Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Güzel Uğurlanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Aziz Yıldırımdan son 3-4 senedir nefret eder hale geldik bir çok konuda kendisine hakaretler ediliyor ben ne olursa olsun yanlış buluyorum bunları yaptıkları kulübe kazandırdıkları oldukça fazladır onun başkanlığı zamanın izledi gözlerimiz alexi appiahı anelkayı hoijdonku şampiyonlukları en baba tesisleri stadımızı ilk yenileyen bizdik 2011 lere kadar ben o dönemlerde şanslı olduğumuzu düşünüyorum Aziz başkandan ötürü diğer külüplere baktığımızda daha iyi bir yönetimimiz olduğunu düşünüyordum her şartta ancak zaman değişti futbol sektörü değişti globalleşti ve aziz yıldırımın vizyonu aklı bunlarla baş edemedi bu bir köy ağasına holding teslim etmek gibi bişeydi ve bütün parayı çarçur etti rakip takımlara şampiyonluklar kaybettirdi ama yinede ben kendisine kızmıyorum elinden geleni yaptı ama son haddede vizyonu yetmedi herkesin fikri kendine ben saygı duyuyorum zaten seçimide kaybedecek ne yaparsa yapsın çirkeflikler bilmemneler ben seçimi kaybettikten sonra adına tezahürat yapılması teşekkür edilmesi taraftarıyım 20 yılllık emek doğrusuyla yanlışıyla emektir.Demem o ki umarım taraftarlar sağ duyuyla seçimden sonra ne olursa olsun aziz başkanı kucaklasın bari bu şekilde kötü ayrılık olmasın.

• Bize verdikleri 10 üzerinden 6 ise, götürdükleri 10 üzerinden 8 oldu.

Bu taraftar başkana düşman falan değildi, düzgünce çıkıp ''ben artık sağlık problemleri ve yıpranmışlık yüzünden kulübe yeterince katkı sağlayacağımı düşünmüyorum, yerimi kulübü tekrardan düzlüğe çıkaracak biri olan Ali Koç'a bırakıyorum'' diyerek çekilse bu taraftar başkanı dik duruşundan ve verdiklerinden ötürü sırtında taşırdı. O işi yokuşa sürdü.

Ne olursa olsun abi, kulüp 2-3 senedir başarısız, sen de başarısız olduğunu biliyor ve Fenerbahçe'yi çok sevdiğini iddia ediyorken görevi bırakmıyorsan kimse senin hakkında iyi niyetli düşünmez, tamamen koltuk sevdasına düşmüş, kulüp umrunda değil başkanın. Gerçek bu mu değil mi bilemeyiz ama şu anki görüntü ve Aziz Yıldırım'ın hamleleri bu düşüncenin doğru olduğunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 21 Mart 2018; 18:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulüpten herkes Aziz'in zihniyeti yüzünden kötü ayrılmışken, Aziz neden güzel uğurlanacakmış ? Taraftar 3 Temmuz sonrasına kadar kötü yönlerine rağmen bu Aziz denen herifin arkasında durmadı mı ? Herkes hak ettiği muameleyi görür. Yıllardır taraftara etmediği hakareti bırakmayan yüzsüz, nankör biri için güzel uğurlama falan olamaz.

Ali Koç gibi kimseye nasip olmayacak, Fenerbahçe'nin tarihi şansı olan bir başkan adayı çıkmışken bile, onun önünü açmayı düşünmeyen koltuk sevdalısı birine kimsenin eyvallahı olamaz.
  • Galatasaray taraftarı vefalıdır, uğurlarlar.
  • Orijinalden alıntı: Kayra Han

Galatasaray taraftarı vefalıdır, uğurlarlar.
    [/qu

Böyle laf edilmez.Çok seviyesizce olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimergin -- 21 Mart 2018; 20:44:24 >
  • Aziz Y. o hakkını kaybetti.

Seven yine sevsin. Benim için cezaevinden çıktıktan sonra tamamen farklı bir insan oldu.

Bugün kendisine duyulan bu tepkinin bir numaralı sebebi yaptıkları ve hatalarından asla ders çıkarmadığı için de yapacaklarıdır.

Derdi Fenerbahçe çıkarları falan değil, derdinin ne olduğu bariz belli ve o çıkarlar için kendisini siyasal bir idol olarak gören yıkılmaz son kalecilerin asla tahmin etmeyecekleri sulara bile demir atabilir.

Ali Koç gibi bi potansiyel çıkıp aday olmuş ve tüm kimliğiyle davan davamızdır demişse orada bırakacaktın.

