Şimdi Ara

Azra Duru Malaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüntüleri paylaşmıyorum ailenin de görüntülerin kaldırılması yönünde talebi olmuş zaten..

Unutmayın bu ismi...bir kız yavrusu enkazdan çıkar çıkmaz o şok haliyle vücudu kırık,morarmış,kriz halinde boyunluk takılıp sarılıp vücut ısısının muhafaza edilmesi,ilk yardım desteği alması gerekirken kendini bilmez,cahil,şov peşinde koşan,sorumsuz bir mahluk tarafından karga tulumba kucakta dolaştırılıyor ve akabinde kırıklar ve iç kanama sebebiyle maalesef vefat ediyor..meselenin asla arada kaynamaması gerekiyor ekşi ve twitter'da fazlaca gündem oldu burada da dile getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Sorumlusu her kimse bulunup yargılanmalıdır.

Annesi maalesef depremde hayatını kaybetti..Babasının ve kardeşi ise enkazdan sağ olarak kurtulduğu belirtiliyor

Kız babasıyım..Bu görüntüleri ömrüm boyunca unutmayacağım..videoyu depremin ilk günlerinde izlediğimde başımdan kaynar sular döküldü sinirden...dün ise vefat ettiğini öğrendiğimden beri yıkılmış durumdayım o yüz ifadesi aklımdan gitmiyor..Kuzum benim o 20 saniye dışında adamın elinde daha neler yaşadı acaba..Bu yavrumuz gibi belki daha niceleri iş bilmez kişiler yüzünden vefat etti..

Unutmayın...!! Bilinçsiz yapılan ilk yardım Ölüme sebebiyet verebilir.

YaseminDE 🇹🇷twitter
    “Yine sözün bittiği yerdeyim 😪 #YAZIKLAROLSUN Azra Duru Malaç #azrabebek #azradurumalac vefat etmiş #gurgenoz Gürgen Öz”
    https://twitter.com/Yasemin2DE/status/1626203262125764610?t=zvPCa3-IdmVggEzkPYzUhg&s=09

ekşi sözlük
    azra duru malaç
    https://eksisozluk.com/entry/149352315

• Hiç bir şeyden tad almıyorum, sıcak evimde akşamları bir bardak çay içerken bile vicdan azabı çekiyorum o insanların halini gördükçe. O görüntüleri izleyemedim içim el vermedi. Zaten bir baba olarak özellikle çocukların ve bebeklerin o görüntüleri yüreğimi parçalıyor, gözlerim doluyor. O yavrucağın iç kanaması ve kırıkları varmış nasıl canı yandı kim bilir, cahil liyakatsız eğitimsiz insanlar yüzünden. Çok üzgünüm ve öfkeliyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pınar Kobak
    19 yıl önce açıldı
    Muhalif Ece Üner...
    16 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.