arkadaşlar b sınıfı ehliyet almak istiyorum. 03.04.1996 dogumluyum ne zaman ehliyet kursuna yazılabilirim ? bildiğim kadarıyla 03.04.2014 tarihinde kayıt olabiliyorum.doğrumudur ?
güncel.......
quote:
Orijinalden alıntı: zwieback
arkadaşlar b sınıfı ehliyet almak istiyorum. 03.04.1996 dogumluyum ne zaman ehliyet kursuna yazılabilirim ? bildiğim kadarıyla 03.04.2014 tarihinde kayıt olabiliyorum.doğrumudur ?
evet
Bana da işkenceye dönüşmüş hadisedir. Bir sürücü kursuna kayıt oldum sonra işim gereği şehir dışına gittiğim için dilekçe ile kaydımı sildirdim. Sürücü kursu Milli Eğitimden de sildirip "10 Marttan sonra istediğin yere kaydol" dedi. Olmadı Nisan ayında denedim kaydın gözüküyor dedi. Tekrar aradım sildirdim tamam dedi yine, işlerimden dolayı 2 ay kadar önce kayıt olmayı deneyebildim tekrar, yine bu kayıt çıktı karşıma kursu yine aradım yine tamam bu sefer sildirdim dedi, geçtiğimiz günlerde yine bir kursa daha kayıt oldum yine aynı kayıt çıktı karşıma. Bu sefer de aradığım zaman telefonu açmıyorlar. Param kaldı o kalsın nalet olsun yeter ki kaydımı düşürsünler 9 ay önce kayıt olmuştum hala uğraşıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
tehlikenin farkındamısınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
tehlikenin farkındamısınız ?
Zaaa :D Ayıp oluyor ama usta herkes bir kere kaza yapmalı en azından :D Ben bir kere kaldırıma çıktım 13-14 yaşlarımda falan, yağ deposu gittiydi, o günden sonra daha dikkatli, ancak 0 heyecanla araç kullanıyorum(o günden itibaren dediysek 4 senedir falan işte :D).
Bu arada, evet 18 yaşını doldurduğun gün ehliyeti almaya hak kazandığın gündür gülüm :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme