Şimdi Ara

B+A2 EHLİYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi Sürücü kursuna başvururken B+A2 aynı anda almak için başvurdum ve bana önce hangisi olsun diye sordular bende B dedim. 27 Ağustostaki yazılı sınava girdim ve 24 Eylülde direksiyon sınavım var fakat şimdi ben motor için pratik sınava da mı 24 eylülde gireceğim aynı anda mı oluyor başka zamanda mı gireceğim nasıl olucak bilgisi olan var mı ?

Birde Otomobilden geçip motordan kalsam yinede B sınıfı ehliyeti alabilirim dimi

• Jau* kullanıcısına yanıt
    Tek bir yazili sinava gireceksiniz ayni gune iki direksiyon sinavi vermezler, kursunuz bunu ayarlayacaktir.

Herhangi birisinden kalip digerinden gecerseniz gecmis oldugunuz sinifin belgesini almaya hak kazanirsiniz gecemedeginiz sinifin olumsuz bir etkisi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 5 Eylül 2016; 11:33:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Tek bir yazili sinava gireceksiniz ayni gune iki direksiyon sinavi vermezler, kursunuz bunu ayarlayacaktir.

Herhangi birisinden kalip digerinden gecerseniz gecmis oldugunuz sinifin belgesini almaya hak kazanirsiniz gecemedeginiz sinifin olumsuz bir etkisi olmaz.

Teşekkür ederim sağolun :)
  • Jau* kullanıcısına yanıt
    27 ağustos yazılı sınavı girdiysen kasım da b+a2 ehliyet elinde olur.(Direksiyon Ara sınavı yapan bir kursa yazıldıysan daha erken alabilirsin.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A1 ehliyeti A2 ye yükseltmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.