Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM HALA FENERBAHÇEYİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanlık CEO luk yapıyor. Tekrar klübün başına geçecek. Gitmiyor padişah kesildi başımıza

• Peşinden koşuyor millet hala. " Bu Fenerbahçe ye sürülmüş bir leke değil Aziz Yıldırıma oynanan oyundur" diye savunuyorlar hala adamı.1000 yılın damgasını yedik hala adamı savunanlar var.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Tırnak içine aldığınız kısımda ikisi de doğru, yani; hem lekedir, hem oyun.
  • Tarihimizi lekeleyen bu adamı savunan fenerbahçelilerede yazıklar olsun.Oyun diye diye yedi milleti resmen ne oyunu ya son günlerde "oynanan oyunlar" sözüde iyice moda oldu kim olumsuz bişey yapsa bu sözü kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Farkeder mi?

Sen tarihinin en büyük rezilliklerini hangi başkan zamanında yaşadın? Sana bu lekeyi sürdüren kim? ister oyun olsun ister başka birşey. Fenerbahçe Dünya Futbol Tarihine şike yapmış bir takım olarak geçmiştir. Ötesi yok. Aziz Yıldırım çok düzgün bir adamdı da millet yediremedi sanacaz bilmesek.

Geçeceksiniz bu oyun moyun muhabbetini. Sırf egosu uğruna takımı sokmadığı rezillik kalmadı. Şamar oğlanı olduk, makara malzemesi olduk. Yok takım için içeride yatmışmış yok bilmem ne ihalesi yüzünden başına bunlar gelmişmiş.

Arkadaş biz neden dolayı ceza aldık? Şike. Adamlar kanıtladı mı? Kanıtladı. Kim yapmış ? Aziz ve yamakları. Gerisi fasa fiso şuan. Elinden şampiyonluğu, avrupayı aldılar mı aldılar. Rezil oldun mu cemi cümleye oldun. Fenerbahçe gibi bir kulüp şike ile anılıyor mu? anılıyor. Aziz Yıldırım denen egoist pislik bu takımı 13 sene de çökertti mi? çökertti. Geçeceksin gerisini.

Adamın döneminde ezeli rakibin seni 3 e 4 e katlıyor, sen avrupada sıfır çekerek bir ilke imza atıyorsun, o dönemlerde rakibin avrupada kupa kaldırıyor, senin iki katın şampiyonluk yaşıyor, senden 3-5 kupa fazla kaldırıyor, en son olarak dibe vuruyorsun dava yüzünden, çıkıyor " ben temizim. konuşursam herkes yanar " diyor, hooop temiz olmadığı da sabitleniyor. Biz de hala bekliyoruz paşam konuşacak da ortalık karışacak diye.

hey gidi heeey!!

• +1

Aziz Yıldırım o damgadan kurtulur bi kenara çekilip bahçesinde çiçek sular en fazla , ama Fenerbahçe artık bu damgadan kurtulamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

+1

Aziz Yıldırım o damgadan kurtulur bi kenara çekilip bahçesinde çiçek sular en fazla , ama Fenerbahçe artık bu damgadan kurtulamaz.

Juventus o damgadan kurtuldu babalar gibi. Biz niye kurtulamayalım.

Ayrıca kenara çekilip kurtulur dediğin adam Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Farkeder mi?

Sen tarihinin en büyük rezilliklerini hangi başkan zamanında yaşadın? Sana bu lekeyi sürdüren kim? ister oyun olsun ister başka birşey. Fenerbahçe Dünya Futbol Tarihine şike yapmış bir takım olarak geçmiştir. Ötesi yok. Aziz Yıldırım çok düzgün bir adamdı da millet yediremedi sanacaz bilmesek.

Geçeceksiniz bu oyun moyun muhabbetini. Sırf egosu uğruna takımı sokmadığı rezillik kalmadı. Şamar oğlanı olduk, makara malzemesi olduk. Yok takım için içeride yatmışmış yok bilmem ne ihalesi yüzünden başına bunlar gelmişmiş.

Arkadaş biz neden dolayı ceza aldık? Şike. Adamlar kanıtladı mı? Kanıtladı. Kim yapmış ? Aziz ve yamakları. Gerisi fasa fiso şuan. Elinden şampiyonluğu, avrupayı aldılar mı aldılar. Rezil oldun mu cemi cümleye oldun. Fenerbahçe gibi bir kulüp şike ile anılıyor mu? anılıyor. Aziz Yıldırım denen egoist pislik bu takımı 13 sene de çökertti mi? çökertti. Geçeceksin gerisini.

