Şimdi Ara

Azurate - Kendi Yapımımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşları büyük oranda bitti. Bir kaç hata olabilir ama düzelicek en kısa zamanda. Oyunda karakter sayfanıza belli bir hikaye seçerek başlıyorsunuz. Orcs-Undead-İnsan-Elf den biri olup hikayenizi belirliyorsunuz. Zaman zaman karşınıza engeller çıkarıcaz. Hikaye ilerledikçe cash kazanıyorsunuz. Daha doğrusu Karakter sayfanızda siz ilerlettikçe. Bu sizin elinizde her mesajınızda belli bir cash sizin oluyor. Bunla shop tan item ler alıyorsunuz. İnventory niz max 10 itemlik. Ona göre ayarlamalısınız. Daha sonra UserGroups dan class ini seçiyorsunuz. Warrior-Rogue-Wizard gibi. Sonra guild kurabilir veya üye olabilirsiniz. Tavernde sohbet edebilir. Zaman geçirebilirsiniz. Irklar arası savaşlar ve Guildwar lar olacak. İleriki versiyonlarda dungeonlar ve boss lar eklemeyi düşünüyoruz.

Azurate

Site ve item shop sürekli güncelleniyor.

edit : Irk seçimini pm le belirliyorsunuz bana pm atın ve ırkınızı söyleyin yeter. Gerisi sitede açıklanıyor...

edit : rep sistemi ırk point olarak düzenlenecek. Irklar arası savaşlarda kazanacaksınız.

edit : Kendi blog sayfanızı açma şansınız var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticSoul -- 13 Eylül 2007; 16:33:29 >

• Dandik..
  • yakında görev yapma da eklicem...
  • İstersen binlerce özellik ekle.
    Phpbb sitesi olduğu sürece dandik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-

İstersen binlerce özellik ekle.

çok güzel düşünüyosun ve yapıyosun ama evet tutmaz Phpbb yaparsan :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

çocuk o kadar özenmiş uğraşmış dediğinize bak dandik bari çocuğun şevkini kursağında bırakmayın
  • İstersen ben cash modu ayarlayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mousty

quote:

quote:

çocuk o kadar özenmiş uğraşmış dediğinize bak dandik bari çocuğun şevkini kursağında bırakmayın

Kırılacak bir şey yok uyarılmaya uyarılmaya nerelere gelindiği meçhul binlerce 10 üyeli forum siteleri..

Eğer projen büyükse gider kodlama dili öğrenir yaparsın..

• şuan için kodlamayaı tam bilmiyorum. ama okulların açılmasına yakın bi süre kala çok da zamanım yok. ama istemeyen girmez sevmeyen sevmez. zorla birşey yaptırılamaz. yardımcı olmak isteyen her arkadaşa kapımız açıktır.

orhan_turfann@hotmail.com isteyen eklesin hangi konuda yrdmcı olmak istediğini söylesin.
    cash i tam ayarlayamadım galiba ama genede kazanıyorsunuz. birde itemlere resim eklemeyi bilen varsa yardımcı olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mousty

quote:

quote:

öle demedik be ! Phpbb tutmaz dedim sadece ama ben oynarım daha düzenlersen

ayıca adıda değişik bi :D azurate :D :D kaydoluyom bide şuan

• Teması sıradan temalardan subSilver pekbirşey yok free phpbb forum yaratma sitesine kurulmuş
  • diğer temalarda cash-shop vb şeyler bulunmuyor. oyüzden zorunlu eçtik eski temamız daha uygun du ama tüm özelliklere sahip değildi..
  • elf lerin hikayesini elfler ilerletcek- orclarinkini orclar gibi ve belli zamanlarda ırklar arası savaş olacak

son eksikler giderildi artık bir hata görürseniz söyleyin

http://azurate.phpbb24.com/index.php
  • Arkadaşlar oynayın süper oyun up
  • beni admin yaparsan üye olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.