Şimdi Ara

[b]www.aw-l2.com (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya yazmayın böyle şeyler zaten baba gm yapmıyor beni bunları okuyunca hiç yapmicak D
  • İsabet olr GMANTEN yap nickini Gm olrsan 0xa0xa0a
  • serverda 3-5 kişinin bildigi bi olay war dier palyerdan çok fazla üstünlük sağlıyo şimdi sölemicem ama bunu örenince birakasim geldi serveri bıraktım satende :S ayrıca nowenin palyer charla çok falza şey açıga çıkardıgı dier gm lerin player char isimlerini söledigini gördüm saten belliydide o kesinleştirdi başlayanlar takılsın başlamayanlar hiç başlamasın bence :S
  • birakmis zuhaha onun adi ban 1lvl adamla geziyor globalden sovuyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

serverda 3-5 kişinin bildigi bi olay war dier palyerdan çok fazla üstünlük sağlıyo şimdi sölemicem ama bunu örenince birakasim geldi serveri bıraktım satende :S ayrıca nowenin palyer charla çok falza şey açıga çıkardıgı dier gm lerin player char isimlerini söledigini gördüm saten belliydide o kesinleştirdi başlayanlar takılsın başlamayanlar hiç başlamasın bence :S

Bu arkadaş msn den 2 gün gmlik istedi engelledim. sonra servera gelib ona buna küfür etmeye başladi ayrica globalden de yaziyordu küfür ve saçma sapan şeyler herkes şahit ve banlandi, zaten lvl1 ve sıfır item gezerdi maksat edepsizlik olsun diye millete söver ve gmlere iftira atardı. Neyse öyle işte mesele anlaşıldı sanırım.
    asasTR
  • Bu mitko Pasha Mitko mu ? Fearles bide 3-5 kişinin bildiği bir şeyi biliyosan o sır değil hacı ya serverin forumunda gmlere bug report yaparsınız yada gmin kendisine de mesaj atabilrsiniz yada sslerele forumda paylaşırsınız böylece olay fazla büyümeden neticelenir ha orhan ahcıya da katılmıyorum bu adam şöyle yapıyor diye yazmışsın ama bunları ya loglarala yada ss lerle gösterirsen daha inandırıcı olur.amacım kimseye sataşmak değil .yazdıklarım yanlışsa düzeltin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 9 Ekim 2009; 16:58:05 >
  • başka mitkomu war bu aradaorhanın serverini oynamamanın tek sebebi ibneliklerden benimde haberim oluyodu örnegin bu fotodaki gibi tyrant a bu kadar hp warsa zealotu weya destoda ff yi ne zaman acarlar siz düşünün artık bu arada setim ligt normalde hp yarısı kadar oluyo sanırsam deneyin istersenizhttp://www.upload.gen.tr/resim.php/s6/337ka5o9/09.JPG.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 9 Ekim 2009; 17:03:52 >
  • +1 Fearles bide magelere çamur atıyolardı gerçi fixlemiş orhan ama sanırsam butun charlarla oynamış dengeyi bozmuş gibime geliyo
  • bak sadece buda deil gm lerin işleride şaçma şimdi normal siegeye kayıt zamanında kayıt tek bizim clan yaptı bi gm geldi emotiondu sanırsam yanlışsa söleyin 15 dk içinde kayıt olun siege yapim kafasına esiyo siege yapıyo bizim clan leader oyunda deil yani ben bunu ne diyim normalde 5 den aşagı olmaması lzm siegenin ama saat 3:30 flnda galiba o serverda emotionsa eger bunu yapamdan önce bi zeki olarak emotion war diodum oda saçma sapan hareketlerle belli ediyo kendini yani ayrıca tvt lerde admalar buffer charını sokuyolar hangi tarafta olursa olsun onların yararına oluyo özerllikle musallatı gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 9 Ekim 2009; 17:11:16 >
  • hacı kaç tane gm var bu serverda yan charlarıyla oynayacaklarına tvt leri siegeleri kontrol etseler ya hani event gminiz yoksa event gm aranır diye konu açalım olmazsa
  • +1 Ichigosan alin buda thwww.upload.gen.tr/resim.php/s6/qncy5xar/Shot00009.JPG.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 9 Ekim 2009; 17:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchigoSan

Bu mitko Pasha Mitko mu ? Fearles bide 3-5 kişinin bildiği bir şeyi biliyosan o sır değil hacı ya serverin forumunda gmlere bug report yaparsınız yada gmin kendisine de mesaj atabilrsiniz yada sslerele forumda paylaşırsınız böylece olay fazla büyümeden neticelenir ha orhan ahcıya da katılmıyorum bu adam şöyle yapıyor diye yazmışsın ama bunları ya loglarala yada ss lerle gösterirsen daha inandırıcı olur.amacım kimseye sataşmak değil .yazdıklarım yanlışsa düzeltin lütfen.

