Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM HALA FENERBAHÇEYİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bir cogunuza komik gelecek ama ben hepsinin defolup Aykut Kocamani baskan olarak görmek isterim.

Malesef Ülkemizde is adami olmayan, para babasi olmayan kimseyi kolay kolay baskan yapmazlar orasi ayri konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

1 yıl hapis neden yattı ? şike davası yüzünden ve bununla övünebiliyosan ne diyim sana ben , adam Fenerbahçeye iyiği şike davasıylamı yaptı bunu iyilikten sayıyosan benim diyebiliceğim bişey yok senin iyilik anlayışın bu demekki.

adam şike yaptıysa da babasının hayrına mı yaptı?
    Fenerbahçe için yaptı.
    Kendisi için mi hapis yatmış oluyor yoksa Fenerbahçe için mi?
  • bu bi oyun bile olsa Fenerbahçe zarar görmesin diye istifa etmesi gerekirdi ama o ne yaptı ateşe körükle gitti ve sonuç ortada kimse savunmasın şu herifi
  • Bu iş sadece şike operasyonu değil bunu bende kabul ediyorum ve dönen oyunların herkes gibi farkındayım ama;

Aziz Yıldırım kesinlikle masum değil. Bütün camilar bahsi geçen işlere bulaştı ama Aziz Yıldırım belliki büyük bir çıkar kapısına çomak soktuğu için onun hakkındaki belgeler ve dosyalar öne sürüldü eğer ki onlara göre uslu dursaydı şuan herşey normal bir şekilde devam ediyordu. İki gün sonra başka camilardaki isimlerde belli çıkar noktalarına çomak sokarsa bunu yaşayacaktır.

Yalnız öyle yada böyle bu işlere bulaşmış olması bile yeterlidir niye bulaşıyorsun. Egon bu camiayı yakacak dedik dinlemedin ve en sonunda yaktın. Bütün dünyaya bu asırlık çınarı rezil ettin dillere sakız ettin. Futbol tarihinde herzaman anılacak bu rezillik bunun ötesine geçemezsin.

Çoktan istifa etmen gerekirdi etmedin ama artık bir şeref biraz haysiyetin varsa değil istifa "ben Fenerbahçeliyim" bile demezsin.

• Umarım fenerbahçemiz (yönetimimiz) olanlardan ders alıp doğru kararlar vermeye başlar. Benim şahsi kanaatim yönetimin tamamen değişmesi ve eski ekipten bu olaylarda ismi geçen herkesin camia içinde aktif pasif hiçbir göreve getirilmemesi yönünde. Ceo filan anlamam top toplayıcı bile olmasın. Zaten kötü geçen zamanların etkisiyle müptelalık seviyesinde olan taraftarlığımız pasif içicilik seviyesine gelmiş durumda. Eski günlere dönmemiz için siyasete, hileye, hurdaya bulaşmamış akpak bir yönetim lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

1 yıl hapis neden yattı ? şike davası yüzünden ve bununla övünebiliyosan ne diyim sana ben , adam Fenerbahçeye iyiği şike davasıylamı yaptı bunu iyilikten sayıyosan benim diyebiliceğim bişey yok senin iyilik anlayışın bu demekki.

adam şike yaptıysa da babasının hayrına mı yaptı?
    Fenerbahçe için yaptı.
    Kendisi için mi hapis yatmış oluyor yoksa Fenerbahçe için mi?

Ben hiçbir taraftarın "istersen şike yap yeterki şampiyon olalım" diyeceğini düşünmüyorum. Ortak bir kararımız neticesinde yapılmadı şike. Başarıya gidecek adımları legal olarak atamayıp illegal olarak attılar. Kararı onlar verdi cezayı suçsuz taraftar çekiyor. Bırakalım hapis cezasını da o çekiversin.

• aziz ve ekibinin gerçek yüzünü gören ve artık hesap sorulması gerektiğine inanan gerçek ve büyük fenerbahçe taraftarının varolduğunu görmek mutluluk verici.

• quote:

Orijinalden alıntı: kb10

birisi aziz i topugundan vursa :) adam tam kara bela oldu..

attığın mesajdan seni hapse atarlar bu devlet.Attığın mesajlara dikkatli ol.Twitterden falan kaç kişi gözaltına alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Peşinden koşuyor millet hala. " Bu Fenerbahçe ye sürülmüş bir leke değil Aziz Yıldırıma oynanan oyundur" diye savunuyorlar hala adamı.1000 yılın damgasını yedik hala adamı savunanlar var.

+1000
  • bundan 50 yıl sonra aziz yıldırım yaşamaz belki hatırlanmaz ama şike lekesi her zaman kalacaktır ve nekadar çok başarı kazanırsa kazansın aziz yıldırım sadece şikeci sıfatı ile kalacaktır hem kendi traftarı hemde dış taraftarlarca.
  • egemen bağış 6-0 atamıyoz diyince yeaahhhhhhhhhhhhh

vali diyince ovvvvvvvvvvvvvvvvv

lahanaya gelince katur kutur sapına gelince beeeeeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

egemen bağış 6-0 atamıyoz diyince yeaahhhhhhhhhhhhh

ben çok yanlış gelmişim konular karıştı
  •  AZİZ YILDIRIM HALA FENERBAHÇEYİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

egemen bağış 6-0 atamıyoz diyince yeaahhhhhhhhhhhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: FullMoon W

İyide Aziz Yıldırım yaptı diyelim ondan önceki yıllar olmadı mı herkes Ak biz Kara mıyız sizce ?

