Şimdi Ara

[b]www.aw-l2.com (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IchigoSan

Orhan baba servere gircektim ama naptın kapattın mı yoksa msn ekledim kabul edersen sevinirim

Yok aziz açık restarta denk geldiniz galiba
    asasTR
  • Farma devam tabi pvp de, auto eventler oluyor. Normal eventlerde yapilior.
    melih
  • bu adam saglam bi gm msn de item ver fln dedim denemk için yok vermio kolay kolay item vermez serverde guzel galiba
  • gm secimini begenmedim daha deneyimli daha "buyuk" cocuklara deil buyuklere hitap eden bi Gm secmeni onerirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: l2mania

gm secimini begenmedim daha deneyimli daha "buyuk" cocuklara deil buyuklere hitap eden bi Gm secmeni onerirdim...

Gm olmak isteyen çok ama malumunuz güvenilir GM bulmak çok zor. Şuanki arkadaşlar çok güvenilir insanlardir. Bu arada yeni sitemiz hazirdir. Yardimlarindan dolayı Turkay arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Vote veriniz lütfen.
    http://www.aw-l2.com/
    asasTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocoglu5353 -- 4 Ekim 2009; 21:22:34 >

• tek guvenilirlik yetmior maalesef tecrube ve "zeka" da lazım ;] ben hic bi serverda butun gm lerin giranda visible olarak dolastigini birbirlerine vurup playerlara trick skilli falan abuk subuk seyler attigini gormedm
  • quote:

tek guvenilirlik yetmior maalesef tecrube ve "zeka" da lazım ;] ben hic bi serverda butun gm lerin giranda visible olarak dolastigini birbirlerine vurup playerlara trick skilli falan abuk subuk seyler attigini gormedm

kedidir kedi :D:D Bilmiyorum Yapıcaklarınıda Zannetmiyorum. Skill Deniyolardir Yada Başka Birşey Bi fikrim yok yargısız infaz yapmak istemiyorum xD
  • huhu :D bunu sen acıkla sen ne zaman skilli giranda playerlara surekli atarak denedin?:D
  • quote:

tek guvenilirlik yetmior maalesef tecrube ve "zeka" da lazım ;] ben hic bi serverda butun gm lerin giranda visible olarak dolastigini birbirlerine vurup playerlara trick skilli falan abuk subuk seyler attigini gormedm

Güvenili olmazlarsa tecrübe ve zekalarıyla 3günde serveri mahvederler çok numuneleri var. Skill meselesi ise oyun yapiyorlar. Maksat eğlence olsun playerler sıkılmasin diye, hem playerlerde seviyorlar. Her serverimizda yapiyoruz bunu, sadece sana garip geldi nedense
    asasTR
  • quote:

huhu :D bunu sen acıkla sen ne zaman skilli giranda playerlara surekli atarak denedin?:D

Ne o serverin açıyorsun galiba başladin yine önüne gelen serverlari kötülemeye sudan bahanelerle. l2mania da gördük bug yapmayanı banliyorlardi
    melih xxxkatilxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamchi -- 4 Ekim 2009; 23:43:33 >
  • Ağır ve emin adımlarla acizane devam ediyoruz. Vote vermeyenin faresi bozulsun
    asasTR
  • selam arkadaslar sizler gibi bende lineage 2 hastasıyım turk serverı araya araya sonunda aw-l2 yi buldum gercektende soyluyorum artık server serverlıktan çıkmış tambir aile olmus inanın cok guzel ortamı var herkezi yeni başlayan yada daha onceden bilip de oynamayanlar herkezi bekleriz '' kale savaşları clan savarları TVT eventleri vardır '' herkezi bu güzel aileye bekleriz... İyi günler
  • Sitede Ve Oyun içinde Hata ile Karşılasırsanız. Lutfen Forumda Yazın Anında KOntrol Edilecektir.
  • Bu tvt ler çok zevkli hele mana bitince mageler topuk bende tabi D
  • Server Güzel Ama Magelerin Elden Geçmesi Lazim Bence Acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: B!gShot

Server Güzel Ama Magelerin Elden Geçmesi Lazim Bence Acil

Mage tamamdir.
    asasTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

quote:

gm secimini begenmedim daha deneyimli daha "buyuk" cocuklara deil buyuklere hitap eden bi Gm secmeni onerirdim...

Gm olmak isteyen çok ama malumunuz güvenilir GM bulmak çok zor. Şuanki arkadaşlar çok güvenilir insanlardir. Bu arada yeni sitemiz hazirdir. Yardimlarindan dolayı Turkay arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Vote veriniz lütfen.
    asasTR

Ben olsam hic gm koymam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

quote:

asasTR

Ben olsam hic gm koymam :D

Veysel Olsa Hic Koymaz

• koymam olm :D sonra item verdi davasi cikiyo ben verirmiyim item? ( Trade atana +20 bow 0xa0xa0ax0 )

şaka bi yana aslnda tek olcaksin oyle davalar cikmicak tabi sende vermiceksin bazilari gibi diil hele max +20 olan serverda 30 verirsen ... bilemicem cok fena
  • asıl onemli olan sabah aksam test etmek bi serverı sora senin dedigin olabilir "hic GM koymamak" yani ne diim hic test etmeden server acılmz yada bi server kapandı die alel acele server fln acılmaz(abuk subuk yerlere cekmeyin konuyu kmseye laf atmadım)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.