Şimdi Ara

B SEGMENT Araç Önerisi Hatcback? - Ucuzluk ve Kalite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
20.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

şu günlerde 34.000 'e 0 astra classic 3 veriyorlar.

Boşuna b sınıfıyla uğraşmayın

lpg takılabiliyor mu bu araca?

o konuda emin değilim sorun çıkarttığı oluyormuş galiba ama kullanıcılardan daha net bilgi alabilirsiniz.
  • i20...
  • rio ve clio
  • fabia ıc hacmı genıs kalıtelı ucuz
  • Clio
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQue

Bagajı ve içi çok dar olmayan (böyle diyince c gibi ama işte anlayın b segmenti içerisinde) ucuzluk ve kalite açısından önerilerinizi bekliyorum. diğer arkadaşlarda yararlanır..

Kalkışlarda,Yüksekliklerde,yol tutuşu,ekonomik olarak..

fiyat asla 34.000'i geçmemeli..

YENİ AVEO HATCHBACK
    1.4 16V LTZ MyLink 38,283 TL
     B SEGMENT Araç Önerisi Hatcback? - Ucuzluk ve Kalite

YENİ CRUZE HATCHBACK
    1.6 16V Sport 36,425 TL
    1.6 16V Sport Plus 38,675 TL
     B SEGMENT Araç Önerisi Hatcback? - Ucuzluk ve Kalite

bütçeyi arttırabilirsen sana seçenekleri sundum 0 km full donanımlı başka araba yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 18 Mart 2013; 22:41:27 >

• aveo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra H
    Chevrolet Cruze.
  • 32000'e Cruze alın gitsin. Güvenlik donanımları da tam.
  • i20
  • ikinci el olabildiği gibi dacia, Symbol, 301, C Elyse gibi modellerin sıfırıda alınabilir!!
  • benim seçimim clio, cruze, astra ve yeni aveo şeklinde olurdu...
  • getz :)
  • Fiyatını bilmiyorum ancak istekleriniz "Honda Jazz"ı tarif ediyor. Bence sınıfının en iyi araçlarından birisi, fiyat konusunda gidip pazarlık etmeyi deneyin. Hayırlısı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seat ibizanın esamesi okunmamış. geçen sene aldım. 2012 makyajlı kasa 1.2 tsi dsg. vergide , yakıtta ekonomik. kullanımı rahat ve zevkli hem de otomatik baz modelini 34.500 e almıştım.çok memnunum. performan açısından da yukarda sayılanların hepsini sollar ... bi araştırmaya değer bence........
  • aveo
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrix

seat ibizanın esamesi okunmamış. geçen sene aldım. 2012 makyajlı kasa 1.2 tsi dsg. vergide , yakıtta ekonomik. kullanımı rahat ve zevkli hem de otomatik baz modelini 34.500 e almıştım.çok memnunum. performan açısından da yukarda sayılanların hepsini sollar ... bi araştırmaya değer bence........

ibiza cupra
  • yeni aveo hatchback ile deneme sürüşü yaptım. fiyat olarakda daha ucuz ve daha dolu ama, ille de ibiza. aveo 1.4 cc 100 hp. ibiza 1.2 cc 105 hp. zaten dsg yi bir kez kullansan yeter karar vermene.ben ancak baz modeli olan referans alabildim ama olsun. İLLEDE İBİZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrix -- 18 Haziran 2013; 17:14:56 >
  • ben mi yanlış düşünüyorum bilemiyorum ama 2. el için yorumlar bugünü ifade ediyor yani yarın arabayı satarken tüketicinin eğilimi bugünkü gibi olacak diye bir kural yok herhalde. sonuçta araba tutar satılırsa bence 2. eli de olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.