Şimdi Ara

B-Spec Sürücü Kariyer Arttırmak(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır B-spec oynuyorum. Sürücüm 38. seviyeye geldi.

Ama kariyer yardıda çakılı kaldı. Ne yaptıysam arttıramadım. Çok kişiye sordum herkes farklı şeyler söyluyor.

Ne yaptıysamda olmadı. Kariyer Trophysini alan arkadaşlar abiler bi Yardımcı Olursa sevinirim.

Benım gibi böle sıkıntısı olan çok kişi var herkesin işi çözülür inş. bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 11 Mart 2011; 12:54:43 >

• Psndede söylemiştim sana, birde burdan yaziyim..

Redbull X2010 ile katılım yaptım hep, pek bir ilerleme olmadı, Toyota GT-One ve Toyota Minolta ile katıldım, zaman ile ilgili olanlara, pistlerde sırası ile nurburgring ve Tsukuba 4 saat sürücü aşırı yorulmadı. Ayni pistlere X2010 ile girince erken tükeniyor gücü.

Tur bazında olan pist sadece Suzuka ve Indyde yarıştırdım..

En çok dikkatimi çeken ise 4 saatlik Tsukuba da xp az olmasına rağmen heralde araçların eşitliğindenmidir nedir, bu kariyer çok arttı.

Ben daha 34 B Specte doldu kariyerler 2 tanesini.

Benim kariyer ile ilgili bildiklerim bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssari

Psndede söylemiştim sana, birde burdan yaziyim..

Redbull X2010 ile katılım yaptım hep, pek bir ilerleme olmadı, Toyota GT-One ve Toyota Minolta ile katıldım, zaman ile ilgili olanlara, pistlerde sırası ile nurburgring ve Tsukuba 4 saat sürücü aşırı yorulmadı. Ayni pistlere X2010 ile girince erken tükeniyor gücü.

Tur bazında olan pist sadece Suzuka ve Indyde yarıştırdım..

En çok dikkatimi çeken ise 4 saatlik Tsukuba da xp az olmasına rağmen heralde araçların eşitliğindenmidir nedir, bu kariyer çok arttı.

Ben daha 34 B Specte doldu kariyerler 2 tanesini.

Benim kariyer ile ilgili bildiklerim bunlar..

Saol hocam başta hep bende x2010 ile yapıyordum hiç artmıyordu şimdi araç degiştiriyorum. Sürücüler fazla yorulmuyor.
    Tekrardan tşkr ederim psn de çok başını agrıttım bu yüzden. Tsukuba pistini denicem.

Eminim forumda benım gibi birçok abimiz arkadaşımız var. Bu sorunu çözeriz inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 3 Mart 2011; 11:49:25 >

• Benimki 34. levelde kariyerini doldurmuştu, oyunun kılavuzunda yarışlarda geçirdiği zamana bağlı olduğu yazıyor yani yarış sayısı değil yarışın uzunluğu önemli

B-Spec Sürücü Kariyer Arttırmak(SORUN ÇÖZÜLDÜ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furtem

Yabancı forumlardan birisi kariyer arttırma için şöyle demiş:

quote:

You can complete all of Bspec with one bspec driver no problem.
    Career Bar takes 500 BSPEC days to fill. For every Bspec day that goes pass each Bspec driver 'ages' by one day.
    If you have only one Bspec driver he will need 500 races, if you mix'n'match drivers then their race numbers will be lower.
    Completing Bspec takes c250 days if you win every race first time (very doable) and that includes efficient grinding - so you may need to grind other races, as suggested the Sunday Cup at Tsukuba is the shortest.

Bu açıklamanın faydası olabilir her yarış bir gün sayılıyor, 4 sürücü oluşturunca kariyer daha hızlı artmaya başlamıştı, bir de aynı yarışı defalarca yapmıştım 24. leveldeki rüya araç yarışı var ordaki indy yarışını formula ile en az 150 defa yapmışımdır kısa sürede iyi para ve puan veriyordu, benim sürücü kariyerini doldurduğunda toplam kilometre 50 bini geçmişti, demekki yarış sayısı ve yarışı kazanmakta önemliymiş