Adamın döneminde ezeli rakibin seni 3 e 4 e katlıyor, sen avrupada sıfır çekerek bir ilke imza atıyorsun, o dönemlerde rakibin avrupada kupa kaldırıyor, senin iki katın şampiyonluk yaşıyor, senden 3-5 kupa fazla kaldırıyor, en son olarak dibe vuruyorsun dava yüzünden, çıkıyor " ben temizim. konuşursam herkes yanar " diyor, hooop temiz olmadığı da sabitleniyor. Biz de hala bekliyoruz paşam konuşacak da ortalık karışacak diye.

hey gidi heeey!!

Aynen katılıyorum.

• 1 yıl hapis neden yattı ? şike davası yüzünden ve bununla övünebiliyosan ne diyim sana ben , adam Fenerbahçeye iyiği şike davasıylamı yaptı bunu iyilikten sayıyosan benim diyebiliceğim bişey yok senin iyilik anlayışın bu demekki.
  • beyler şunu lütfen kafanıza sokun fenerbahçe azizin umrunda değildir azizin umrunda olan şey onu hamal olarak kullananların çıkarlarıdır. (kendiside demişti zaten bunu) bundan sonra chp araya girecek ,medyada türlü yalanlar ortaya çıkıcak ve milletin kafası karıştırılacak. iş siyasete dökülüp akp hükümetine saldırılmaya varacak.

ne diyiğim inşallah fb yi yüreğiylen ve aklıylan seven insanlar gerçekleri görür.
  • quote:

bundan sonra chp araya girecek ,medyada türlü yalanlar ortaya çıkıcak ve milletin kafası karıştırılacak. iş siyasete dökülüp akp hükümetine saldırılmaya varacak.

medya daha önce cemaate yıkma işini eline yüzüne bulaştırmisti, bir kısım medya: "cemaat atatürk feneri tuttuğu için feneri yok etmeye çalışıyor" derken, başka bir kısım medya da: "cemaat fenerin yükselişini gördü ve feneri ele geçirip onu daha da yükseltip onun üzerinden para kazanacak" demişti.

yani "cemaat feneri ele geçirmeye çalışıyor" kısmı dışında yukarıdaki iki haber birbirinin tamamen zıddı. eğer şimdi söylediklerimiz olacaksa tutarlı haberler yapmalılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım klübün menfaatlerini düşünüyor diyenler nerede çıksın ortaya ? 2 yılda ne hale düştük anasını satayım !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bildiğin diktatör. Bırakmıyor yakamızı.
  • quote:

1 yıl hapis neden yattı ? şike davası yüzünden ve bununla övünebiliyosan ne diyim sana ben , adam Fenerbahçeye iyiği şike davasıylamı yaptı bunu iyilikten sayıyosan benim diyebiliceğim bişey yok senin iyilik anlayışın bu demekki.

Benim bildiğim kadarıyla ergenekon davası ile ilgili bir durum varmış öyle diyorlardı.Fakat bu onun şike yapmadığını göstermez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le' Sin

quote:

1 yıl hapis neden yattı ? şike davası yüzünden ve bununla övünebiliyosan ne diyim sana ben , adam Fenerbahçeye iyiği şike davasıylamı yaptı bunu iyilikten sayıyosan benim diyebiliceğim bişey yok senin iyilik anlayışın bu demekki.

Benim bildiğim kadarıyla ergenekon davası ile ilgili bir durum varmış öyle diyorlardı.Fakat bu onun şike yapmadığını göstermez..

Ergenekondan yatan adam " ben fenerbahçe için 1 yıl içeride yattım " der mi? Şike davası kapsamında " silahlı örgüt kurmak" dan dolayı tutuklu yargılandı. 1 yıllık süreç ceza değildi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Adam bildiğin diktatör. Bırakmıyor yakamızı.

+1907

• quote:

Diktatörlükte beceri işidir yalnız. Bu adamda o da yok. Hem yeri geldiğinde oğluna bırakır gider başka yerde takılırlar. Aziz Yıldırım' ı en iyi anlatan kelime FİRAVUN' dur. Level atladı resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Diktatörlükte beceri işidir yalnız. Bu adamda o da yok. Hem yeri geldiğinde oğluna bırakır gider başka yerde takılırlar. Aziz Yıldırım' ı en iyi anlatan kelime FİRAVUN' dur. Level atladı resmen...

Adamın geldiği güne lanet ediyorum. 1 oy farkla seçildi, o 1 oyu kim attıysa

• Allah Fenerbahçe'li kardeşlerimize sabir versin diyecek söz bulamiyorum.

• birisi aziz i topugundan vursa :) adam tam kara bela oldu..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.