Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?" Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede Göğünslerini düzelttiriyor.Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi"
Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Sonra ameliyattan sonra hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni tanıyamadım
GÜZEL AMA VERİLDİ
saçma işinize bakın yav azrail felan aşar sizi azrailin tanımadığı canlı komik sadece
Fikra dedigin saçma olur zaten mantikli kaç tane fıkra var
quote:
Orjinalden alıntı: HassDeutsch
saçma işinize bakın yav azrail felan aşar sizi azrailin tanımadığı canlı komik sadece
kardeş senin yaşın kaç başın kaç artistmisin nesin akşam akşam şakamısın kızdırma adamı
Hoş
komik değil hele kopulacak bi fıkra hiç değil
quote:
Orjinalden alıntı: ofsayt_osman
hareketlerin ofsayt ona göre dikkat et
quote:
Orjinalden alıntı: cikogfb
quote:
Orjinalden alıntı: ofsayt_osman
hareketlerin ofsayt ona göre dikkat et
Senin kendin ofsayt farkında değilsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme