Şimdi Ara

b suv kıyaslaması crosland vs bayon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu fiyati hangi bayiden almıştınız hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bayonların 1.0 turbo motorları şehir içi ortalama kaç lt yakıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt

Bulunduğunuz şehre göre değişir. Yokuşlu ve bol trafikli bir şehirde yaşıyorsanız, kısa mesafe kullanıyorsanız, şehir içi ortalama hızınız 20 km/s ve altında olursa 10 lt leri çok rahat görecektir.

Trafiksiz ve düz bir şehirde 7-9 lt arası gezersiniz sanıyorum. Kullananlar daha iyi bilirler ama kriterler önemli. Karaman'da yaşıyor adam, yokuş yok, trafik yok, ortalama hızı 45-50 km, tüketim 6,5 lt diyor. Ben misal Ankara'dayım, yokuş bol, trafik yoğun, gittiğim mesafe çoğu zaman en fazla 5 km lik yol, ortalama hız 17 km/s şu an, (1.2 turbo c4x araç) ortalama tüketim 11 lt.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Bulunduğum şehirde yokuş yok ancak trafik yoğun hocam. O zaman bu araba uymaz gibi bana. 10 lt altına zor düşer.

Hangi şehir? Kullanacağınız güzergah kaç km?

Eğer sıfır düşünüyorsanız hybrid araçlara bakın, forumda jazz hybrid konusu var mesela, şehir içinde 4-5 lt yakıyormuş, bayona tercih edilir.

stonic 6-6.5 yakıyor yokuş, rampa yok.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Ortalama hız kaç?

bilmem peder bey kullanıyor, 65 yaş üstü ortalaması diyelim :)

İstanbul trafiği gibi yoğun değil elbette ancak mersinde de trafik var.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Mersin düz, rakım 0, trafik te elbette Ankara, İstanbul gibi değil. 6-7 lt ler normal.

Gayet memnun, damlama, tekir rampalarını biliyor musunuz bilmiyorum ancak çekişi, gidişi gayet yeterli. şehir içi benim atmosferik motorlu aracımdan az yakıyor.

• İkisi de çok çirkin kanımca ama bu subjektif bir konu tabi. İkisi arasında daha teknolojik olan Bayon muhtemelen. Mecbur kalsam onu seçerdim.

• Yerden yüksek olsun dersen Crossland. Biraz daha oturaklı dursun dersen Bayon.

• Yüksek olsun dedim bende dün crossland sectim , 1170 e aldım bayiden , 12 ay 2.79-350.000 tl ile , Renoult clio alacaktım ama 1.0 canımı sıktı , çocuk eşyaları felan zor sığar diyerek crossland tercih ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu forumu çok ciddiye almayın. Memnun kalacaksınızdır araçtan. Bu bütçede güzel araçlardan ve iç mekan kalitesi de bayondan daha iyi.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Ben bayonun tasarımını sevemedim motorunu da sevemedim :) Opel olsun taştan olsun , eski Fluence kullanicisiyim ben Renoult kalitesini çok sevemedim çabuk yoruluyor gibib

• MAJAY kullanıcısına yanıt

Merhaba, corssland i çift kavrama diye elemiştim. Hangi yıl veya model aisin acaba biliyor musunuz?

• k_i84 K kullanıcısına yanıt

Otomatiklerin Hepsi aisin eat6 tork konvertorlu tam otomatik

Opel zaten cift kavrama kullanmadı ki. Easytronic tek kavrama geri kalani tam otomatik tork konvertorlu

Opelde Yeni hibrit motora gecilince cift kavrama gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Ekim 2024; 17:27:40 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, bunu hiç bilmiyordum, arkadaşım kullandığından öyle demişti ve elemiştim crossland i.

• Crosland ve bayonu kiraladım ve ikisi kıyaslanacak bir araç değil bence croslanda saygısızlık olur croslandı düşünmeden alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.