Şimdi Ara

Aziz Yıldırım hala maval okuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 58. maddenin değiştirilmesine itiraz etmek için Tahkim Kurulu'na giden takımlar arasında Fenerbahçe neden yoktu?

Hani bu maddenin değiştirilmesine karşıydın, 10 gün önce bu cezalar açıklansa küme düşmen gerek miyor muydu, neden sözünün arkasında duramıyor bu fenerliler?

• fenerliler kandırır sadece bize sökmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turşulu-Pasta

fenerliler kandırır sadece bize sökmez...
    Artık bazı Fenerbahçe'lilerde olayların farkına vardı o iyi ama hala antu kafalılar var bu adam taraftarlardan yararlanıyor, onların gücünü kullanıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o perdeden bende evime alıcam ne perdeymiş be
  • Hayret bu sene istifa edip geri donmedi henüz.
  • oldum olasi diyarbakirlilardan nefret etmisimdir. Ulan 1 tane mi adam cikmaz bir ilden, cikmiyor iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo997

oldum olasi diyarbakirlilardan nefret etmisimdir. Ulan 1 tane mi adam cikmaz bir ilden, cikmiyor iste.
    Bir insan ancak bu kadar yüzsüz olabilir...

Artık yüzsüz tabirinin literatürden kaldırılıp yerine Aziz Yıldırım tabirinin kullanılmasını talep ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Hayret bu sene istifa edip geri donmedi henüz.

Rıdvan yorumculuğu bırakacağını söyleyip devam etti, aynı Rıdvan bu işlere - şike, teşvik, teşebbüs vs - girilmiş ise tepki koyacağını söyleyip dönüş yaptı, keza Ziya Şengül selamı sabahı keserim dedi dönüş yaptı, 58 ' değişmesin ' dediler akabinde ' değişsin ' e geldiler, ki hiçbir başvuruda bulunmayıp 58'i değiştirecek olan Demirören'e de destek verdiler, CAS davası namusumuz dediler geri çektiler.. işin özü o limiti doldurdular bu sene. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Rıdvan yorumculuğu bırakacağını söyleyip devam etti, aynı Rıdvan bu işlere - şike, teşvik, teşebbüs vs - girilmiş ise tepki koyacağını söyleyip dönüş yaptı, keza Ziya Şengül selamı sabahı keserim dedi dönüş yaptı, 58 ' değişsin ' dediler akabinde ' değişmesin ' e geldiler, ki hiçbir başvuruda bulunmayıp 58'i değiştirecek olan Demirören'e de destek verdiler, CAS davası namusumuz dediler geri çektiler.. işin özü o limiti doldurdular bu sene. :)

..

• quote:

quote:

quote:

Rıdvan yorumculuğu bırakacağını söyleyip devam etti, aynı Rıdvan bu işlere - şike, teşvik, teşebbüs vs - girilmiş ise tepki koyacağını söyleyip dönüş yaptı, keza Ziya Şengül selamı sabahı keserim dedi dönüş yaptı, 58 ' değişsin ' dediler akabinde ' değişmesin ' e geldiler, ki hiçbir başvuruda bulunmayıp 58'i değiştirecek olan Demirören'e de destek verdiler, CAS davası namusumuz dediler geri çektiler.. işin özü o limiti doldurdular bu sene. :)

..

Alıntıları Göster
    futbolun içine ettin.bide utanmadan maval okuyorsun.yazıklar olsun !

• quote:

Orijinalden alıntı: savkar

futbolun içine ettin.bide utanmadan maval okuyorsun.yazıklar olsun !

Alıntıları Göster
    bu adama bu gücü verenlerin suçu kendi değil.yahu adamı akladılar hala diyorki bana sus payı vermeye kalkanlar görecekler gününü.blabla.bu aklayan adamlara sormak lazım o zaman sizin kafanız nerde arkadaş bek sen kurtarmaya kalkıyorsun adam sizi çıktığı yere geri yerine sokuyor..hiç utanma yokmu ya bu ülke insanında bu kadar mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bu adama bu gücü verenlerin suçu kendi değil.yahu adamı akladılar hala diyorki bana sus payı vermeye kalkanlar görecekler gününü.blabla.bu aklayan adamlara sormak lazım o zaman sizin kafanız nerde arkadaş bek sen kurtarmaya kalkıyorsun adam sizi çıktığı yere geri yerine sokuyor..hiç utanma yokmu ya bu ülke insanında bu kadar mı yani?

