Bildirim
[b]YURT DIŞI iphone 3g . RESTORE EDİLDİ.ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?UNLOCK + JAILBREAK NEDİR ?NASIL YAPARIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iphone os 3.0 yüklü ise önce jailbreak ardından unlock yapmanız lazım.
jailbreak için aşağıdaki linke bakın. detaylı anlatım mevcut.
http://www.iphonetr.org/iphone-3g-firmware-3-0-jailbreak/
unlock için cydia'dan manage kısmın gelin. oradan source seçin. edit diyin ve add'e tıklayın.
açılan küçük pencereyehttp://repo666.ultrasn0w.com yazın ve onaylayın.
işlem bitince search kısmından ultrasn0w aratın ve kurun. bu kadar. (ultrasn0w 0 "sıfır" ile yazılıyor. buna dikkat edin)
-
Her ikisi de yapılacak . Anlatımıhttp://forum.donanimhaber.com/m_33013590/tm.htm bu linkte mevcuttur . -
YALNIZ İŞLETİM SİSTEMİ 2.2.1 BİR DEĞİŞİKLİK OLUR MU KURULUM VEYA HERHEYSE ?quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
Her ikisi de yapılacak . Anlatımıhttp://forum.donanimhaber.com/m_33013590/tm.htm bu linkte mevcuttur . -
Cihazın versiyonu 2.2.1 olduğu için yukarıdaki işlemlerin 2.2.1 için olanını bul.quote:
Orijinalden alıntı: orqunori
YALNIZ İŞLETİM SİSTEMİ 2.2.1 BİR DEĞİŞİKLİK OLUR MU KURULUM VEYA HERHEYSE ?
Alıntıları Göster -
BAYAGI ZOR BİR İŞLEM GİBİ GÖZÜKÜYOR .YOKSA BEN İLK DEFA KARŞILAŞTIGIM İÇİN Mİ BOYLE GOZUKUYORquote:
YALNIZ İŞLETİM SİSTEMİ 2.2.1 BİR DEĞİŞİKLİK OLUR MU KURULUM VEYA HERHEYSE ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Seytan Kobra
Cihazın versiyonu 2.2.1 olduğu için yukarıdaki işlemlerin 2.2.1 için olanını bul.
SENİN DEDİĞİN GİBİ FORUM DA 2.2.1 İÇİN BULDUM JAILBREAK FAKAT FORUMA ATAN YURTDIŞINDAN ALANLAR YAPMASIN DİYOR .ŞAŞTIM KALDIM YAA... -
İnternetten iphone 3.0 versiyonunu indir Google'a yazarsan bulabilirsin.Ondan sonra iphone'u pcye bağla itunes'u aç shift+update'e bas buradan indirdiğin dosyayı seç ve bekle cihazın versiyonu 3.0 olucak.Ondan sonra yukarıdaki linkteki işlemleri yap.quote:
Orijinalden alıntı: orqunoriquote:
Orijinalden alıntı: Seytan Kobra
Cihazın versiyonu 2.2.1 olduğu için yukarıdaki işlemlerin 2.2.1 için olanını bul.
SENİN DEDİĞİN GİBİ FORUM DA 2.2.1 İÇİN BULDUM JAILBREAK FAKAT FORUMA ATAN YURTDIŞINDAN ALANLAR YAPMASIN DİYOR .ŞAŞTIM KALDIM YAA...
Alıntıları Göster
-
TEŞEKKÜR EDERİM .. HERHANGİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMAM İNŞ...quote:
Orijinalden alıntı: Mert
İnternetten iphone 3.0 versiyonunu indir Google'a yazarsan bulabilirsin.Ondan sonra iphone'u pcye bağla itunes'u aç shift+update'e bas buradan indirdiğin dosyayı seç ve bekle cihazın versiyonu 3.0 olucak.Ondan sonra yukarıdaki linkteki işlemleri yap.
