Bir sürücünün kariyeri 500 B-Spec günü dolduğunda doluyor. 1 B-Spec günü 1 B-Spec yarışına eşit. Kaç sürücünüzün olduğundan bağımsız olarak, yaptığınız her B-Spec yarışı (hangi sürücü ile yaparsanız yapın) çevrim içi paylaşımda olmayan sürücülerinizin kariyer çubuğunu 1/500 oranında arttırır.
Örnek vermek gerekirse 2 tane B-Spec sürücünüz olsun. 1. Seviye 20 ve 100 yarış yapmış olsun (Yani 100 B-Spec günü geçmiş, kariyer çubuğu 100/500 oranında dolu). 2. si yeni açılmış ve hiç yarış yapmamış olsun (Aynı zamanda hiç B-Spec günü geçirmemiş olsun yani kariyer çubuğu bomboş). İlk pilotunuzun kariyer çubuğunu doldurmak için 400 yarış yapıp 400 B-Spec günü geçirmeniz lazım. İlk sürücü ile yarışlara devam ettiğinizi farz edelim, 400 yarış yapar ve kariyer çubuğunu doldurursunuz. Bu arada ikinci sürücünüz hiç yarışmamasına rağmen, 400 B-Spec günü geçirdiği için onun kariyer çubuğu da 400/500 oranında dolmuş olur.
GTPlanet forumlarında anlatılan durum budur. Kariyer çubuğu B-Spec pilotlarının yaptığı yarışlara, seviyesine değil, sizin B-Spec seviyenize bağlı gibi gözüküyor.
Hocam tşkr ederim sonunda bulduk kafayı yedirmişti iyice bu kariyer trophysi. İlk sürücümle suan 320 yarış yaptım. geriye kafadan bi 150 yarış kalmıştır.
Suan full pazar kupası yarışına sokuyorum en iyi sürücümü. Az az doluyor. Doldugunu görmek içinde kariyer barına küçük bi kagıt yapıştırıyorum. Yoksa gözle görülmüyor doldugu
quote:
Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc
quote:
Orijinalden alıntı: Computeus
Bir sürücünün kariyeri 500 B-Spec günü dolduğunda doluyor. 1 B-Spec günü 1 B-Spec yarışına eşit. Kaç sürücünüzün olduğundan bağımsız olarak, yaptığınız her B-Spec yarışı (hangi sürücü ile yaparsanız yapın) çevrim içi paylaşımda olmayan sürücülerinizin kariyer çubuğunu 1/500 oranında arttırır.
Örnek vermek gerekirse 2 tane B-Spec sürücünüz olsun. 1. Seviye 20 ve 100 yarış yapmış olsun (Yani 100 B-Spec günü geçmiş, kariyer çubuğu 100/500 oranında dolu). 2. si yeni açılmış ve hiç yarış yapmamış olsun (Aynı zamanda hiç B-Spec günü geçirmemiş olsun yani kariyer çubuğu bomboş). İlk pilotunuzun kariyer çubuğunu doldurmak için 400 yarış yapıp 400 B-Spec günü geçirmeniz lazım. İlk sürücü ile yarışlara devam ettiğinizi farz edelim, 400 yarış yapar ve kariyer çubuğunu doldurursunuz. Bu arada ikinci sürücünüz hiç yarışmamasına rağmen, 400 B-Spec günü geçirdiği için onun kariyer çubuğu da 400/500 oranında dolmuş olur.
GTPlanet forumlarında anlatılan durum budur. Kariyer çubuğu B-Spec pilotlarının yaptığı yarışlara, seviyesine değil, sizin B-Spec seviyenize bağlı gibi gözüküyor.
Hocam tşkr ederim sonunda bulduk kafayı yedirmişti iyice bu kariyer trophysi. İlk sürücümle suan 320 yarış yaptım. geriye kafadan bi 150 yarış kalmıştır.
Suan full pazar kupası yarışına sokuyorum en iyi sürücümü. Az az doluyor. Doldugunu görmek içinde kariyer barına küçük bi kagıt yapıştırıyorum. Yoksa gözle görülmüyor doldugu
En hızlı yolu o zaten. FGT yada X1 ile pazar kupası yarışlarını peşpeşe yapmak.
quote:
quote:
quote:
En hızlı yolu o zaten. FGT yada X1 ile pazar kupası yarışlarını peşpeşe yapmak.
Aynen X1 ile 2.30 sürüyor pist FGT ile de 3.30 Bu kariyer yüzünden kaç tane sürücümü emekli ettim. İyiki en baştaki sürücümü iptal etmemişim yoksa 320 Bspec günü yalan olucaktı.
b spec 40 oldu ama ne hediye araba verdiler ne şey
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
A-Spec tede öyle 40 oldu araç felan hediye etmediler. B-spec te 2-3 güne 40 yaparım.
evet arkadaşlar b-spec sürücümü full kariyer yaptım ve sıcak sıcak bilgileri vereyim dedim
sürücünün kazandığı yarış 232 iken 486 olana kadar pazar kupasında 3.pistte pagani zonda ile hiç araç değiştirmeden ara sıra yağını değiştirerek yaptım tam 486. kazandığı yarışta kariyer fullendi ve kupası açıldı.