• Sürücü 40 lvl oldugunda kariyer artmaya devam eder mi ? Benim sürücü 38 oldu. 40 olunca durur diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Sürücü 40 lvl oldugunda kariyer artmaya devam eder mi ? Benim sürücü 38 oldu. 40 olunca durur diye korkuyorum

Emin değilim ama artması gerek çünkü kariyerin levelle ilgisi yok
  • B spec seviyesi 40 olunca sürücülerin seviyeleri artar. Ben 24hour ring'i az kullandığım sürücülerle yaptım vede hepsi 33 lerden 37 ve 38 e çıktı. Bir tanesininde azdı, eminim oda full doldu seviyesi. Yani tam çözemedim X2010 ile ilerlemedi GT-One ile yada Minolta ile uçtular..
  • Bence arabayla ilgisi yok ben bütün yarışları formula ile yaptım
  • X2010 ile sürdügümüzde sürücü çok yoruluyor. Sadece X2010 da fark ediyorda. Bu iş heralde ne kadar yarış yaptıgımızla alakalı bişi.

X2010 kullanmayı bıraktım. Kariyer felan artmıyor die. Herkesin dedigini denıcem artık yapıcak bişiyim yok.
  • Sürücünün düşüşte veya yükselişte olması bişi fark ediyormu peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Bence arabayla ilgisi yok ben bütün yarışları formula ile yaptım

Yani ben ona yordum, zaten görüyorsun sürücülerimin seviylerini psn'de. Muhakkak vardır incelikleri..
  • Arda abi şimdi her yarış 1 gün ediyorsa. Ben bu b-speci en baştan başlıyarak bi daha oynıyım. 300 üde geçer yarış sayısı o zaman Kariyer artabilir denemek lazım.
  • Ben tek sürücü ile b-spec oynuyorum. Bir den fazla sürücü oluşturmam ne gibi artılar sağlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ben tek sürücü ile b-spec oynuyorum. Bir den fazla sürücü oluşturmam ne gibi artılar sağlar?

Hocam bazı yarışlar gelcek senden 4 sürücü isticek. Tabi sen istersen bir sürücü sokarsın ama sürücün çok yorulur. Hep düşüşte olur genelde 4 sürücü idealdir
  • 24 saatlık yarışlara tek sürücü sokuyorum misal ben. Şimdi yeni sürücü oluştursam onu eğitmek var bide:)
  • Zaten 0 sürücüyü Dayanıklılıga sok direk 16. seviye sonra her yarıştan sonra 1-2 seviye atlıyor. Çok kolay anlıcagın
  • -Ben 3-4 pilotla girilen yarışa bile yeri geldi hiç pilot değiştirmeden aynı pilotla yarışı defalarca bitirdim değişen birşey olmadı.
    -4 pilot normal yarıştırdım yine değişen birşey olmadı.
    - en azı 4 saat olmak üzere uzun endurance yarışlarına katıldım yine de değişen olmadı.
    -kullandığım araç minolta ya da formula gt olmuştu

Ne yazık ki kariyer barı kitlendi kaldı değişmiyor.
  • Dün akşam 24 saat yarışına 3 pilotu Nissan R92CP ile bıraktım, eğer yarışın sonunda değişiklik olmazsa bütün sürücüleri postalayıp, yeni sürücüler oluşturmayı düşünüyorum

Ekleme; bu save kopyalama işinin bir etkisi olup olmadığını düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 4 Mart 2011; 8:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Dün akşam 24 saat yarışına 3 pilotu Nissan R92CP ile bıraktım, eğer yarışın sonunda değişiklik olmazsa bütün sürücüleri postalayıp, yeni sürücüler oluşturmayı düşünüyorum

Ekleme; bu save kopyalama işinin bir etkisi olup olmadığını düşünmeye başladım.

Abi hiçbir etkisi olmuyor baştan söliyim sana Le Mans 24 e soktum. Kariyer yerınden oynamadı. Yukarda yazılanları dene abi olmazsa Yeni sürücü aç sonunda bende öle yapıcam.

Her söleneni dener hale geldim yapıcak bişiyim yok. Oyunun kılavuzunda kariyer için yarışta geçirdigi süre die bahsediyor ama alakası yok.

Ekleme: Save ile alakası yoktur abi. 40 olan arkadaşım var bpecte sürücüclerının hepsi full savede kopyalıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 4 Mart 2011; 8:19:10 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.