Şimdi Ara

Aziz Yıldırımın Şifreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün konuşmayı canlı izleyen bilir.Bazı tüyolar vardı..Önce kanoute nin adını hatırlamadı.Toplaoğlu kanoute diyince he işte o diyerek cevap verdi.Tanımıyorum gibisinden vurgu yaptı.Belki hedef şaşırttı.Lakin ispanya gazeteleri hala kanoute Fenerde diyor.Yerel kaynaklarda öyle.Yurt dışında oynayan Türk derken yoğunlaşılan 3 isim vardır.Nihat Tekke Mevlüt
    ..Ben genç isimlere önem veriyorum dedi..bu isim mevlüt.sevillanın forveti bizde olsa şampiyonlar liginde şampiyon olurduk diyen aziz yıldırım kanouteyi bilmemesin açıklaması olamaz..nihatla ilgili hala uğraş veriyor..buda bariz açık..ben futbolcumu takas vermem dedi.kezman kalacak dedi..bu iki santrafor geldiğinde takımda semih ve kezman olmaya devam edeceğinin sinyaliydi....

• quote:

Orjinalden alıntı: nikimiye

Dün konuşmayı canlı izleyen bilir.Bazı tüyolar vardı..Önce kanoute nin adını hatırlamadı.Toplaoğlu kanoute diyince he işte o diyerek cevap verdi.Tanımıyorum gibisinden vurgu yaptı.Belki hedef şaşırttı.Lakin ispanya gazeteleri hala kanoute Fenerde diyor.Yerel kaynaklarda öyle.Yurt dışında oynayan Türk derken yoğunlaşılan 3 isim vardır.Nihat Tekke Mevlüt
    ..Ben genç isimlere önem veriyorum dedi..bu isim mevlüt.sevillanın forveti bizde olsa şampiyonlar liginde şampiyon olurduk diyen aziz yıldırım kanouteyi bilmemesin açıklaması olamaz..nihatla ilgili hala uğraş veriyor..buda bariz açık..ben futbolcumu takas vermem dedi.kezman kalacak dedi..bu iki santrafor geldiğinde takımda semih ve kezman olmaya devam edeceğinin sinyaliydi....

belki Luis Fabiano demek istedi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

quote:

Orjinalden alıntı: nikimiye

Dün konuşmayı canlı izleyen bilir.Bazı tüyolar vardı..Önce kanoute nin adını hatırlamadı.Toplaoğlu kanoute diyince he işte o diyerek cevap verdi.Tanımıyorum gibisinden vurgu yaptı.Belki hedef şaşırttı.Lakin ispanya gazeteleri hala kanoute Fenerde diyor.Yerel kaynaklarda öyle.Yurt dışında oynayan Türk derken yoğunlaşılan 3 isim vardır.Nihat Tekke Mevlüt

belki Luis Fabiano demek istedi?

bir onun adı çıkmadı birde santa cruz zaten birde fred sanırım

• Sevillanın forveti dediğinde insanın aklına ilk kim geliyor? Kanoute
    Avrupa basını Fenerle anlaştı diye kimin adını yazıyor? Kanoute
    Aziz başkan kimin adını bilmemezlikten geliyor? Kanoute

Bu adam bizde..
  • "Da vinci'nin şifreleri" bitti "Aziz Yıldırım'ın şifreleri" başladı. Neler göreceğiz bakalım daha?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Sevillanın forveti dediğinde insanın aklına ilk kim geliyor? Kanoute
    Avrupa basını Fenerle anlaştı diye kimin adını yazıyor? Kanoute
    Aziz başkan kimin adını bilmemezlikten geliyor? Kanoute

Bu adam bizde..

İnşallah, inşallah
  • Fabiano'yu her yıl ısrarla istediğimizi ısrarla hatırlatmak isterim
  • 24 nisanda bir haber

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Sevilla'nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Luis Fabiano ile arasındaki bir anlaşma maddesinden dolayı, sözleşmesinin otomatik olarak 30 Haziran 2010 tarihine kadar uzadığı bildirildi.

İspanyol spor basınında yer alan haberlerde, Luis Fabiano'nın son 2 sezonda toplam 50 maç oynaması halinde normalde 2009 yılında biten sözleşmesinin 1 yıl otomatik olarak uzaması maddesi bulunduğu belirtilerek, Brezilyalı futbolcunun şimdiden bu maç sayısını geçtiği ifade edildi.

La Liga'da 23 gol ile gol kralı olan ve başta Real Madrid olmak üzere birçok kulübün transfer etmek istediği söylenen Luis Fabiano'nun son durumda Sevilla'dan başka kulübe transfer olmasının zor olduğu görüşü savunuluyor.

Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Kulüp ile görüşmelerimiz devam ediyor. Sözleşmemi 3 yıl uzatmak istiyorum ve anlaşmaya çok yakınız'' demişti.

• bene Kanute'nin adını unutması gerçekti insan bazı anlarda kendi adını bile unutabiliyor.
  • dün aklımın gittiği an buydu..

tapoloğlu başkana başkanım shevcenko gelecek giyorlar doğrumu dedi başkan şimdi shevcenko şöyle adamın aldığı para 9-10 milyon euro bonservisi geçtik bu adamı fenerbahçe geitrebilirmi sana soruyorum dedi.ve ekledi ama ben getirdim anlaşması kasamda. dedi

o an azzektir oldum neyse devam etti yok böyle birşey kasamda anlaşma varmış falan filan dedi..
  • Adam beni kasam bile yok dedi yahu
  • hala çözülmedi
  • fred ve morientes sanırım fred gelirse iş yapar lyonda oynayamaz daha o gerçi morienteste iş yapar!
  • keşke sheva olsa:)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.