Şimdi Ara

Genetik önemli! 130 IQ yanında, gözlerde kartal gözü gibi. Renk körü testi yaptır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• millette amma sorun varmış. ben test yaptım sonuç mükemmel çıktı. yani bazı şeyler genetik. bu yüzden akraba evliliği yapmayın, akraba evliliği olan biri ile hayatınızı birleştirip gelecek neslinizi tehlikeye atmayın! 7 nesil sonrasına kadar bozuk genlerin taşındığı saptanabilmiş bu da 400 yıl sonrasına kadar demek oluyor.

videodaki testi isteyenler buradan bakabilir.

Genetik önemli! 130 IQ yanında, gözlerde kartal gözü gibi. Renk körü testi yaptır!
    benim sonuca göre gözlerim 1 milyona kadar farklı renkleri algılayabilecek kapasitede. Evet ailem balkan kökenli Türk olduklarından dolayı ve Türk adetlerine göre akraba evliliği bulunmadığı için ki ayrıca rabbim beni bu topluluktan yarattığı için ona şükürler olsun. bunu üstünlük gibi yazmıyorum. almanlar bile 80 90 yıl öncesine kadar akraba evliliği yapan milletmiş. şimdi bir çok sorun var almanlar milletinde. garip garip rahatsızlıklar çıkıyor. bir tane vardı. adını unuttum. ellerde kollarda kaşıntı ile başlıyor. sonra kaşınan yerde dokular dökülüyor. mesel el parmaklarında başlarsa bir süre sonra o el parmaklarında dokular yara olup dökülüyor ve parmaklar kesilmek zorunda kalıyor. ben böyle bir şey olduğunu ilk defa almanya'da öğrenmiştim ve evet genetik bir hastalık.

Allah bu tür hastalıkları çeken masumlara da şifa versin. atalarının sapkınlıklarının cezasını masum insanların çekmesi üzücü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çocuklu kullanıcılar için de bir başka test. ben şimdi kızıma yaptım. o da full çekti.

genetik aktarım önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.