arkadaşlar ben biliyodum yapmıştım ama şuan unuttum ve bilgiye ulaşamadım soruyorum çünkü herkeze lazım olabilir..
1)hotmail adresi nasıl türkçe yapılır?? 2)hotmail adresi nasıl 2 mb dan 25mb sonra 250 mb oluyo nasıl yapılr? 3)hotmail de space nasıl yapılır?
ARKADAŞLAR KESİN CEVAP RİCA EDİYORUMMM. HERKEZE KOLAY GELSİN......
walla kesin cevap demesen yazmayacaktım.
Biliyodum ama bende unuttum
hadi arkadaşlar bunu bilen yok mu şimdi az çok bilende yassın barii
forum da arama seçeneği var oraya baktınız mı???
arkadaşımmm ben aradım bulamadım ;idda etmiyom ben bulamamışta olabilirimmmm...
Mail adresinize girin >>> sağ üstte görülen OPTIONS'a girin >>> Sol tarafta bulunan PERSONEL kısmına girin >>> MY PROFILE seçegine tıklayın ve açılan pencerede :
Country/Region : United States Province : Alaska Postal Code : 99503 Yazın ve UPDATE buttonuna tıklayın. Şimdi aşşagıda yazdıklarımı sırasıyla yapın :
1 )Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için Bu verecegim adrese giriyorsunuz :
linki adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz.
2 )Sonra "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz.
3 )Daha sonra tekrarhttp://www.hotmail.com a girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz. Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor. "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz.
4 )Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız, kullanım koşullarının oldugu sayfada aşşagıda verdigim link ekini ekliyor ve enter yapıyoruz.
Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz.
5) Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada Devam'a tıklıyoruz.
NOT: EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp tekrar deneyin.
Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. VE 250MB. sahip oluyorsunuz.
arkadaşımız sağolsun 1 ve 2 soru hakkında bilgi verdi ????
pm attım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme