Şimdi Ara

B-Spec Sürücü Kariyer Arttırmak(SORUN ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vcx

-Ben 3-4 pilotla girilen yarışa bile yeri geldi hiç pilot değiştirmeden aynı pilotla yarışı defalarca bitirdim değişen birşey olmadı.
    -4 pilot normal yarıştırdım yine değişen birşey olmadı.
    - en azı 4 saat olmak üzere uzun endurance yarışlarına katıldım yine de değişen olmadı.
    -kullandığım araç minolta ya da formula gt olmuştu

Ne yazık ki kariyer barı kitlendi kaldı değişmiyor.

Aynen öle hocam Bakıcam eger degişme olmasza Emekliye ayarırız Çünkü sürücülerde yaşlanıyor.

• benim b-spec 37 de , sürücüm 40 oldu, sürücü 40 olduktan sonra 4 kez 4 saatlik yaptım ama hiç bir özelliğinde oynama dahi olmadı ve sürücüde son seviye 40 haliyle cr'nin 20 milyon olup üstüne eklememesi oyun seviyesi 40 olupta üstüne eklememesi gibi sürücünününde 40 olduktan sonra seviyesinin üzerine bir puan yada özellik artması olmadı.
    benim sürücüde yarıda çakılı kaldı ama sürücüyü online yarışa sokarken özelliklerin seviyeleri full kariyer yarıdan bayağı ileride görünüyor.

adam akıllı ingilizcesi olan birileri gtplanetten yada kazudan yardım istesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

benim b-spec 37 de , sürücüm 40 oldu, sürücü 40 olduktan sonra 4 kez 4 saatlik yaptım ama hiç bir özelliğinde oynama dahi olmadı ve sürücüde son seviye 40 haliyle cr'nin 20 milyon olup üstüne eklememesi oyun seviyesi 40 olupta üstüne eklememesi gibi sürücünününde 40 olduktan sonra seviyesinin üzerine bir puan yada özellik artması olmadı.
    benim sürücüde yarıda çakılı kaldı ama sürücüyü online yarışa sokarken özelliklerin seviyeleri full kariyer yarıdan bayağı ileride görünüyor.

adam akıllı ingilizcesi olan birileri gtplanetten yada kazudan yardım istesin.

Abi sürücü yaşlandımı naptı bizim anlamadım kı. Her yarış 1 bpec günüymüş ya sürücüde yaşlanıyormus. Mesela adamalr 50 yarıs yapıyor kariyerlerı fullenıyor. Adam geç oldugundan dolayımıkı

• Açıkçası benim platinum amacım olmadığı için çok da dert etmiyorum ama en azından herkes için adil ilerleme olmalıydı. Ali'nin farklı Veli'nn farklı olunca adaletsiz ve dengesiz bir ilerleme oluyor. İnsan istiyor ki o kadar emeğin karşılığında bir takım gelişmeler yaşansın ama nedenini çözemediğim bir sıkıntı var bu sürücü kariyeri ile ilgili, neyse sorun değil artık önemsemiyorum. Tek amacım tüm A-Spec ve B-Spec yarışlarını 1. likle bitirmek hepsi bu. Tıpkı diğer serilerin hepsinde yaptığım gibi Şu yarış esnasında save olayı bir gelsin de....
  • benimde plantium için vettel bölümünü görene kadar kesin alırım diyordum ama vettel böülümünü gördükten sonra umudum kayboldu her kupayı almasına alayımda vetteli DS3 ile kasamam illa altın yapayım diye kafayı sıyırırım yoksa.vetteli alamayacağıma göre plantiumda olmayacak.

tabiki benim için sürücünün kupasından önce bu kadar uğraş boşa gitmesini istememem ,madem oynadık sürücünün sistemide düzgün işlesin.

akşam 33 lv'lik bir sürücüyü emekli yaptım yeni bir sürücü yaratıp soktum 4 saate 16 seviyeye geldi kariyerde kımıldama yok sabah gene bıraktım şu an 4 saatlik çalışıyor öğlen bitecek bakayım ne olacak,
    gene kımıldama olmazsa asıl sürücümü peşpeşe farklı arabalar ile her araç ile 10 yarış yaptıracağım pazar kupasında, günlük ortalama 20 yarış yapıp deneyeceğim bakalım seviyesi 40 olmuş sürücüye etki edecekmi.

bende şimdiye kadar tüm gt serilerini %100 bitirdim ilk %100 bitmeyen gt5 olacak.

• quote:

benimde plantium için vettel bölümünü görene kadar kesin alırım diyordum ama vettel böülümünü gördükten sonra umudum kayboldu her kupayı almasına alayımda vetteli DS3 ile kasamam illa altın yapayım diye kafayı sıyırırım yoksa.vetteli alamayacağıma göre plantiumda olmayacak.

tabiki benim için sürücünün kupasından önce bu kadar uğraş boşa gitmesini istememem ,madem oynadık sürücünün sistemide düzgün işlesin.

akşam 33 lv'lik bir sürücüyü emekli yaptım yeni bir sürücü yaratıp soktum 4 saate 16 seviyeye geldi kariyerde kımıldama yok sabah gene bıraktım şu an 4 saatlik çalışıyor öğlen bitecek bakayım ne olacak,
    gene kımıldama olmazsa asıl sürücümü peşpeşe farklı arabalar ile her araç ile 10 yarış yaptıracağım pazar kupasında, günlük ortalama 20 yarış yapıp deneyeceğim bakalım seviyesi 40 olmuş sürücüye etki edecekmi.

bende şimdiye kadar tüm gt serilerini %100 bitirdim ilk %100 bitmeyen gt5 olacak.

Şimdi o kadar ugras yaptık valla bu trophy gelmezse kötü olur. Ben benım sürücünün Kariyer yerine nokta kadar kagıt yapıştırdım

B-spec en baştan başladım bakalım artıcakmı sanki biraz artma var gibi bilgilendiririm abi. 2 tane yeni sürücü açtım. Bence kariyer en baştan başlıcaksın seviyene göre yarışlara gireceksın. Biz direk giriyoruz dayanıklılıga 16 oluyor kariyerde artmıyor. 39. seviyede sürücümle baştan başladım yarışlara kariyer artarsa haber veririm sizede.

• 39. seviye sürücümü baştan başlattım sürdürmeye Kariyer gözle görülmicek şekilde artıyor.

Kariyer yerine nokta kadar kagıt yapıştırmıştım. 6 yarıs felan yaptım o noktayı geçti. Denemenizi tavsiye ederim. Sürücüyü emekliye ayırmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

39. seviye sürücümü baştan başlattım sürdürmeye Kariyer gözle görülmicek şekilde artıyor.

Kariyer yerine nokta kadar kagıt yapıştırmıştım. 6 yarıs felan yaptım o noktayı geçti. Denemenizi tavsiye ederim. Sürücüyü emekliye ayırmaya gerek yok.

:) Sen kafayı fena taktın bu kariyer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssari

quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

39. seviye sürücümü baştan başlattım sürdürmeye Kariyer gözle görülmicek şekilde artıyor.

:) Sen kafayı fena taktın bu kariyer..

Kafayı yedirdi bana bu kariyer işi... Ama ben kazanıcam

Sen sürücün seviye kaç ken sokmuştum tsukuba 4 saatlik yarışa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 4 Mart 2011; 12:02:47 >

• iyide senin sürücü 39 artma ihtimali var ama benim ki 40 nasıl artacak artacak olsa 40 dan sonra 5 tane 4 saatlik yaptım en azından diğer özellikler artardı hiç tık yok.
  • quote:

iyide senin sürücü 39 artma ihtimali var ama benim ki 40 nasıl artacak artacak olsa 40 dan sonra 5 tane 4 saatlik yaptım en azından diğer özellikler artardı hiç tık yok.

Abi 40. seviyeden aşagı olan bir sürücüyle başla yapmaya zaten digerlerınıde artırıyor benımkıler artmaya başladı baya. Ben 39. seviyedekini sokmıcam bu dayanıklılıga kariyer artsın sonra 40 yapar A-spece kayarım.
  • Beyler eminim B-spece Başladıgnızda böle bi sorunla karşılaşıcaksınız konuya göz atmanızı isterim.

Bana bu konuda yardım eden:
    ssari (bozkent)
    birol özsoy
    ARDA__TIRMAS
    Arkadaşlarımıza ve abimize tşkr ederim.
    Herkese iyi oyunlar dilerim.
  • artık kesinlikle biliyorum.
    sürücünüze ne kadar çok yarış yaptırırsanız kariyer doluyor.en kısa pazar kupasındaki yarış defalarca yaptırın.sürücünün seciyesi az ise daha yarış sayısında kariyeri fulluyor ama sürücünün seviyesi ileri ise kazanması gereken yarış sayısı artıyor benim sürücü 340 galibiyete geldi yarıyı biraz geçti. heralde 200 yarış daha kazanması gerekecek.
    yarışın uzunluğu önemli değil kısa yarışı kazandırıp kazandırıp oynayın.
  • quote:

artık kesinlikle biliyorum.
    sürücünüze ne kadar çok yarış yaptırırsanız kariyer doluyor.en kısa pazar kupasındaki yarış defalarca yaptırın.sürücünün seciyesi az ise daha yarış sayısında kariyeri fulluyor ama sürücünün seviyesi ileri ise kazanması gereken yarış sayısı artıyor benim sürücü 340 galibiyete geldi yarıyı biraz geçti. heralde 200 yarış daha kazanması gerekecek.
    yarışın uzunluğu önemli değil kısa yarışı kazandırıp kazandırıp oynayın.

Aynen abi sonunda çözdük bu kariyer işinide. Eminim B-spec oynıcak arkadaşlar bu sorun ile karşılaşacaktır. Yararlı bi konu oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 7 Mart 2011; 14:16:21 >
  • Benim sürücüm
     B-Spec Sürücü Kariyer Arttırmak(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

arda_tirmas 'ın sürücüsü
     B-Spec Sürücü Kariyer Arttırmak(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Eğer ne kadar yarış yaptığına bağlı olsaydı, üstteki sürücü şu anda kariyeri tamamlamış olurdu. Ne kadar yarıştığıyla ilgili değil bu konu, benim tahminim sürücü sayısına bağlı olabilir. Bütün sürücülerimi emekliye ayrırıp en iyi sürücümü bıraktım sadece, yanına yeni bir sürücü oluşturdum ve yarışlara soktum. Şu anda kariyeri baya arttı ve sorunum çözüldü. Yeni oluşturduğum sürücü ise hiç yarış yapmamasına rağmen kariyeri artmaya başladı. Artık kariyer puanlarını sürücülerin paylaştığı düşünüyorum, ne kadar çok sürücü o kadar az puan paylaşıyor galiba. Tam emin değilim

• Bende 6 tane sürücü var bir sürücü ile yarış yaptırıyorum 0 seviye sürüclerin kariyeri arttı ama senın dedıgınde dogru olabilir.

Yarış başına çok az artıyor kariyer. Gözle fark edilmicek kadar az. Suan ben sürücümü pazar kupasındaki yarışlara sokuyorum . Yavaş yavaş artıyor.

Elimizdende ancak bu kadarı geliyor. Beklemek en dogrusu.
  • tek sürücünün değil tüm sürücülerin yaptığı kazandığı yarış sayısına bağlı.
    yani bir sürücü 50 yarış kazanmış ama bir sürücü özellikle 2.sıradaki sürücü 10 yarış bile kaznmış olsa kariyer full olabiliyor benim fark ettiğim bu çünkü bir sürücü emekli edip yeni bir sürücü oluşturdum iki yarış kazanmıştı ve hiç kariyer çizgisi bile görünmüyordu sonra ilk sürücümle sürekli kısa yarışlar kazandım yeni oluşturduğum sürücü iki yarış kazanmasına rağmen sonradan da diğer sürücü ile yarış kazandıkça arttı ve yarıya yaklaştı ve ikinci sıradaki sürücünün kariyedi diğerlerine göre dahada arttı
  • quote:

tek sürücünün değil tüm sürücülerin yaptığı kazandığı yarış sayısına bağlı.
    yani bir sürücü 50 yarış kazanmış ama bir sürücü özellikle 2.sıradaki sürücü 10 yarış bile kaznmış olsa kariyer full olabiliyor benim fark ettiğim bu çünkü bir sürücü emekli edip yeni bir sürücü oluşturdum iki yarış kazanmıştı ve hiç kariyer çizgisi bile görünmüyordu sonra ilk sürücümle sürekli kısa yarışlar kazandım yeni oluşturduğum sürücü iki yarış kazanmasına rağmen sonradan da diğer sürücü ile yarış kazandıkça arttı ve yarıya yaklaştı ve ikinci sıradaki sürücünün kariyedi diğerlerine göre dahada arttı

Senın fullendımı abi kariyer. Benım çok az az artıyor deliricem. Yandaki sürücleride emekliye ayırdım bi tane daha 37. seviye sürücüm duruyor.

Pazar kupasına yarışlarına mı sokayım sürücüyü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 8 Mart 2011; 12:01:38 >

• Bir sürücünün kariyeri 500 B-Spec günü dolduğunda doluyor. 1 B-Spec günü 1 B-Spec yarışına eşit. Kaç sürücünüzün olduğundan bağımsız olarak, yaptığınız her B-Spec yarışı (hangi sürücü ile yaparsanız yapın) çevrim içi paylaşımda olmayan sürücülerinizin kariyer çubuğunu 1/500 oranında arttırır.

Örnek vermek gerekirse 2 tane B-Spec sürücünüz olsun. 1. Seviye 20 ve 100 yarış yapmış olsun (Yani 100 B-Spec günü geçmiş, kariyer çubuğu 100/500 oranında dolu). 2. si yeni açılmış ve hiç yarış yapmamış olsun (Aynı zamanda hiç B-Spec günü geçirmemiş olsun yani kariyer çubuğu bomboş). İlk pilotunuzun kariyer çubuğunu doldurmak için 400 yarış yapıp 400 B-Spec günü geçirmeniz lazım. İlk sürücü ile yarışlara devam ettiğinizi farz edelim, 400 yarış yapar ve kariyer çubuğunu doldurursunuz. Bu arada ikinci sürücünüz hiç yarışmamasına rağmen, 400 B-Spec günü geçirdiği için onun kariyer çubuğu da 400/500 oranında dolmuş olur.

GTPlanet forumlarında anlatılan durum budur. Kariyer çubuğu B-Spec pilotlarının yaptığı yarışlara, seviyesine değil, sizin B-Spec seviyenize bağlı gibi gözüküyor.

• Trophy'den vazgeçtim. Alt tarafı bronz alacağız. Çektiğimiz işkence kalmadı. Her şeyi yaptım. Kariyerin ancak yarısı doluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.