Şimdi Ara

[b]YURT DIŞI iphone 3g . RESTORE EDİLDİ.ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?UNLOCK + JAILBREAK NEDİR ?NASIL YAPARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YURT DIŞINDAN ALDĞIM iphon u restore ettikten sonra sim hatası diye birşey diyor.unlock mu jailbreak mi yapmalıyım veya herikisini ?

daha 1 ay kadar oldu alalı yani yeni olduğum için bilmiyorum..lütfen bi yardım edin.

• iphone os 3.0 yüklü ise önce jailbreak ardından unlock yapmanız lazım.

jailbreak için aşağıdaki linke bakın. detaylı anlatım mevcut.

http://www.iphonetr.org/iphone-3g-firmware-3-0-jailbreak/

unlock için cydia'dan manage kısmın gelin. oradan source seçin. edit diyin ve add'e tıklayın.
    açılan küçük pencereyehttp://repo666.ultrasn0w.com yazın ve onaylayın.
    işlem bitince search kısmından ultrasn0w aratın ve kurun. bu kadar. (ultrasn0w 0 "sıfır" ile yazılıyor. buna dikkat edin)

• Her ikisi de yapılacak . Anlatımıhttp://forum.donanimhaber.com/m_33013590/tm.htm bu linkte mevcuttur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Her ikisi de yapılacak . Anlatımıhttp://forum.donanimhaber.com/m_33013590/tm.htm bu linkte mevcuttur .
    YALNIZ İŞLETİM SİSTEMİ 2.2.1 BİR DEĞİŞİKLİK OLUR MU KURULUM VEYA HERHEYSE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orqunori

Alıntıları Göster
    Cihazın versiyonu 2.2.1 olduğu için yukarıdaki işlemlerin 2.2.1 için olanını bul.
  • quote:

Alıntıları Göster
    BAYAGI ZOR BİR İŞLEM GİBİ GÖZÜKÜYOR .YOKSA BEN İLK DEFA KARŞILAŞTIGIM İÇİN Mİ BOYLE GOZUKUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Cihazın versiyonu 2.2.1 olduğu için yukarıdaki işlemlerin 2.2.1 için olanını bul.

SENİN DEDİĞİN GİBİ FORUM DA 2.2.1 İÇİN BULDUM JAILBREAK FAKAT FORUMA ATAN YURTDIŞINDAN ALANLAR YAPMASIN DİYOR .ŞAŞTIM KALDIM YAA...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

SENİN DEDİĞİN GİBİ FORUM DA 2.2.1 İÇİN BULDUM JAILBREAK FAKAT FORUMA ATAN YURTDIŞINDAN ALANLAR YAPMASIN DİYOR .ŞAŞTIM KALDIM YAA...

Alıntıları Göster
    İnternetten iphone 3.0 versiyonunu indir Google'a yazarsan bulabilirsin.Ondan sonra iphone'u pcye bağla itunes'u aç shift+update'e bas buradan indirdiğin dosyayı seç ve bekle cihazın versiyonu 3.0 olucak.Ondan sonra yukarıdaki linkteki işlemleri yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

İnternetten iphone 3.0 versiyonunu indir Google'a yazarsan bulabilirsin.Ondan sonra iphone'u pcye bağla itunes'u aç shift+update'e bas buradan indirdiğin dosyayı seç ve bekle cihazın versiyonu 3.0 olucak.Ondan sonra yukarıdaki linkteki işlemleri yap.

Alıntıları Göster
    TEŞEKKÜR EDERİM .. HERHANGİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMAM İNŞ...
  • quote:

TEŞEKKÜR EDERİM .. HERHANGİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMAM İNŞ...

Alıntıları Göster
    JAILBREAK VE UNLOCK YAPARKEN İNTERNET BAGLANTISI OLMASI SART MI ? DENİLEN DOSYALARI İNDİRİP AYNI SEKILDE İŞLEM YAPILSA PROBLEM CIKMADAN HALLEDILEBILIR MI ?
  • quote:

JAILBREAK VE UNLOCK YAPARKEN İNTERNET BAGLANTISI OLMASI SART MI ? DENİLEN DOSYALARI İNDİRİP AYNI SEKILDE İŞLEM YAPILSA PROBLEM CIKMADAN HALLEDILEBILIR MI ?

