Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Ersun Yanal açıklamaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eger aziz yildirim bu kafa yapisindaysa biraksinlar kendi teknik direktor olsun, hem paralari primleri de hemen oder hem de samimi davranir, sampiyon olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep mi teknik adamlar futbolcular haksız da sen haklısın be adam ? Alexi ben savundum kocaman yüzünden kovdum ne demek, daha sonra çıkıp açıklama yapmadı mı bu adam yok odamda ayak ayak üstüne atmış yok elinde telefon bilmem ne diye. Şu herifi hala savunanlar var..
  • La biri şunu dövsün sevabına ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi diyelim bunlar doğru, bir kişi çıkıp da bana böyle bir durum varsa neden Ersun'u kovmadığını açıklasın. Adam istifa etmese devam edecekti... İnsanları aptal yerine koymaktan bıkmadılar, ya da insanlar aptal yerine koyulmaktan bıkmadı, karar veremedim...
  • hadi anladık sen geri kafa cahilsin, tonla yardımcın var okumuş etmiş onlarda mı cahil? bu nasıl bir açıklama yahu? kıraathanede koçkin oynarken mi düşünmüş bu konuşmayı?
  • galatasarayın kötü gidişinden şampiyon olmuşmuşlar biz 2 sene boyunca fenerbahçe nin kötü gidişinden şampiyon olmuşmuşuz ya o muhabbet arkadaş bi başarıyı sahiplenelim kendimizi ezik görmiyelim bu nedir ya
  • Ünal Aysal'da Aziz Yıldırım'dan bir şeyler kapmış olacak ki Fatih Terim'i kovduktan sonra saçma sapan itibarsızlaştırma hareketlerinde bulunmuştu. Basına mesaj falan servis etmişti. Bu tarz yöneticiler varken bizim kulüplerimizin en önemli başarısı Süper Lig şampiyonluğu olur. Bunu yeterli gören taraftar varsa ona lafım yok. Ama biz Avrupada başarı istiyorsak bu yönetici ve futbolcu topluluğuyla olacak iş değil. Kendimizi kandırırız.

Adam ben para vermesem sen nasıl şampiyon olacaksın demiş. Buradan anlayın mantığı. İstediğin kadar para ver şampiyonlar ligi şampiyonu nasıl olacaksın? AVrupadan bir kupa nasıl getireceksin paranla? O işler bir tek Türkiye'de işler. Ben şahsen bu tarz yöneticiler sayesinde tribüne gitmez oldum. Boğazımdan kesip kulübe destek olmayı bıraktım. Galatasaray adına konuşuyorum. Bu tarz sadece kendi çıkarını düşünen yöneticiler sayesinde bilinçlendim. Bu olayların Fb taraftarının da bazılarını bilinçlendirdiğini düşünüyorum.

• Allahin belası Defolup gitmiyor iligimizi kuruttu

• Ünal Aysal itibarsizlastirmak için değil fatih terimin alenen yalan söylemesi üzerine mesajları rok a gösterdi. Bu durumla alakası yok. Fatih Terim mesajlaşma dik diye alenen yalan söyledi. Yemin etti.

Burada habersiz ce kaydedilen bir ses var. Üstelik Ünal başkanı aziz başkanları kıyaslayamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Ünal Aysal'da Aziz Yıldırım'dan bir şeyler kapmış olacak ki Fatih Terim'i kovduktan sonra saçma sapan itibarsızlaştırma hareketlerinde bulunmuştu. Basına mesaj falan servis etmişti. Bu tarz yöneticiler varken bizim kulüplerimizin en önemli başarısı Süper Lig şampiyonluğu olur. Bunu yeterli gören taraftar varsa ona lafım yok. Ama biz Avrupada başarı istiyorsak bu yönetici ve futbolcu topluluğuyla olacak iş değil. Kendimizi kandırırız.

Adam ben para vermesem sen nasıl şampiyon olacaksın demiş. Buradan anlayın mantığı. İstediğin kadar para ver şampiyonlar ligi şampiyonu nasıl olacaksın? AVrupadan bir kupa nasıl getireceksin paranla? O işler bir tek Türkiye'de işler. Ben şahsen bu tarz yöneticiler sayesinde tribüne gitmez oldum. Boğazımdan kesip kulübe destek olmayı bıraktım. Galatasaray adına konuşuyorum. Bu tarz sadece kendi çıkarını düşünen yöneticiler sayesinde bilinçlendim. Bu olayların Fb taraftarının da bazılarını bilinçlendirdiğini düşünüyorum.

Sen şu durumdaki azizle aysalı mı karşılaştırıyorsun? Ft sevdan ne kadar da kör etmiş, dağlamış gözünü ne dediğinin farkında değilsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce bu aziz kac yil daha fenerin basini yakar? Ne zaman emekli olur bu adam?

• Bilgisayarla şampiyonluk falan olmaz. Biz yönetim olarak zamanında paraları ödemesek, primleri vermesek, sen istediğin kadar çalış olmaz."

Fatal Error!

Bu arada şampiyon olamazsak faturayı ben öderim demiş ne zaman yaptın bunu başkan , boşuna sallama istersen
  • Herşeyin komplo olduğunu ispatlar nitelikte bir açıklama..
  • Bir de onlar kötüydü biz o yüzden şampiyon olduk lafı kadar saçma bir laf yok. İlkokul bebeleri birbirine söyler bunu ''biz kötü olmasak siz şampiyon olamazdınız '' diye. Ulan futbolun doğası bu zaten
  • Zamanın da Fatih Terim ile Ünal aysal arasında olan diyalog sürecinde her türlü çirkefliği yapan karşı takım taraftarların aynı konuma düşmesi ne kadar manidar.
  • Aziz yildirimdan nefret eden birisi olarakta şunları söyleyebilirim ; eğer bu söylediklerinin tamami doğru ise (!) Hakli olduğu noktalar var. Ama bu kendisini haklı çıkarmaya yetmez.

• Ntvsporda spor servisini izleyin, Demirkol cok iyi giydiriyor.

• Bu Şansal yada diğeri neden soramamis e siz basın toplantısı yaptınız Diego yu ersun istedi diye milyonlara açıklama yaptınız. Neden yalan söylüyorsun?
    Neden hocanın istemediği Arda'nın bitik dediği Diego yu alıyorsun.?

Soramamis mi cesur Şansal. Sen fener düşman misin da Diego yu zorla alıyorsun.?

• Doğru veya yanlış ama her gidenin ardından bu şekilde konuşması hoş değil.
  • Aziz Yıldırım kendi özel hayatına baksın.
    30 yıllık eşi boşayıp, 21 yaş genç hatunu alan benim sanki. Bu adam nasıl Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birinde başkanlık yapıyor anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.