Şimdi Ara

B SEGMENTİ 1.2-1.4 BENZİNLİ MANUEL ARAÇLAR TEKNİK KIYASLAMASI ( yeni vw polo eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
10.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: mabbay

Güncel ALBEA 1.4 FIRE = 1368cc * 77hp * 115nmtork * 8.2 litre * 13.5 saniye * 162 km.

listeye ekledim ama sonuçlardan pek memnun kalacağını sanmıyorum arkadaşım :(

ben teşekkür ederim ilgin için.

hayırlı günler.

Bunlar bu aracın teknik bilgileri sonuçta..... Ben aracın liste içinde olmasını istedim. Teşekkür ederim emeğin için

• Güzel kıyaslama emeginize sağlık ...

Teknik özellik kıyaslaması yapmışsınız fakat malzeme kalıtesı ve şekil kıyaslaması benim icin 10-15 bg den 20-30 tork dan daha önemlidir.....

B sınıfı HB araç alıcak olursam kesınlıkle sıralamam bu olurdu..

1- Yeni ford fiesta
    2- Opel corsa
    3-Renault clio
    4-peugeot 207
    5-hyundai i 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 25 Haziran 2009; 11:46:39 >
  • evet, bunların içinde malzeme kalitesi en yüksek olanı hangisi sizce???
  • yeni vw polo 1.4 85 hp manuel eklendi;

tork harici ortalama bir motora sahip; sıralamaya giremedi

hayırlı günler.
  • ferahlık, konfor için dingil mesafesi veya uzunluk verilerini ekleyebiliriz aslında
    mesela opel corsa ne ilk 5te ne son 5te ama herkes biliyorki en iyi arabalardan biri
    biraz daha değişken katmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Overdose*

ferahlık, konfor için dingil mesafesi veya uzunluk verilerini ekleyebiliriz aslında
    mesela opel corsa ne ilk 5te ne son 5te ama herkes biliyorki en iyi arabalardan biri
    biraz daha değişken katmak lazım

ferahlığı sayısal olarak açıklamak zor zira dış ölçüler ile yolculara ayrılan yaşam alanıı her zaman doğru orantılı olmuyor;

söz gelimi colt sınıfının en kısa aracı ama jazz la beraber en geniş yaşam alanına sahip aracıda aynı zamanda. ön ve arka baş-diz mesafesinde de gene jazz la beraber B segmenti standartlarını çoktan aşmış C segmenti ölçüleri sunmaktalar.

yani uzunluk = değildir aracın içinin ferah olması.

dingil mesafeside gene tek başına yeterli değil mühim olan iç koltuk dizaynı.

hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.