Şimdi Ara

B Grade DEMON Dagger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

B grade Demon Daggerin SA özellikleri konusunda bilginiz varmı bu daggerin extreme tempestte SA özelliklerinin çalışmadığını söylüyor bazı arkadaşlarımız bilgisi olan arkadaşlarımın paylaşımları hususunda yardımlarını rica ederim.
    Saygılarımla,

• Demon's Sword level 10 kristal gerektirir.

Kırmızı Critical Bleed (10%, Effect 6) (kritik vurduğunda %10 şansla 6. kademe etkili kanama)
    Yeşil Critical Poison (3%, Effect 6) (kritik vurduğunda %3 şansla 6. kademe etkili zehir)
    Mavi Might Mortal (40%) (Mortal Blow ve Deadly Blow skillerinin tutma şansını %40 artırır, ancak C3ten kısa süre önce bu SA kaldırılmıştır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miharbi

Demon's Sword level 10 kristal gerektirir.

Kırmızı Critical Bleed (10%, Effect 6) (kritik vurduğunda %10 şansla 6. kademe etkili kanama)
    Yeşil Critical Poison (3%, Effect 6) (kritik vurduğunda %3 şansla 6. kademe etkili zehir)
    Mavi Might Mortal (40%) (Mortal Blow ve Deadly Blow skillerinin tutma şansını %40 artırır, ancak C3ten kısa süre önce bu SA kaldırılmıştır)
    diğer sa ları denemedim bilmiyorum ama DS MightyMortal yapmıştım L2X de, focus un yaptığı işin aynını biraz daha az miktarda yapıyor diyelim, yani yaklaşık 40 cri chance veriyor, fena bişey sayılmaz B için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistan

diğer sa ları denemedim bilmiyorum ama DS MightyMortal yapmıştım L2X de, focus un yaptığı işin aynını biraz daha az miktarda yapıyor diyelim, yani yaklaşık 40 cri chance veriyor, fena bişey sayılmaz B için.

Alıntıları Göster
    ilicit awekening te bu alete focus basilabiliyor sanirim server a has bir ozellik baska bi yerde gormemistim daha once
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLLioNe

ilicit awekening te bu alete focus basilabiliyor sanirim server a has bir ozellik baska bi yerde gormemistim daha once

Alıntıları Göster
    Nasıl yapılıyo bu sa lar?Bide soul seperator a ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Nasıl yapılıyo bu sa lar?Bide soul seperator a ne yapmak lazım?

Alıntıları Göster
    seperator un işe yarar bir SA sı yok, A grade deki en iyi dagger Bloody Orchid Focus (şahsi tercihim)
  • quote:

seperator un işe yarar bir SA sı yok, A grade deki en iyi dagger Bloody Orchid Focus (şahsi tercihim)

Alıntıları Göster
    Seperator +5 atak felan fazla.Bide elimde +10 demon sword var atak biraz düşük +5 seperator a göre sa basınca +10 daha iyi olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Seperator +5 atak felan fazla.Bide elimde +10 demon sword var atak biraz düşük +5 seperator a göre sa basınca +10 daha iyi olabilirmi?

Alıntıları Göster
    sa bastığında silah +0 a geri donucek.
  • quote:

Alıntıları Göster
    O zaman hiç basmaya gerek yok en iyisi +10 u satmak.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

Böyle bir şeyi ne yaşadım, ne de duydum. Kaynağı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miharbi

quote:

Böyle bir şeyi ne yaşadım, ne de duydum. Kaynağı nedir?

Alıntıları Göster
    farzedelim elinizde +7 silah var ve siz bu silaha SA Özellik vermek istiyorsunuz silah normale doner yani artısı kaybolur.

soul separator da tercihim haste özelliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 16 Nisan 2006; 12:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberAngel_II

farzedelim elinizde +7 silah var ve siz bu silaha SA Özellik vermek istiyorsunuz silah normale doner yani artısı kaybolur.

soul separator da tercihim haste özelliğidir.

Alıntıları Göster
    Ben L2extreme de tempest ve kastien de oynuyorum... Demon's sword Might Mortal ozelligini bastim tempeste bence demon's için en iyisi bu... Fistan arkadaşmızın dediği bizim server lar içinde geçerli eğer bir silaha SA özelliği olmadan +... basarsan SA özelliği verdiğinde basmış olduğun + lar gider... Diğer server larda nasildir bilemiycem ama benim oynadığım serverda bu şekil...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sen manyak misin

soul sperator'un CriticaL damagesi var.. Haberin yoksa $imdi oqrendin.. diyelim critik vurdun ya 1500 mesela.. critical dmg ss'yLe 2500 yada 3000 qibi vuruosun

• quote:

Orijinalden alıntı: omenax

quote:

sen manyak misin

soul sperator'un CriticaL damagesi var.. Haberin yoksa $imdi oqrendin.. diyelim critik vurdun ya 1500 mesela.. critical dmg ss'yLe 2500 yada 3000 qibi vuruosun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: omenax

quote:

sen manyak misin

ben ilk defa duydum bunu focus en guzel sa ya bosver onu

• quote:

quote:

sen manyak misin

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sen manyak misin

komik insan, 200dmg eklemiyor, 200patk ekliyor, anca full buff durumda 30-40dmg arttirir buda, ki critik vurduğun zamanlar için geçeri sadece, critik vuramazsan onuda bulamiyorsun. Bunun dışında senin gibi zeka seviyesine erişemedik daha ne yapalım, 2k 3k vurduğuna göre heralde lvl61+ üzerine hala elpy keserek level kasıyorsun sen... forumun zakuska2 si olucan heralde...

• quote:

quote:

quote:

sen manyak misin

komik insan, 200dmg eklemiyor, 200patk ekliyor, anca full buff durumda 30-40dmg arttirir buda, ki critik vurduğun zamanlar için geçeri sadece, critik vuramazsan onuda bulamiyorsun. Bunun dışında senin gibi zeka seviyesine erişemedik daha ne yapalım, 2k 3k vurduğuna göre heralde lvl61+ üzerine hala elpy keserek level kasıyorsun sen... forumun zakuska2 si olucan heralde...

Alıntıları Göster
    sen nerde oynuyorsun ?? qeL eternaLe verim sana critical damageli ss +10 yada +siz farketmez dene sen kendin gör.

• quote:

sen nerde oynuyorsun ?? qeL eternaLe verim sana critical damageli ss +10 yada +siz farketmez dene sen kendin gör.

Alıntıları Göster
    şimdi arkadaşlar critikal damage yabana atilacak bir special deil extreme serverda işe yaramayabilir ama işin gerçeği şu

dagger skilleri critik vurduğundan critital powerı artıran bufflar(dance of fire & Death Whisper) veya critikal damage speciali skillide güçlendirir. ama extremede boyle deil. extremede daggercim vardi bir zamanlar death whsiper ve dance of fire almama rağmen skiller yine ayni vuruyordu. sadece critik normal vuruşlarımı artırıyordu. offical serverda veya offical server gibi olan serverlarda böyle deil lvl74 bir th Death Whisper, dance of fire ve critiakal damageli bir daggera sahipse ayni lvlli bir playera max. 2500 vurabiliyor. eğer vurduğu kişi mage felansa 3000 bile bulabiliyor. extremede ise max 1500 vurabiliyosun çünki bu de diklerimin hiç biri çalışmıyor. extreme için konuşursak focus almak her yönden daha avantajlı.

sonuç olarak hangi special özellikli silahi ve class seçimlerinizi oynadığınız servera göre karar vermekte cok fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 17 Nisan 2006; 17:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H4CK3R

şimdi arkadaşlar critikal damage yabana atilacak bir special deil extreme serverda işe yaramayabilir ama işin gerçeği şu

dagger skilleri critik vurduğundan critital powerı artıran bufflar(dance of fire & Death Whisper) veya critikal damage speciali skillide güçlendirir. ama extremede boyle deil. extremede daggercim vardi bir zamanlar death whsiper ve dance of fire almama rağmen skiller yine ayni vuruyordu. sadece critik normal vuruşlarımı artırıyordu. offical serverda veya offical server gibi olan serverlarda böyle deil lvl74 bir th Death Whisper, dance of fire ve critiakal damageli bir daggera sahipse ayni lvlli bir playera max. 2500 vurabiliyor. eğer vurduğu kişi mage felansa 3000 bile bulabiliyor. extremede ise max 1500 vurabiliyosun çünki bu de diklerimin hiç biri çalışmıyor. extreme için konuşursak focus almak her yönden daha avantajlı.

sonuç olarak hangi special özellikli silahi ve class seçimlerinizi oynadığınız servera göre karar vermekte cok fayda var.

Alıntıları Göster
    benim dediqim yerde all in one var 1 2 tane deqi$ik buff var focus lvl 4 felan :) oLamaz mi yani 3000dmg? yalan mi soylicem size?

• quote:

Orijinalden alıntı: H4CK3R

Alıntıları Göster
    Focus cok mantikli bir secim fakat bazi serverlarda gercekten CD cok ise yariyor hatta focusu es gecebiliyorsun bencede SA tamamen serverin yapisi ile alakali

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLLioNe

Focus cok mantikli bir secim fakat bazi serverlarda gercekten CD cok ise yariyor hatta focusu es gecebiliyorsun bencede SA tamamen serverin yapisi ile alakali

Alıntıları Göster
    izmana sıralamışsın l2x teki charlarını bana eternal dan bahsediyorsun, skillerin GM lerinin kafasına göre düzenlendiği bir serverı örnek gösterme bana...
    Tam C4 serverı yada offical server olsa, tamam diyecem, çünkü orada landing rate olayı var, skill tutması için cri şansın gereği yok, ama seninde oynadığın bildiğin l2x ve çoğu bu temelde çalışan serverda dagger kullanıcıları için en önemli SA focus tur...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.