İyisiyle kötüsüyle taraftar yine bir şekilde o uğurlamayı yapardı ama bugünlere gelişte ve bu bölünmede tek pay sahibi yine Aziz Y'nin egolarıdır.
  • Bence de tezahüratlarla uğurlamalıyız. Yaşlı bir adam, saygısızlık etmek bize yakışmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19.şampiyonluğu rekor kırıp aldıran hocayı sudan bahanelerle gönderip yerine ben olmadan Fenerbahçe gibi bir kulüpte teknik direktörlük yapabilirmiydi dediği Avrupada staj yapmaya gönderdim kabul etmedi diyen İsmail Kartalı 4.yıldız savaşında başımıza getirip şampiyonluğu Gs ye kaptıran

19.şampiyonluk kutlamasında Alex diye bağırdılar diye taraftar gruplarını Okul Açığa almayan

Ertesi sene yönetim istifa diye bağırıldı diye kombineleri iptal edip parasıyla kombine alan kişileri stada sokmayan

Kendine taraftar grubu kurdurup, bedava bilet dağıtıp onları münferit taraftarın üzerine yollayıp tehdit eden

Boşuna bir tarafınızı yormayın ben ne dersem o olur diyen

Başkan adayım Ali Koç deyip o aday olduktan sonra seçilememesi kendisinin başkanlığının devamı için yeni üye kayıtları peşinde koşan

Bir kişiyi güzel uğurlayacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın

• Kafa ustu kalkip gobek atarak ugurlicaz zaten kendisini.Gittigi gun Fb kurtulus gunu ilan edilip her sene o tarihte pilav ustu tavuk dagitilmali.

• herkes aziz fenere şunları şunları kazandırdı diyor peki fener azize neler kazandırdı hiç düşündünüz mü? iyi yada kötü uğurlanması benim için önemli değil bu gidişle o bizi fenerden uğurlayacak.
  • Oğlum ne uğurlaması lan.
    bu neyin kafası.
    aziz yıldırımın seçime girip kaybedeceğini mi zannediyorsunuz?
  • Taraftar zamanında azizi çok severdi 2011 de bunu gösterdik zaten ama aziz kendi isteği ile taraftarı karşısına aldı.
    İşine gelene paralı köpek der işine gelenişn kombinesini iptal eder.
    Bu yetmezmiş gibi birde kankası mıhmıt ıslı başladı bunları yapmaya.
    Biz azizi bağdat caddesinde büyük yürüyüşte çok güzel şekilde uğurladık.
    Onun hatırına olaysız şekilde çeksin gitsin yeter.
  • Taraftarı tehdit eden birini güzel ugurlayacakmısız. Kendisininde dediği gibi parasını cebinden öderse bir veda organizasyonu yapılabilir sevenleri katılsın.

• Gittiği gün 1 tepsi baklava. gs ve bjklilere yok ama
  • Başarısızlığını kabul edip, en azından yaptıklarımla hatırlanmak istiyorum diyebilmeliydi

ama o bi 20 yıl daha bu takımın başında nasıl kalırımın peşine düştü, aday olmaması Ali Koçun önünü açması lazımdı
  • Yıldız oyuncular geldi eyvallah ona lafım yokta şampiyonlukları diyorsunuz. AY döneminde kaç kere şampiyon olduk ve AY olmasaydı Fenerbahçe bu kadar şampiyonluk elde edemez miydi ?

Tesis diyorsunuz kusura kalmayın ama tesisin bana ne faydası var. Size ne faydası var, kaç kere gittiniz o tesislerde yattınız kalktınız yada yemek yediniz. Sportif başarı için derseniz zaten ortada o da yok. Gayrimenkul şirketi olsaydık o tesisler başarı olarak kabul edilebilirdi. Amatör branşları falan sallamıyorum o yüzden konuya dahil etmeyeceğim.

20 yıllık başkanlık sürecinde sadece iki defa Avrupa'da başarı yaşadık. AY başkan olduğunda dünya klübü olacağız dedi hala ''olacağız'' diyor bu nasıl iş.

AY dönemi istikrarsız, başarısız, herkesle kavgalı olduğumuz ve bir dönem olarak akıllarda kalacak. Kendi adıma defolup gitmesini istiyorum. Benim ve birçok Fenerbahçe taraftarının 20 yılını yedi ötesi yok.

• Yoo teneke bağlanıp gidecek
  • Aziz Yıldırımı başkan olmadan önce kimse tanımıyordu. Fenerbahçe sayesinde tanındı ve bu ona maddi anlamda avantaj getirmiştir. Ve yaptığı şeyler zaten yapması gereken görevlerdi. Şu Köleci ve Biatci mantığı bırakın.

Bir devlet memuru yada Klüp başkanı (Cumhurbaşkanı dahil) o görevi için belirli bir maaş alır ve o makama gelirken, Görevini yapacağına dair söz verir. ( Seçim).

Aziz Delisi Fenerbahçe için 2 koyduysa 5 almıştır.

Ve görevini yerine getirmeyen ve özellikle kendisini Ülkesinden yada Klubünden üstün gören başkan yada politikacı veya devlet memuru o makami derhal Terketmek durumundadır.

Aziz Yıldırım görevini yaptığı sürece taraftar desteği almıştır. Ama artık Ruhsal sorunları olan bir Deli görünümü vermektedir ve Fenerbahçe bir Delinin malı değildir.

• Bir dönem daha Başkan olacak gidecek

• Kardeşim yeterki gitsin eminol bu taraftar konfetilerle, meşalelerle uğurlar azizi. Yeterki gitsin. Giden adama neden kötü uğurlama yapalım. Bayram yerine döner ortam emin ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.