b suv kıyaslaması crosland vs bayon
-
-
hiç düşünmeden bayon, sanırım 1.0 tgdi jump bahsedilen. harika bir motor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.0 makyajlı kasa style hocam evet
-
hem de makyajlı style paket. çok iyi fiyat. aynı motora sahip stonic kullandım gayet güzeldi. crosslandın tutar hiç bir yanı yok karşında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyonlarkavuntaşır -- 25 Temmuz 2024; 0:39:41 >
2021 yılında 0 Crosland aldım 1.2 otomatik Edition donanım 30bin oldu çok memnunum iç genişliği donanımı 6 ileri tam otomatik aisin şanzıman, 2 hafta önce babamada essantial otomatik aldık, ilan sitelerinde yatırım amacı alınmış 0 araçlar var km 6000 yazanlar bu şekilde biz 1milyona aldık bayiden tek farkı plaka takılı olması 200bin cebimizde kaldı.
Hocam teşekkür ederim ama ben bu tarz ialnalrq göremedim, eğer varsa paylaşırmisiniz benimle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-sahibinden-hatasiz-extrali-1183230646/detay
https://www.sahibinden.com/1164309456
https://www.sahibinden.com/1184395055
https://www.sahibinden.com/1183243224
(Son attığım bayi satıyor)
Pazarlık paylarıda vardır 1milyon teklif edin hepsine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bayon alınır, fazla düşünmeye gerek yok.
ikisi arasında Bayon alınır.
-
Kardeşim için birkaç aydır B SUV araçlara bakıyoruz, içlerinde en içimize sinen Bayon olmuştu. Crossland, C3 AC, Bayon baktık, tüm yönleriyle ele aldığınızda Bayon öne çıkıyor. Diğerlerine göre motor biraz zayıf ve çift kavrama şanzımana sahip. Ama o araca yeterli gücü verir, şanzıman tarafında da Hyundai adına kronik bir sorun duymadım bugüne kadar.
-
gerek tasarım
gerek sorunsuzluk olarak hyundai bayon bakılır...
Stelantis grubu araçlara mecbur kalmadıkça bulaşılmaması tavsiye...
Satış sonrası kanalı ve işleyişi bir türlü oturtamadıklarını,
araçların bir çoğunda arıza lamba yakma frekansının bir hayli yüksek olduğunu biliyoruz...
ki kullandıkları 1.2 motorda kronik sorunlar var, araştırın...
-
İçinize hangisi sinerse onu alın derim şahsen burada bayon bayon diyecek net bir üstünlük görmedim iki aracı da test ederken. İkisini de araç alırken denedim bayon crosslandden daha dar gelmişti. İçi güzel ama crosslandden daha iyi de diyemem hele kaliteli asla diyemem. Sonuçta ikisi de bütçe aracı. Biz ikisi arasında crossland(elegance) almıştık ki bayon ucuza geliyordu. Daha tok hissetirmişti açıkcası. Arada fark çok bariz değil burada övüldüğü kadar bayon daha üstün de değil.
Crossland boş paket içeriğini bilmiyorum bayon daha doluysa alınabilir bunun yanı sıra crossland üretimi bitirildi frontera gelecek. Hyundai dct’si yokuşlarda hafif saçmalayabiliyor. Bir de motor bariz daha güçsüz hissetirmişti crossland’e karşı
Ben sizin tasarım olarak hangisini beğendiğinize bırakırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Temmuz 2024; 21:5:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar
-
Bütçeyi biraz zorlayıp chery alabilirseniz gerçek bir c suv araca binmiş olursunuz ...
stonic düşünürmüsünüz? bayonla bire bir aynı araç
-
Bizde aynı durumda kalmıştık. Test sürüşü yapmaya gidince akılda hiç şüphe kalmadı. Crosland içinde bindiğinizde diyor ki ben gerçekten dandik vasat bir aracım. Bayon en azından hissiyatı daha oturaklı ve ikinci el piyasası da gayet iyi olan bir araç. Yeni modellerinde atmosferik motor sıkıntısı da çözüldü sanırım turbo versiyon tercih edilebilir
-
Azizim siz de abartmalara doyamadınız. Karşılaştırılan araç Bayon sanırsın GLS kıyası yapıyorsunuz. Yok dandik yok vasat bilmem ne… al birini vur ötekine der susarım. Abartmaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 1 Ağustos 2024; 13:10:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu crossland baya sorunlu bir araç sanırım. Nereye gitsem bir tane olumlu yorum görmedim. Çok bilmiyorum ama geçmişte opel hep iyi bir marka olarak aklıma kazınmıştı ama artık sıradan bir marka gibi gelmeye başladı.
-
Bayon'un iç mekan kalitesi 98 Accent gibi.
Hyundai 25 yılda hiç ilerlememiş.
Birde halen 1.4 atmosferik vs. de satıyorlar.
Crossland, Bayon'dan bence iyi bir otomobil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Azizim siz de abartmalara doyamadınız. Karşılaştırılan araç Bayon sanırsın GLS kıyası yapıyorsunuz. Yok dandik yok vasat bilmem ne… al birini vur ötekine der susarım. Abartmaya gerek yok
|
Benzer içerikler
- şanzıman yağı kaç km değişir
- hyundai i20 mi clio mu 2024
- suzuki vitara kronik sorunları
- suzuki vitara 1.4 hybrid yorum
- en çok tutulan station wagon arabalar
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X