asıl sürücü ile yarış yaparken paylaşımda olan sürücünün kariyeri hiç artmadı 232 yarışken bir sürücüm vardı 3 yarış kazanmıştı asıl sürücü 486 olduğunda 3 yarış kazanmış sürücünün kariyeri yarıyı geçmişti. galiba sürücünün 500 gün ile bir alakası yok girdiği yarış sayısı 493 kazandığı yarış sayısı 486 hiç bir şekilde 500 sayısına ulaşmadı.
diğer tüm sürücülerin kazandığı yarışları toplayıp yazarım belki alakası olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: birol özsoy
evet arkadaşlar b-spec sürücümü full kariyer yaptım ve sıcak sıcak bilgileri vereyim dedim
sürücünün kazandığı yarış 232 iken 486 olana kadar pazar kupasında 3.pistte pagani zonda ile hiç araç değiştirmeden ara sıra yağını değiştirerek yaptım tam 486. kazandığı yarışta kariyer fullendi ve kupası açıldı.
asıl sürücü ile yarış yaparken paylaşımda olan sürücünün kariyeri hiç artmadı 232 yarışken bir sürücüm vardı 3 yarış kazanmıştı asıl sürücü 486 olduğunda 3 yarış kazanmış sürücünün kariyeri yarıyı geçmişti. galiba sürücünün 500 gün ile bir alakası yok girdiği yarış sayısı 493 kazandığı yarış sayısı 486 hiç bir şekilde 500 sayısına ulaşmadı.
diğer tüm sürücülerin kazandığı yarışları toplayıp yazarım belki alakası olabilir.
Benım sürücününde fullenmesine Çeyrek kaldı. 420 yarış oldu. Bu 500 gün Zaten 500 B-spec yarışına denk gelıyor.
Her yaptırdıgın yarışta tüm sürücüler için 1 B-spec gününe denk gelıyor. Diger sürücülerle farklı bi yarış yaptırdıysan 500 tamamlanmamış olur tahminimce.
Bende FGT ile Pazar Kupası yarışlarına giriyorum. Kariyeri bugun fullerim.
quote:
quote:
A-Spec tede öyle 40 oldu araç felan hediye etmediler. B-spec te 2-3 güne 40 yaparım.
adamın teki a-specte 40 yapınca ferrari f 2010 hediye gelmişti
quote:
Orijinalden alıntı: route666
quote:
quote:
adamın teki a-specte 40 yapınca ferrari f 2010 hediye gelmişti
Hediye felan gelmıyor 40 oldum tık yok.
merhaba arkdaşlar 1 yarış. 1 günmü sayılıyor ben bu işi inanın çözemedim kapalama yazarsa sevinirim yada şöyle yazayım 500 tane pazar yarışı yapsam kariyer doluyormu ? sevgiler selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: RAINN-TURK
merhaba arkdaşlar 1 yarış. 1 günmü sayılıyor ben bu işi inanın çözemedim kapalama yazarsa sevinirim yada şöyle yazayım 500 tane pazar yarışı yapsam kariyer doluyormu ? sevgiler selamlar...
Evet 1 Yarış 1 B-spec Gününe Denk geliyor. Sürücünü pazar kupasında yarıştır kariyer artıcaktır.
quote:
Demek istedigim bu Kısaca öle yazdım.
eyvallah teşekkürler dostum...
Tek sürücü varsa 500 yarış yapmak gerekmiyormuydu, sürücü sayısı arttıkça daha az yarışta dolması gerek
Dün aldım trophyi
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
Tek sürücü varsa 500 yarış yapmak gerekmiyormuydu, sürücü sayısı arttıkça daha az yarışta dolması gerek
malesef bende böyle olmadı diğer sürücülerimin 40-50-30-20-20 yarış kazanmışlıkları var ve 1.sürücümün kariyeri 486'da full oldu ve trophy açıldı diğer sürücüleri ekleseydi 1.sürücünün 350 yarış olduğunda kariyer fullenmesi gerekirdi. 500 olsaydı bu seferde tam 500 yarış kazanmışlığında açılırdı kupa ama girdiği yarış 493 tü kazandığı yarış 486 idi. aslında tam anlaşılmayan bir nokta var ama anlamış değilim.
Dün aldım Trophyi Benim sürücü 480 yarış kazandı. Trophy öle geldi.
merhaba birşey dikkatimi çekti paylaşmak istedim sizlerle.. sürücülerim 1 tanesine yoğunluk verdim süreki o yarıştı yükselişe geçti neyse sonra düşüşe geçti sürücüm. diğer bir sürücüm ise yarışmadığı halde hiç, yükselişe geçti sonra onunla devam ettim yarışa bu sefer yarıştıkca düşüşe geçti diğer düşüşe geçen ise yükselişe geçti bu nedir karşılıklı olarak ikisi inişli çıkışlı zamanlar geçiriyorlar sebebini bilen paylaşırsa sevinirim..saygılar selamlar..
Onların bi önemi yok ya kafalarına göre düşüşe yükselişe geçiyorlar. Ama yarışta sürücüler fazla yorulmazsa Yükselişe geçiyor heralde.
Ben de hep x2010 ile yapıyordum benim eleman 38 level ama kariyer çubuğu daha yarısı bile dolmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme