Şimdi Ara

b max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar b max almayı düşünüyorum.sizce nasıl bir seçim olur?İlerde 2. elde sıkıntı yaşar mıyım

• Yeni bir araç,kullanıcı kitlesi henüz oturmadı.Tutulacak mı,ne kadar tutulacak ya da 2 sene ne olacak kestirmek pek mümkün değil.

Açıkçası ben şu dönemde tercih etmezdim.Belli bir kullanıcı kitlesi oluştuktan sonra en azından bu süreçteki + ve - leri daha net görülür.Tercih edeceksem de bunları gördükten sonra tercih ederim.
  • ford hangi kafayla yada ne amaçla üretip satışa sunmuş bilmiyorum ama otomobil desen değil minibüs desen değil minivan desen değil.ortaya karışık olmuş resmen.bizzat inceledim aracı.beğenmedim şahsen.
  • Ben aldım c.tesi aracı teslim alıyorum.Jazz ile B-max arasında kaldım.B max mi Jazz mi diye bu forumda konu açtım.

Çok güzel yorumlar geldi istersen o forum konusuna bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

ford hangi kafayla yada ne amaçla üretip satışa sunmuş bilmiyorum ama otomobil desen değil minibüs desen değil minivan desen değil.ortaya karışık olmuş resmen.bizzat inceledim aracı.beğenmedim şahsen.

mini mpv diye bir segment var hocam 4 kişilik aileler için yapılıyor. ix20 jazz venga v.b
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurlum07

arkadaşlar b max almayı düşünüyorum.sizce nasıl bir seçim olur?İlerde 2. elde sıkıntı yaşar mıyım

ya sorun çok basit mini mpv'ler ile c sınıfı araçlar arasında kullanışlılık açısından neredeyse hiçbir fark yok artık. diz mesafesi v.b açısından da fark yok. garip fiyat politikaları sayesinde fiyat olarak c sınıfı araçlar daha ucuz bile olabiliyor.

onu alana kadar gidin golf alın, i30 alın, c4 alın aynı paraya çok daha fazlasını verir bu araçlar.
  • Ben benzinli otomatik b-max aldım.C4 otomatik fiyatları 48,000 den başlıyor ve şehiriçi yakıt tüketimi 10lt.

Arada 5,000tl fark + benzin avantajı.Bagaj olarak çok fark yok. B-max bölme dahil 320 C4 380lt

İ30 hyundai markaya sıcak olmadığım için ona hiç bakmadım.

Arabayı daha çok eşim kullanacak.Kapı çok avantajlı gorunuyor cocuk indirme bindirme vs için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni çıkmış bir aracın ikinci elde nasıl olacağını kimse bilemez. Bu segmentte uzun süredir var olan Honda Jazz ile donanım ve fiyatları iyice kıyaslayın. İki araç arasındaki şanzıman farkını ise test sürüşü yapmadan anlayamazsınız. Gidin her iki aracı da test edin. Honda Jazz da bulunan CVT şanzıman çok büyük konfor sağlıyor. Yine bu segmentte bulunan Mitsubishi Colt'da bir alternatif olabilir. Tüm araçları iyice karşılaştırdıktan sonra içinize en çok sinen aracı alın.
  • Merhaba Arkadaşlar Trend 1.5 dizel aldım. Süper bir araba. Kullanımı rahat, yakıt tüketimi az, araç sizi hiç yormuyor. Tam bir aile arabası. Hele hele yokuş kalkış desteğinin standart olmasının da keyfine diyecek yok.
    Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnukar06 -- 15 Mart 2013; 14:49:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.