Şimdi Ara

B 3.0 Jailbreak ten 3.1.2 Jailbreak e geçiş için yapmam gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir arkadaşımın 3.0 JB li cihazını 3.1.2 JB yapmak istiorum.Daha önce hiç JB görmemiş cihazımı itunes tan 3.1.2 yapıp blackra1n ile JB işlemi yapmıştım.fakat arkadaşımın 3.0 Jb li cihazında kafama bazı sorular takıldı örneğin bunu itunes tan 3.1.2 yapsam bi sorun yaşarmıyım eğer JB den kurtarırsam blackra1n le 2dk.lık işi var ne yapmam gerektiği konusunda bana bilgi verirseniz veya bi yönlendirme yaparsanız çok sevinirim.
    Saygılarımla...

• Önce Update et 3.1.2'ye sonra Blackra1n'i çalıştır, Cydia'yı yükle bir kaç source ekle gerisini arkadaşın ayarlasın
  • Cok tesekkurler birde cihazi 3.1.2 JB yaptim fakat bi kac problemle karsilastim wi-fi yi basta buluyodu fakat sonradan bir kez bulamadi ag ayarlarini resetledim tekrar olmadi daha sonra tekrar acip kapadim buldu ama bakalim bir daha ayni sorunu yasaticakmi birde sim tanimama sorunu yasadik gene belli bi sure gectikten sonra taktim cikardim oda duzeldi gibi gozukuyo fakat en onemli yasadigim sorun ise 9.2 ide back up alamiorum elinde 8.2 itunes setup i olan varmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.