Şimdi Ara

B rh(-) kan aranıyor - Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara İbni Sina Hastanesinde yatan babam için B rh (-) kan aramaktayız. Kan verebilecek durumda olanlar lütfen benimle iletişime geçsinler.
    Şimdiden çok teşekkürler.

Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camakus -- 3 Şubat 2011; 16:36:38 >

• Acil şifalar kardeşim
  • Up..Yardımı dokunabilecek biri olabilir konu aşağıda kalmasın.
  • arkadaşlar ilan hala günceldir.
  • Arkadaşlar dün 1 ünite kan bulduk, konu artık acil değil, ancak hala aramaya devam ediyoruz. Verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • Up.
  • Kızılaydan talep ettiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Up.
  • Acil şifalar.Up..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsero

Kızılaydan talep ettiniz mi ?

Evet, Kızılaydan ve hastanelerin kan merkezlerinden sordum hepsi ellerinde olmadığını söyledi. Ancak acil ihtiyaç olunca hemen biyerden bulup kullanıverdiler. Sonra borç olarak yazdık eğer borcu hemen kapatmazsan birdaha ihtiyaç olduğunda veremeyebiliriz dediler. Bu yüzden dün bulduğumuzla borcu kapattık, bundan sonra tekrar acil bi ihtiyaç olması durumu için hazırda bekletmek istiyorum. Bu yüzden de konu artık acil değil diye önceki mesajımda da belirtmiştim.
  • İbni Sina Hastanesinin kan bankası faks aracılığı ile Kızılaydan kan talep etmesi halinde kan ihtiyacınız stoklarda olduğu sürece karşılanıyor. Genelde bu tür hastanelerin kendi kan bankaları olduğu için Kızılaydan pek fazla talep etmiyorlar, bilginize.
  • Up
  • geçmiş olsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.