Şimdi Ara

Bahçeli 6 şubatta öldü iddiaları var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ünal CANBEY🇹🇷 (@unal_canbey) on X
    https://x.com/unal_canbey/status/1891564539977564254?t=viTFna1tGdAgTfsD5CZrxA&s=19

Bahçeli 6 şubatta öldü iddiaları var Bahçeli 6 şubatta öldü iddiaları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 18 Şubat 2025; 22:8:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nalları dikti mi dikmedi mi bilmem, zaten yıllardır yaşayan bir ölüydü. En son PKK açılımında DEM heyetini kapıda karşılarken ayakta duracak mecali yoktu, ben o zaman anlamıştım bunun gidici olduğunu. Sonrasında da zaten malum hastane olayları.

Yanş gitti mi gitmedi mi bilmem ama biletini almış sıraya girmiş otobüsün kalkmasını bekliyor bence.

Asıl saray tayfası ne alemde… onlar şu an Mehape’nin bir sonraki başkanı olarak kimi atayacaklarını kara kara düşünüyorlardır bence
  • keşke

• Saçmalık adam ölecek 15 gün boyunca kimsenin haberi olmayacak cesedi ne yapacaklar? Böyle şeyler hemen duyulur açıklanır zaten. Ben inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nalları dikti mi dikmedi mi bilmem, zaten yıllardır yaşayan bir ölüydü. En son PKK açılımında DEM heyetini kapıda karşılarken ayakta duracak mecali yoktu, ben o zaman anlamıştım bunun gidici olduğunu. Sonrasında da zaten malum hastane olayları.

Yanş gitti mi gitmedi mi bilmem ama biletini almış sıraya girmiş otobüsün kalkmasını bekliyor bence.

Asıl saray tayfası ne alemde… onlar şu an Mehape’nin bir sonraki başkanı olarak kimi atayacaklarını kara kara düşünüyorlardır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Şubat 2025; 23:9:9 >
  • Celal Adan bugün meclisde Devlet Bahçeli için

"Devlet Bahçeli Gazi Alparslanlardan Gazi Mustafa Kemallere uzanan bir feda anlayışının günümüzdeki sancaktarı olmuştur. Onun hayat macerası bir Türkmen şahlanışıdır." dedi.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümü tam 48 gün halktan ve hatta vezirlerden bile saklandı. Sizce neden?

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Başkanlık sisteminden sonra şahlanan ekonomimizi hatırlattı bu şahlanma.. neyse inş tiz vakitte helvalarını yeriz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 18 Şubat 2025; 23:22:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zannetmem biz gideriz o halen yaşıyor olur.Malum fazla yaşar hesabı.

• Bi yerde okumustum gebzede ameliyat filan olmus diye

• Senin dilin ne söylir sekine kadın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığım konu ölse ne olacak? Burada geçim sıkıntısı ile inim inim inleyen vatandaşı ilgilendiren konu nedir. Geçiniz, haber değeri bile yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hadi o zamanın şartları ve koca Sultan anlarım da Bahçeli'nin ölümünü saklasan ne olacak?

"meclisde"

Yanlış anlamadık dimi, sen az önce Osmanlı'nın en çok sefere çıkan padişahından mı örnek verdin?

• Sosyal medya çağındayız, bu tip haberleri 2 saat bile saklı tutamazsın.Öldüğüne ihtimal vermiyorum ama ilk mhpnin çelişkili açıklamaları ondan sonra yandaş medyanın eski görüntüleri taburcu oldu diye servis etmesi acep durumunun stabil olmadığı hissi uyandırıyor.

Bundan 2-3 sene önce de rahatsızlığında video servis etmek için ayaklanmasını beklemişlerdi hatta sakallı fotoları servis edilmişti.Yine aynı süreç yaşanabilir ama ben artık aktif siyaset yapabileceğini sanmıyorum.Ayaktaki son zamanlarında bile berbat durumu mhp oturumlarında gözüküyordu.

• Yahu adam kalp ameliyatı gecirdi

Minimum 2 ay yatış süresi var babamdan biliyorum

O haliyle de zaten tutup basina kendine göstermez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim cenaze bekler mi ya. çok saçma değil mi?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Baban nasıl oldu, geziniyormu? Umarım iyileşmiştir. Sende baya hastanelerde az uğraşmadın, hastalık çok kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım böyle bir saklama işine girmemişlerdir. Bahçeli'nin hayatta olup olmaması Türk halkında umurunda değil. Sizi kim kandırdı bilmiyorum ama son 10 senesi siyaseten komedi bir siyasetçi kendisi.

• çok da fifi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.