Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Seçimi Kazanırsa Daha Fenerbahçe'yi Tutmıcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Haklısın hocam ama gitmiyor işte problem o. 20 sene oldu.

Vizyon, istikrar gelsin yeter ya. Ali Koç’un dediği gibi önce Benfica gibi takımların seviyesi.

Alıntıları Göster
    Benim yazdığım mesaj uzun vadeyi içeren bir şeydi zaten. Aziz'in kurduğu düzen, kendinden sonra sürdürülebilir değil. Eninde sonunda gidecek ve o düzen bitecek. Bizde öyle değil, kişiler değişse bile düzen değişmiyor.

• Aziz gitsin 9 yaşındaki oğlumla kendime 2 kombine + 2 forma alıyorum. Gitmezse ne maça giderim ne bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle beni de listeye
  • arakadaşlar selam beşiktaşlıyım ,aziz aday olduğu sürece kimse fenere başkan olamaz görüşündeyim.

• Tutmaya devam edenin akıl sağlığından şüphe ederim.

• Takım şampiyonluğa oynarsa stad yine dolar, türk futbolunda herşey tabelaya bakar, ligdeki konumuna bakar ki bu takım zaten üç senede bir şampiyon oluyor. Yani Aziz Yıldırım kolay kolay gitmez.

• Azizi gidene kadar her maçta karşı takımı alkışlayacağım..Bunların oynadığı yalan rüzgarı..
  • EKLE LISTEYE
  • Zaten eğer kazanırsa ona oy verip seçen yavşaklar gitsinler doldursunlar tribünleri, boğazları yırtılana kadar bağırsınlar şerefsizler... Yeter artık bir düş yakamızdan be adam al aykutunu da çektir git yeter...

• Ersun Yanal sonrası yapılanlardan sonra yavaş yavaş bıraktım bir nevi. Önce maçlara gitmeyi bıraktım. Sonra fenerium vs ürün almayı bıraktım. Evimden izliyorum ama eskiden hiç bir maçı kaçırmak istemez iken son 2 yıldır kopuk kopuk izliyordum. Bu sene de seçilirse tamamen bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 12 Mayıs 2018; 2:13:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.