Şimdi Ara

B sinifi arac tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dediğiniz seçeneklere en uygun araç jazz gibi duruyor.ben farklı bir yerden yaklaşacam
    bütçeyi artıtabilme şansınız varmı.eğer varsa ve yakıt tüketimi sizin için önemliyse 208 1.4 auto5r active modeline bakmanızı en azından araştırmanızı öneririm.ben 41k ya aldım.yakıt tüketimi kağıt üzerinde çok iyi.esp ve 4 hava yastığı var.güvenlik donanımı güzel yani.ikinci eli pek belli değil ama pug un 206 dışındaki araçlarının 2.eli biraz zayıf.ama micradanda kötü değildir diye düşünüyorum.test sürüşü yaptığım zaman en dik yokuşta bile 2-3 sn geri kaçırma olayı olmadı.
    sizin parametrelerinize pek uymuyor ama yinede diğer araçlardan boşta kalacak olursanız bir inceleyin derim.araç elime geçtiği zaman ayrıntılı olarak gözlemlerimi yazacağım.şimdiden hayırlı olsun aracınız
  • Seat İbizaya Bir Göz Atın Derim Ben 1.2 dsg 34.400 paketsiz paketlisi 37.500 Yada C Segmenti Düşünürseniz Opel Astra 1.6 H Klasik Kasa Eystronic Paketsiz 36.000 tl paketli fiyatı 38.000 tl
  • Skoda Fabia 1.2 TSI DSG öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) B segmenti
    2) Benzinli otomatik
    3) Yokuslarda geri kacirmayan agirlikli olarak esim kullanacagi icin.
    4) Ikinci eli guclu
    5) Yakit tuketimi az
    6) Bakim masraflari ve vergisi dusuk

bu tip konularda taraflı davranırım hep yaris derim zaten yaris demesem yaris almazdım.

uzun süre kullanacağım için benim seçeneklerm:
    swift, colt, micra ve yaris'ti.

yokuşlarda kaçırdığı için colt'u hemen eledim.
    ikinci eli ve 4 vites olması nedeniyle de ikinci sırada swifti eledim. (ama alınabilecek otomatik b'lerdendir bana göre hala. alan çok da mantıksız iş yapmış olmaz)
    küçük olduğu için de micra'yı eledim. (cvt şanzıman yaris gibi micra'da var, bu en büyük artısı. keşke eski tasarım devam etseydi)
    yaris'in en büyük handikapı 1329 motoru. bir üst vergiden veriyoruz vergiyi. bu ay bunu daha iyi hissettim
    yaris'in artıları:
    cvt şanzıman (vites geçişi diye bir olay yaşanmadığı için çok düşük benzin tüketimi)
    ikinci eli en iyi otomatik b sınıfı.
    geniş iç hacim.
    ncap'tan 5 yıldız.

aveo, i20 gibi alternatifler de var tabii ama bana hiç güven vermedi bu araçlar. kazasız, sorunsuz sürüşler...

• Seat ibizanin fullu bile chevrolet aveonun orta donanimindan daha kotu.

Bahsettiginiz fiyata 2. Eli 32 33 bine, 0 km sini 37 bine alabileceginiz full bir aveo isinizi gorur.

Aveo 6 ileri yeni nesil sanzumani ile ekonomik performansli ve rahattir. Vites gecisleri yariotomatikler gibi silkelemez.

Yokus kalkis destegi grri kaydirmaz 3 sn araci tutar.

Far sensoru ile farlar gerektiginde kendi yanar

Derinlik ve yukseklik ayarli direksiyon herkes icin rahat surus saglar. Misal ben sismanim direksiyonu ilerde seviyorum. Esim ise geride

Park sensoru iyidir.

Aynalarin gorus acisi genis ve elektrikli aynalar candir.

4 cam otomatiktir.

Cruise control telefon baglantisi usb giris aux cikis falan var.

Cantlar 16 inc celik janttir

On gorusu iyidir bircok yerinde esya gozu vardir.

Ltz donanimda aliminyum citalar ile şik bi goruntusu vardir.

Hava yastiklari esp den ve carpisma testlerindeki mukemmel basarisi da cabasi.

Aveoya bakmadan gecmeyin derim.
    Bagaj onemli ise 850 lt bagaj ile oldukca iyidir sedanlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.