Alıntıları Göster
    internet baglatısı olmasına gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

internet baglatısı olmasına gerek yok

Alıntıları Göster
    TEŞEKKÜRLER ...

KURTARIRSIN SEN ADAMI DONANIMHABER

_________________________________________________________________________________________

• quote:

TEŞEKKÜRLER ...

KURTARIRSIN SEN ADAMI DONANIMHABER

_________________________________________________________________________________________

Alıntıları Göster
    JAILBREAK YAPARKEN NE GİBİ BİR PROBLEM CIKABILIR ?

• quote:

JAILBREAK YAPARKEN NE GİBİ BİR PROBLEM CIKABILIR ?

Alıntıları Göster
    forma atanlar iphone u iphone touch yapabilirsiniz demişte KORKUNÇ BİR DURUM
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yurt Dışından Kaça Aldığını Sorabilir Miyim?

Ben de Kuzenime 3GS Siparişi Verdim Ama...
    10 Gün Sonra Barcelona dayım Oradan Sorarım Dedi...
    (10 Gün Bekleyemem)
    IPhone 3GS in Yurt Dışı Satış Fiyatı Nedir Tam Olarak Bilen Var Mı?
    199$ mı Yoksa 249$ mı?
    Euro Olunca Sanırım $ İşareti Direkt Olarak Euro ya Dönüyor Yani %25 Daha Pahalıya Geliyor Sanırım...
    Karaborsaya Düşmüş Diye Duyum da e-Bay de 629 Sterline Satılıyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Yurt Dışından Kaça Aldığını Sorabilir Miyim?

Ben de Kuzenime 3GS Siparişi Verdim Ama...
    10 Gün Sonra Barcelona dayım Oradan Sorarım Dedi...
    (10 Gün Bekleyemem)
    IPhone 3GS in Yurt Dışı Satış Fiyatı Nedir Tam Olarak Bilen Var Mı?
    199$ mı Yoksa 249$ mı?
    Euro Olunca Sanırım $ İşareti Direkt Olarak Euro ya Dönüyor Yani %25 Daha Pahalıya Geliyor Sanırım...
    Karaborsaya Düşmüş Diye Duyum da e-Bay de 629 Sterline Satılıyordu...

Alıntıları Göster
    BEN ŞUAN TÜRKİYEDEYİM.TATİL İÇİN.BEN BURAYA GELİNCE ÇIKMIŞTI TAM OLARAK BİLMİYORUM FİYATINI.

• birsey olmaz... senden devam et... arkadsalarin dedigi gibi 3.0'a yukselt once (yukarida anlatildigi gibi) sonra da jailbreak + unlock...

gule gule kullan simdiden...

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cK2oo7

birsey olmaz... senden devam et... arkadsalarin dedigi gibi 3.0'a yukselt once (yukarida anlatildigi gibi) sonra da jailbreak + unlock...

gule gule kullan simdiden...

quote:

Alıntıları Göster
    ************************** ya beyler benim iphone yurt dısından 16 gb yeni geldi fakat ben itunnesteyken hızlı cektım we dısarı cıktım telefonun ustunde itunnes we kablosunun resmı war we donmus o sekılde usb kabloısunu takıp restore etmeden tel kapanıyo ne yapmam lazım yardım cı olursanız cooooook sewinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gothicboy_666

************************** ya beyler benim iphone yurt dısından 16 gb yeni geldi fakat ben itunnesteyken hızlı cektım we dısarı cıktım telefonun ustunde itunnes we kablosunun resmı war we donmus o sekılde usb kabloısunu takıp restore etmeden tel kapanıyo ne yapmam lazım yardım cı olursanız cooooook sewinirim

Alıntıları Göster
    herkese mrb

bende iphone 3g 3.0 jailbreakli format atıyım derken yanlşkla hem restore hem de 4.2... ya update ettim telefonuma tekrar 3.0 jailbreak yuklemek istiyrm bn de programları faln herşey mevcut, problem şu ki updatei restore edemiyorum çünkü itunes da her hangi bir restore vs secenegi çıkmıyor :(

• 2009 konusunu nerden buldunda hortlattin bravoo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.