Şimdi Ara

Dünyada Bir İlki Gerçekleştiriyoruz CRMEVLANA Token Ekibimize Ve Topluluğumuza Davetlesiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar büyük bir proje için adım attık.Şuanda ekip kurma aşamasındayız ve proje gelişiyor.Ayrım yapmadan herkesi

bu projeye davet ediyoruz.Şuanda topluluk ve ekipte her milletten insanlar var ve büyüyoyuruz.Bugün ilk günümüz olduğu halde.

Özet ön bilgilendirme şu şekilde;

CRMEVLANA Token olarak Dünyadaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatacağız.

Peki bunu nasıl gerçekleştireceğiz?

*Topluluk ihtiyaç sahiplerini bulur ve kanıtlar ve belgeler sunar.

*Topluluk ihtiyaç sahiplerine ulaşır ve onlar için bir $MCR Token cüzdanı oluşturur.

*Sonuç olumluyla topluluk $MCR'yi o anki fiyattan satın alır.

*İhtiyaç sahibi tekrar doğrulandıktan sonra $MCR Topluluğu ihtiyaç sabini kişinin cüzdanına token göndermeye başlar.

Token oluşturma nasıl gerçekleşecek ve yol haritası nedir?

Özet;

*Ekibin ve topluluğun oluşumu.

*Belirtilen tarihte $MCR pump.fun'da satışa sunulacak ve herkes airdrop olmadan ilk çıktığı fiyattan erişebilecek.

*Gerekli SOL toplandıktan sonra Raydium'a geçilecek ve büyük bir miktar kilitlenecek.

*İlk listeleme Dexscreener'da gerçekleşecek ve ilk yardım çok büyük bir duruyu ile gün içinde belirlenip belgeleri ile yapılacak.

*Borsa listelemeleri gerçekleşecek.

**** Topluluk ve ekip $MCR'yi aya gönderecek ve iyilik sayesinde ayın ışığı güzel yüzlerine yansayacak. ****

Kısa ve özet bu şekilde geçmek zorunda kaldım bu yazıyı tüm forum sayfalarına atıcaz.Proje çok daha kapsamlı ve yol haritası hazırlanıyor.Her ne iş yapıyor olursanız

olun bize katılabilirsiniz.

X Sayfamız : @crmevlana

Telegram grubumuz : https://t.me/MevlanaCR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.