İmkanı var mı böyle birşeyin ?

GS Denizli maçında yapmadı öylemi ?

Trabzon hatır şikesi yapmadı öylemi ?

Güldürmeyin ?

şöyle düşün belki anlamana yardımcı olur.

kapalı alanda sigara içme yasağı çıkmadan önce;

kapalı alanda sigara içiliyordu. sigara içmeyenler bu durumdan rahatsz oluyordu fakat cezası olmadığı için sigara içmeye devam ediliyordu

kapalı alanda sigara içme yasağı çıktıktan sonra;

önceden sigara içenler ceza yemez ama eğer kapalı alanda sigara içmeye devam edersen cezayı yersin.

beyin bedava birazcık mantık.

• Ya arkadas oyun olabilir şike yapmamış olabilirsin ama bas istifayı kendimi temizleyip gelecegim de klübü muhattap etme bunlarla.yaptiysan da çık erkek gibi yaptım de git cezani cek Fenerbahce de toparlansın.adamin getirdiği hale bak Fenerbahçeyi 3 yıl zaten muallakta gecti simdi basa donduk tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Tırnak içine aldığınız kısımda ikisi de doğru, yani; hem lekedir, hem oyun.

Farkeder mi?

Sen tarihinin en büyük rezilliklerini hangi başkan zamanında yaşadın? Sana bu lekeyi sürdüren kim? ister oyun olsun ister başka birşey. Fenerbahçe Dünya Futbol Tarihine şike yapmış bir takım olarak geçmiştir. Ötesi yok. Aziz Yıldırım çok düzgün bir adamdı da millet yediremedi sanacaz bilmesek.

Geçeceksiniz bu oyun moyun muhabbetini. Sırf egosu uğruna takımı sokmadığı rezillik kalmadı. Şamar oğlanı olduk, makara malzemesi olduk. Yok takım için içeride yatmışmış yok bilmem ne ihalesi yüzünden başına bunlar gelmişmiş.

Arkadaş biz neden dolayı ceza aldık? Şike. Adamlar kanıtladı mı? Kanıtladı. Kim yapmış ? Aziz ve yamakları. Gerisi fasa fiso şuan. Elinden şampiyonluğu, avrupayı aldılar mı aldılar. Rezil oldun mu cemi cümleye oldun. Fenerbahçe gibi bir kulüp şike ile anılıyor mu? anılıyor. Aziz Yıldırım denen egoist pislik bu takımı 13 sene de çökertti mi? çökertti. Geçeceksin gerisini.

Adamın döneminde ezeli rakibin seni 3 e 4 e katlıyor, sen avrupada sıfır çekerek bir ilke imza atıyorsun, o dönemlerde rakibin avrupada kupa kaldırıyor, senin iki katın şampiyonluk yaşıyor, senden 3-5 kupa fazla kaldırıyor, en son olarak dibe vuruyorsun dava yüzünden, çıkıyor " ben temizim. konuşursam herkes yanar " diyor, hooop temiz olmadığı da sabitleniyor. Biz de hala bekliyoruz paşam konuşacak da ortalık karışacak diye.

hey gidi heeey!!

Pier boşuna yazma uzun uzun kimseye anlatamazsın. Kimse sorsan aziz sütten çıkmış akkaşık. Birde utanmadan yaptısam Fenerbahçe için yaptım diye açıklama yapıyor. Bir insan bu kadar basiretsiz olabilir mi? Diyelim ki gerçekten oyun. Azizi alaşağı etmek isteyen bir takım güçler azize oyun oynuyor. Sen nasıl bir Fenerbahçelisin bu kulübü nasıl seviyorsunda kalkıyorsun başkanlığı bırakmayarak bu güçlerin Fenerbahçe üzerinden seninle oynamasına müsaade ederek bu kulübe zarar veriyorsun. Bu adamı hala savunan varsa önce aklından sonrada Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim. Birde hapisten çıktı o kendisini bekleyen taraftarları azarladı arabanın önünü açsınlar diye. Resmen kullanıyor bizi ve Fenerbahçeyi. Sen Fenerbahçeyi benim kadar kimse sevemez diyorsun ama kalkan olarak kullanıp zarar veriyorsun. Yemin ederim yetti artık. Eceli gelmeden gitmeyecek bu herif başımızdan. Allah sonumuzu hayır etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

attığın mesajdan seni hapse atarlar bu devlet.Attığın mesajlara dikkatli ol.Twitterden falan kaç kişi gözaltına alınıyor.

mesajın bitiminde gülücük ikonu var... hapse attmak o kadar kolay degil, merak etme.. ;))
  • Aziz başkanı yedirmeyiz. Sonuna kadar seninleyiz başkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

+1
    internet uzay boşluğu değil herkes dikkat etmeli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.