike mevzuları dönüyor. Yapmayan takım olduğuna da inanmıyorum. Ama bu şike meselelerinden farklı. Neden Trabzon yargılanmadı o sezon mesela. Veya bu tip operasyonlar neden 5 yıl önce yapılmadı. Bir savcının açıklaması var. Eğer Fb son maç Ts' ile berabere kalıp şampiyonluğu kaçırmasaydı o yıl operasyon yapılacaktı diyor. Yani bir takım üzerine odaklanılmış bir şey varken, sen bir taraftar olarak her ihtimali düşünmez misin ? Sizin şikeci demeniz dememeniz zerre umrumda değil. Tek ümit ettiğim konu yeniden yargılamada suçsuz bulunup Avrupa'ya açılacak davada polis fezlekeleri ile değil mahkeme raporları ile yargılanmak. O zaman ak tavuk kara tavuk çıkacak ortaya. Yeniden yargılama sonucunun olumlu olmasını bu yüzden istiyorum. Yoksa dün kaka dediğimizi bugün alkışlayacak değiliz. Türk mahkemelerinin verdiği olumlu olumsu hiçbir karara güvenim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

quote:

Orijinalden alıntı: KhaN-

Şu Aziz'i bu konuda savunduğumu hangi mantıkla çıkardın ? Yazdıklarımı 2-3 kere oku anlama sıkıntın varsa. Mecburen 3 temmuz dönemi destek olduk diyorum. Buradan Azizci olduğumu mu çıkardın ? Öyleyse vay haline.

Evet Türkiye de şike hiç yapılmadı. Türk futbolu tertemiz. 3 yıldır dinliyorum sizin plaklari evet anlayamıyorum. Isviçre koy mahkemeleri dahil anlayan da çıkmadı.

Şike olayında siz inkarcilar değil biz sporseverler savunduk Fenerbahçe'yi ama kurtaramadık. Sonuc ortada.

Senin 3 temmuzda neyi neden savunduğunu sen kendine anlatamam bize anlatman beklenemez di zaten.

Bizim plakları dinlemek istemiyorsan bu forumu okumazsın veya cevap yazmaz polemik yaratmazsın olur biter. Basit bir çözüm dene bence

• Önce Mustafa Denizli Şimdi Ersun Yanal.. Arada gidenlerin de haddi hesabı yok.

Aziz başkan hep mi sen iyisin? hiç mi kötü bir şey yapmıyorsun?
  • Önceden aziz yıldırım kovardı,artık teknik direktörler istifa ediyor.fenerbahçe çok bozuldu çoookkkk :D
  • Bu aciklamalarin bazilarini zaten gazetelerde okumuştuk 1-2 hafta önce, basina sizdirmis başkan demek

• Herşey bir yana şu “Kuyt bugün (dün) geldi... Hocanın gittiğini duyunca iyi etmişsin Başkan” dedi... nedir ya.. Bana direk Alex olayındaki Samet'i anımsattı. Bu adam sürekli böyle saçma sapan ilkokul çağı savunmaları yapmak zorunda mı?
  • Bilgisayarla is olmaz ne demek la ? Devir teknoloji devri artik o bilgisayar sistemi olmasa sen kac tane isini halledebilirsin lan blgisiz fikirsiz insan ?

O bilgisyar saayesinde oyunculardan maksimum verim alindi , kaytarmalari engellendi , volkan gibi got gobek buyutmeleri engellendi.

Sen kul hakki yedin aziz yildirim.Allah senin burnundan elbet fitil fitl getirecektir bunlari.