Alıntıları Göster
    o gisin cihan oskaya cevap verebilme yüreğini göstersin mahkemede rezil oldu hiçkimse bunları görmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

o gisin cihan oskaya cevap verebilme yüreğini göstersin mahkemede rezil oldu hiçkimse bunları görmez

Alıntıları Göster
    kesin gene pusuya yatanlar yazdığımız herşeyde hata arayanlar atlayacaklar ama itin şeyine geri sokuyor diye bir deyim var onu yazacaktım aziz yıldırıma küfür yok yazımda.
  • @diablo997; ne olursa olsun genelleme yapmayın insanların memleketleri üstünden. Diyarbakırlı olup da "delikanlı" olan çok tanıdığım var. Aziz Yıldırım'ın karakteri ya da yaptiklari kendini bağlar.

@Macabre; bence Mayıs'ta kongrede seçildikten sonra istifa edecek ve birkaç gün sonra gözyaşları icinde "dayanamadım, dondüm" diyecek :))) o potansiyel var onda.

@ilkerinanç; bunun tek bir aciklamasi olabilir onu kurtarmaya çalışanlar da bu pisliğin icinde ve Aziz Yıldırım'ı kalkan edip kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. İkinci ihtimal ise aziz Yıldırım'ın elinde bunlara ait çok sağlam şantaj unsurlari var ve onları kullanıyor. Başka birey gelmiyor benim aklıma.
  • quote:

@diablo997; ne olursa olsun genelleme yapmayın insanların memleketleri üstünden. Diyarbakırlı olup da "delikanlı" olan çok tanıdığım var. Aziz Yıldırım'ın karakteri ya da yaptiklari kendini bağlar.

@Macabre; bence Mayıs'ta kongrede seçildikten sonra istifa edecek ve birkaç gün sonra gözyaşları icinde "dayanamadım, dondüm" diyecek :))) o potansiyel var onda.

@ilkerinanç; bunun tek bir aciklamasi olabilir onu kurtarmaya çalışanlar da bu pisliğin icinde ve Aziz Yıldırım'ı kalkan edip kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. İkinci ihtimal ise aziz Yıldırım'ın elinde bunlara ait çok sağlam şantaj unsurlari var ve onları kullanıyor. Başka birey gelmiyor benim aklıma.

Belki Fb'lilerin sık sık yaptığı uç düzeydeki komplo teorilerine örnek olacak ama; Aziz Yıldırım'ın başbakan ile Yaşar Büyükanıt'ı barıştıran (27 Nisandan sonra) adam olduğu, aracılık yaptığı falan söyleniyor, bununla ilgisi olabilir.

• quote:

@diablo997; ne olursa olsun genelleme yapmayın insanların memleketleri üstünden. Diyarbakırlı olup da "delikanlı" olan çok tanıdığım var. Aziz Yıldırım'ın karakteri ya da yaptiklari kendini bağlar.

İyi herkes fake hesap açıp aynı konuları durmadan açsın

http://forum.donanimhaber.com/m_60601100/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60602157

• quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

quote:

Belki Fb'lilerin sık sık yaptığı uç düzeydeki komplo teorilerine örnek olacak ama; Aziz Yıldırım'ın başbakan ile Yaşar Büyükanıt'ı barıştıran (27 Nisandan sonra) adam olduğu, aracılık yaptığı falan söyleniyor, bununla ilgisi olabilir.

Valla bu saatten sonra hersey olabilir ve ne olursa olsun hiçbirine şaşırmam.

• Aziz Yıldırım size şirin görünmek için konuşma yapmaz doğru da konuşsa sizin için yanlış yanlış da konuş sa yanlış ...
    Sizin kadar holigan fanatik taraftar görmedim körükorüne eleştiri yapıyorsunuz ..

Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir bu adam hepmi yalan söylüyor söyledikleri hepmi saçma ...

Artık gs taraftarı kendini kandirsin hiç objektif değilsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklisiniz hocam sorumsuz ve sacma bir cumle olmus ozur diliyorum o konuda...

Hataliyim daha duzgun bir cumle kurmaliydim.

• @diablo997; Eyvallah kardesim. İnsanın hatasını anlayıp özür dilemesi en büyük erdemlerden birisidir. Senin adına çok sevindim ben de :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.