Haklısın abi de oyle player bulmak zor bug rapor edecek filan nerdee örnek fearles keserse noob der kesilirse söver. Sonra formlarda haklıyim der yazar. Ama olsun aliştık biz böyle şeylere. Bu adam gmlik alamadiği ve alan adamı kiskandiği için saçmalıyor. Globalden de çok yazdi nerede itemli adam görse aha gm aha gm nin arkadaşı gibi saçmalıyordu. Server açık ufak tefek fixler yapiliyor gelene kapimiz açıktır.
    melih

• ya bi git allahını seversen ya karşımda th war elinde mavi as cri dmg bende +20 adam bana 3k ben 1500 wuruyom bu arada gm nin kim oldugunu biliyos boşuna saçmalama ben hangi servera girmişimde sövüp çıkmışım aq siz beni biriyle karıştırıyonus ben ban die chr açmadım bugune kadar açtıgım charlar farmking bide beowulf bu kadar noweyi kıskanacam he benim öle gm olmak gibi bi niyetim yoktu sadece noweyi gm ler arasında görünce wede orhanı bekledim yani server kurcak die noweyi görünce dedim bu server adam olmas fotolara bakta konuş biz bunu ilk seferlerde bilmiyoduk kim bilir daha neler wardı bunu yapan adamlar kesilince sövüyodu ben ne zaman ölünce sövmüşüm bi ss atda görim bak ben ss lerle çalışıyom sende boş konuşma öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 9 Ekim 2009; 21:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

ya bi git allahını seversen ya karşımda th war elinde mavi as cri dmg bende +20 adam bana 3k ben 1500 wuruyom bu arada gm nin kim oldugunu biliyos boşuna saçmalama ben hangi servera girmişimde sövüp çıkmışım aq siz beni biriyle karıştırıyonus ben ban die chr açmadım bugune kadar açtıgım charlar farmking bide beowulf bu kadar noweyi kıskanacam he benim öle gm olmak gibi bi niyetim yoktu sadece noweyi gm ler arasında görünce wede orhanı bekledim yani server kurcak die noweyi görünce dedim bu server adam olmas fotolara bakta konuş biz bunu ilk seferlerde bilmiyoduk kim bilir daha neler wardı bunu yapan adamlar kesilince sövüyodu ben ne zaman ölünce sövmüşüm bi ss atda görim bak ben ss lerle çalışıyom sende boş konuşma öle

İşim yok senin küfür ss lerini çekecem zuahha hade canım pro oyuncu git en güzel serverina yolun açık ola
    melih paşa

• sen istiyodunya öle konuşmak kolay ss at ss at şimdi ne oldu bu arada benim özel programların war foto çeken senin gibi her dakka ugraşmıyos

edit:server down

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 10 Ekim 2009; 15:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

Ya yazmayın böyle şeyler zaten baba gm yapmıyor beni bunları okuyunca hiç yapmicak D

yaLakaLıkLarn patLak verdi xD xD o Kdr yaLakaLk yaptn bide adamdan GM Lkmi istiorsn koruduğun için GM likmi istiorsn vay snn haLine:D
  • saten orhan bunları okuyunca öle bi sinirlenmişki hmn oyundaki charı banladı :D tabi orhanı iyice delirttim serveri kapatti :D şimdi benim hangi serverda oyniyacagimi soruyomuş :D
  • Nerde dengesiz ezik adamlar varsa abimi buluyor. Reyes ve fearles gibi edit= server yenileniyor.
  • Server açıktır. Farm birmiktar kolaylaştırılmıştır.
    asasTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

Nerde dengesiz ezik adamlar varsa abimi buluyor. Reyes ve fearles gibi edit= server yenileniyor.

way be sen buyudun de edit demeyi de mi ogrendin ezo millete laf atacagina isini yapsana ezik dengesiz dediğin adamlar sizi playerlikta cebinden cikarir abinide biliyorm pixy den server acmaya benzemiyor oyun bunu bil ekmeğine bak GMANTEN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.