Su sahis men cezalari bi aciklansa da kurtulsak artik ya

• Açıklamadan ziyade itiraflar dizisi olmuş bu. En başta futbolcuların Ersun Yanal'ı Aziz Yıldırım'a şikayet ettiği artık su götürmez bir gerçek. İkincisi de hem açıklamanın zamanlaması hem de açıklamadaki "Yanal'ı suçlamaya çalışırken farkında olmadan kendi bütün pisliklerini ortaya dökme" sendromu dünkü ses kaydının 12numaradan yayınlanma şekliyle birebir aynı, kaydın Yıldırım tarafından sızdırıldığı da ispatlanmış oldu. Hatta istifa öncesi basında çıkan Yanal haberlerinin de. Hadi Aziz Yıldırım'ı zaten biliyoruz, pek şaşırmadım okuduklarıma ama futbolcuların cidden Yanal'ın kuyusunu kazdıklarına basının şişirmesidir diyordum, şok oldum.
  • Aslında üzerine çok düşünmesek eğlenceli bir ligimiz var. Bu kadar şebekliği, bu kalitede bedavaya kim sunar?
  • Aziz başgan haklı oyuncuların 25'i şikayette bulunmuş diyor.Kesinlikle doğru söylüyor başgan,ersun yanal istifa ettikten 2 saat sonra fb tv'deki antrenmanı izledim oyuncuların hepsi neşeli ve çok mutluydular.Kısacası oyuncuların istemedikleri bir hoca ile çalışması halinde başarı imkansız olacaktı.Böylesi iyi oldu boşverin
  • Erkan zengini istedin elinde Alper var nerede oynatacaksin Erkani demis? Cevap veremedi demis, bunun neyine cevap verilirki?

Bu arada Ismail Kartal ben sampiyon yaptim moduna girmis, 3. mac ilk istifasini verecek hAberi yok midesiz pislik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük başgan ...

Futbolcular eğer Ersun hocayı istemiyorsa bu sene kendi hırsları ile şampiyon yaparlar bizi...

• Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal, Fenerbahçe Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın istifa mesajında "F.Bahçe'yi ben şampiyon yaptım" demesi yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İsmail Kartal ise Fenerbahçe Dergisi'ndeki röportajında Yanal'ın hazıra konduğunu anlattı: "Ersun Hoca, transferin son dönemlerine doğru geldi. Aykut Hoca ayrıldıktan sonra, ben kaldım. Başkanımız gitmemi istemedi. Ben de Aykut Hoca ile bu konuyu konuştum. O da, 'Doğru olur, F.Bahçe’de kal' dedi. Çünkü Aykut Hoca ve ekibi olarak hep beraber Samandıra’da teknolojik açıdan çok önemli bir sistem kurduk. Dedik ki; 'Bundan sonra buraya hangi teknik direktör gelirse gelsin, bu sistem yürüsün'. Bu sistemi yürütecek insanlardan birisi de bendim.

YANAL SADECE RÖTUŞ YAPTI

Evet, benim kalmam, idari menajer Hasan Çetinkaya’nın kalması, kaleci antrenörü Murat Öztürk, sağlık ekibi doktorunun kalması sürdürülebilirlik açısından önemliydi. Ersun Hoca geldiğinde, bütün transferleri bitirmiş; kamp ve maç programlarını dahi hazırlamıştık. Onun isteği doğrultusunda birkaç rötuşla beraber kampa başladık. F.Bahçe’nin kimliğini, iklimini Ersun Hoca’ya iyi anlattığımızı düşünüyorum."

kendini morinyo sanıyor diye boşuna demiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu gördükçe sinirleniyorum.

Madem sen yaptın. Direktör bulma arkadaş. direktör koyma takımın başına. başı boş oynasınlar. Bakalım sen mi yapıyorsun takım mı oluyor.
  • Vay Arkadaş yazık adama arkasından neler yapmışlar.

• Bu nasıl açıklamadır yahu?
    Kotüydü şoyleydi boyleydi dersin de yok hiç emeği yok, antreman yaptırmayı bilmiyor gibisinden hocalığına laf etmek bel altı vurmaktır.
    İyi ya da kotü bu adam emek vermiş, belki uykusuz kalmış, zor şartlarda bile maça çıkmış.
    2 Günde mi bu kadar değişti?Neden sezon başında gondermediniz madem bu kadar kotü bir adamdı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

- Kopenhang’a gidildi. Oyunculara izin vermiş çarşıya göndermiş. Biri çıksa bir şey dese saldırsa, bizimkiler de genç insanlar karşılık verse al başına belayı.

Asker mi lan bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe'li değilim ama Alex olayının aynısı olmuş. Aziz Yıldırım forma tanıtımı bile kendisine mâl ediyorsa ego artık bilmem nerelerde. Taraftarına küfür eden, en çok ben bilirim zihniyeti ile hiç sevimli değil bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.