Şimdi Ara

Dişimde sarı leke var [SSSSS'li] DİŞ DOKTORU ARANIYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön dişlerimin birkaç tanesinde beyaz lekeler var, bir tanesinde ise beyaz lekenin üstüne sarı leke var. 2-3 senedir öyle duruyor, çürükse neden ilerlemiyor, çürük değilse nedir bu? Fikri olan var mı?
    Dilimi o sarı lekeye değdirince farklı bir sürtünme hissediyorum. İçe doğru mu dışa doğru mu tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 5 Ocak 2016; 21:52:40 >

• Diş taşı gibi bir şey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regoan -- 5 Ocak 2016; 21:25:09 >
  • Bilmiyorum ki ya doktora gitmek istemiyorum ama ya çürükse, kafayı yicem.
  • dişçi temizler onları, kendin çıkaramazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim on iki disimde sari leke vardi cocukken kullandigim bi hap leke yapmış 2014 yazinda teki gecti teki hala duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Dişimde sarı leke var [SSSSS'li] DİŞ DOKTORU ARANIYOR!!!!
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    SS'ye baksana böyle bir şey miydi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah'ınız yok mu lan diş doktoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • Burada debelenecegine doktora git bir an önce aynı renginde yapıyorlar disi bildigim kadariyla.

• Aynı renginde yapsalar ne olacak ya gitti güzelim diş ya intihar etmek istiyorum lanet olsun böyle hayata, o kadar yıl baktım dişlerime gül gibi, niye ulan niye ben o kadar sigara içen var neden ben
  • Geçmiş olsun.. Her şeyin çaresi var artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Aynı renginde yapsalar ne olacak ya gitti güzelim diş ya intihar etmek istiyorum lanet olsun böyle hayata, o kadar yıl baktım dişlerime gül gibi, niye ulan niye ben o kadar sigara içen var neden ben

Bas parayi implant yaptir, simdikinden saglam olur

• Hayır bende ki böyle değil

• quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

http://www.kizlarsoruyor.com/saglik/q339193-disimin-ucunda-kucuk-beyaz-leke-cikmis-neden

http://www.saglikvakti.com/diste-beyaz-leke-ve-tedavisi/

Abooo 30 nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dis tası iste bu bendee var baya temizlettircem

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    SS'deki diş taşı mı oluyor?
  • Diş hekimine başvur. İşini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Ön dişlerimin birkaç tanesinde beyaz lekeler var, bir tanesinde ise beyaz lekenin üstüne sarı leke var. 2-3 senedir öyle duruyor, çürükse neden ilerlemiyor, çürük değilse nedir bu? Fikri olan var mı?
    Dilimi o sarı lekeye değdirince farklı bir sürtünme hissediyorum. İçe doğru mu dışa doğru mu tam anlayamadım.

beyaz lekeler hipokalsifikasyon göstergesidir ve dişteki mineralizasyon bozukluğunu gösterir...7

sarı lekelere tartar diyoruz....beslenme alışkanlıkları ile ilgilidir daha çok...çay,kahve ve sigara içenlerde daha belirgin olur...

şu veya bu macunla çıkar diyenlere itibar etme...geçmez....oluşumu üzün süre olan bir durumun tedavisi bir anda olmaz...

diş hekimleri tartarı diş törpüsü ile temizliyorlar ama tavsiye etmem.neticede diş minesi zayıflar...

çay,kahve ve varsa sigarayı azalt...dişlerini düzenli fırçala...

asitli içecekler çok tüketme...

• Arkadaşım beyaz lekeler bendede var kalsiyum birikmesiymiş araştırmıştım ama sarı lekeler çürük değil mine ışığı geçiren bir madde onun altında dentin denilen biraz daha yumuşak tabaka dentin var o sarı onub rengi ve kanin dişinde gördüğim kadarıyla sarı leke bu birçok insanda olan bir durum👍🏻

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.