Şimdi Ara

[b]www.aw-l2.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 21 Ekim 2009; 22:50:04 >
  • bence yeni topic te duzgun bi yeni acılıs gerekli :)
  • ya asasTR adamın biri dedi bana antharas neste gelirmsn acil falan vs neyse gittm u are tried illegal entry fln dedi 1440 dk jaile atti otomatik olarak, ilgilenrmsn bi acilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 22 Ekim 2009; 16:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l2mania

ya asasTR adamın biri dedi bana antharas neste gelirmsn acil falan vs neyse gittm u are tried illegal entry fln dedi 1440 dk jaile atti otomatik olarak, ilgilenrmsn bi acilen?

tamam bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

Nerde dengesiz ezik adamlar varsa abimi buluyor. Reyes ve fearles gibi edit= server yenileniyor.

ufff cocuk sni bn dha L2 oynamıorm nerenden element uydururosn anlamıorm sni ? cocukmsn nesn anlamıorm bunun qibi veletlerle bizde muh. oluorz yaa hy allahm yarabbm.
  • asas serverda cok dehset bug var skill bastigin anda skill gelmio ve oldugun yerde kalıyorsun kendine tıklayıp esc ye basarak de gecmio ancak unstuck yapınca gecio ilgilen bununla saat 14 ten beri var bug..
  • +1VeYsHeLL 1 haftadır net yoktu cvp weremedim yamchi senin kim oldugunu bilmiyorum ama reyesle ben offical serverdada oynadık neyin ne oldugunu biliris orhanında ne oldugunu herkes biliyo söylemem grk bile yok ama tato bugunu kullanan adam siegede dota4ever di kesin adam 10 kişiyi kesiyo gm nin yanında gm nin adama bakmaya aklı yetmiyomu daha fazla konuşmaya grk yok l2 yi birakmak için orhanın serverini oynuyorum
  • Pvp ler başladi beklerim reyes fearles tabi cesaretiniz varsa
    melihpasa(namıdeğer eski gm GMUSTA)
  • quote:

Pvp ler başladi beklerim reyes fearles tabi cesaretiniz varsa

PFf adama L2 oynamıorm diorm adam hala zır zır ötüyor yaa emn ol L2 oynasam bile bu sw de oynamam kapancak emeklerim qidicek ne uqrasıcam vakit öldürmekle adam qibi bi sw bulurum daha ii ha bu sw nn kapanmıcanı bilsem ancak seneye oynarım :) sn kendi çapında oyna tmm mı cnm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes2

quote:

Pvp ler başladi beklerim reyes fearles tabi cesaretiniz varsa

PFf adama L2 oynamıorm diorm adam hala zır zır ötüyor yaa emn ol L2 oynasam bile bu sw de oynamam kapancak emeklerim qidicek ne uqrasıcam vakit öldürmekle adam qibi bi sw bulurum daha ii ha bu sw nn kapanmıcanı bilsem ancak seneye oynarım :) sn kendi çapında oyna tmm mı cnm :)

Tamam tamam anladim korktunuz . High rate serverda ne emek veriyorlarsa 3 günde herkes full Tabi alişmişlar 1.gün ouzdan full item almaya napsinlar ouz olmayinca l2 birakiyolar ouz server açınca başliyorlar noob team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamchi -- 25 Ekim 2009; 21:28:43 >

• ne ouzu be o kim ya allahım ben ouzdan item aldim ya git çocuklarla ugraşmıyorum artik hep kendi emegim yaptıklarım hepde all down bunu tersini söleyen warsa sözlü deil görüntülü olarak ispat etsin
  • nickini solersen bi kaç resim vardır sen yerleri öperken yada ben seni kestiim için kufrederken?
  • Uzun zamandır birşey yazılmamış.Server açık mı? Oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

Uzun zamandır birşey yazılmamış.Server açık mı? Oynayan var mı ?

Elbette server açık.
    asasTR
  • Deneyeyim o halde.
  • Beowulf my nick bul bakalım ne bulcaksan ama sende söleki cvp werebiliyim
  • kylee-spooks-ıceman-ıcewoman-hybrid-Jane-revolver-revolucija-chaser-ShiNyBLack bunlardan birine rastlamıssındır umarım
  • quote:

kylee-spooks-ıceman-ıcewoman-hybrid-Jane-revolver-revolucija-chaser-ShiNyBLack bunlardan birine rastlamıssındır umarım

Ben Rasladım Gardaş Bi Sorunmu war
  • yes baby:D
  • quote:

kylee-spooks-ıceman-ıcewoman-hybrid-Jane-revolver-revolucija-chaser-ShiNyBLack bunlardan birine rastlamıssındır umarım

Bende çok rastladim az kesmedi beni
    asasTR
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.