Alıntıları Göster -
JAILBREAK VE UNLOCK YAPARKEN İNTERNET BAGLANTISI OLMASI SART MI ? DENİLEN DOSYALARI İNDİRİP AYNI SEKILDE İŞLEM YAPILSA PROBLEM CIKMADAN HALLEDILEBILIR MI ?quote:
TEŞEKKÜR EDERİM .. HERHANGİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMAM İNŞ...
Alıntıları Göster -
internet baglatısı olmasına gerek yokquote:
JAILBREAK VE UNLOCK YAPARKEN İNTERNET BAGLANTISI OLMASI SART MI ? DENİLEN DOSYALARI İNDİRİP AYNI SEKILDE İŞLEM YAPILSA PROBLEM CIKMADAN HALLEDILEBILIR MI ?
Alıntıları Göster -
TEŞEKKÜRLER ...quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
internet baglatısı olmasına gerek yok
Alıntıları Göster
KURTARIRSIN SEN ADAMI DONANIMHABER
_________________________________________________________________________________________
-
JAILBREAK YAPARKEN NE GİBİ BİR PROBLEM CIKABILIR ?quote:
TEŞEKKÜRLER ...
KURTARIRSIN SEN ADAMI DONANIMHABER
_________________________________________________________________________________________
Alıntıları Göster
-
forma atanlar iphone u iphone touch yapabilirsiniz demişte KORKUNÇ BİR DURUMquote:
JAILBREAK YAPARKEN NE GİBİ BİR PROBLEM CIKABILIR ?
Alıntıları Göster -
Yurt Dışından Kaça Aldığını Sorabilir Miyim?quote:
forma atanlar iphone u iphone touch yapabilirsiniz demişte KORKUNÇ BİR DURUM
Alıntıları Göster
Ben de Kuzenime 3GS Siparişi Verdim Ama...
10 Gün Sonra Barcelona dayım Oradan Sorarım Dedi...
(10 Gün Bekleyemem)
IPhone 3GS in Yurt Dışı Satış Fiyatı Nedir Tam Olarak Bilen Var Mı?
199$ mı Yoksa 249$ mı?
Euro Olunca Sanırım $ İşareti Direkt Olarak Euro ya Dönüyor Yani %25 Daha Pahalıya Geliyor Sanırım...
Karaborsaya Düşmüş Diye Duyum da e-Bay de 629 Sterline Satılıyordu...
-
BEN ŞUAN TÜRKİYEDEYİM.TATİL İÇİN.BEN BURAYA GELİNCE ÇIKMIŞTI TAM OLARAK BİLMİYORUM FİYATINI.quote:
Orijinalden alıntı: Devil01
Yurt Dışından Kaça Aldığını Sorabilir Miyim?
Ben de Kuzenime 3GS Siparişi Verdim Ama...
10 Gün Sonra Barcelona dayım Oradan Sorarım Dedi...
(10 Gün Bekleyemem)
IPhone 3GS in Yurt Dışı Satış Fiyatı Nedir Tam Olarak Bilen Var Mı?
199$ mı Yoksa 249$ mı?
Euro Olunca Sanırım $ İşareti Direkt Olarak Euro ya Dönüyor Yani %25 Daha Pahalıya Geliyor Sanırım...
Karaborsaya Düşmüş Diye Duyum da e-Bay de 629 Sterline Satılıyordu...
Alıntıları Göster
-
birsey olmaz... senden devam et... arkadsalarin dedigi gibi 3.0'a yukselt once (yukarida anlatildigi gibi) sonra da jailbreak + unlock...
gule gule kullan simdiden...
quote:
-
************************** ya beyler benim iphone yurt dısından 16 gb yeni geldi fakat ben itunnesteyken hızlı cektım we dısarı cıktım telefonun ustunde itunnes we kablosunun resmı war we donmus o sekılde usb kabloısunu takıp restore etmeden tel kapanıyo ne yapmam lazım yardım cı olursanız cooooook sewinirimquote:
Orijinalden alıntı: cK2oo7
birsey olmaz... senden devam et... arkadsalarin dedigi gibi 3.0'a yukselt once (yukarida anlatildigi gibi) sonra da jailbreak + unlock...
gule gule kullan simdiden...
quote:
Alıntıları Göster
-
herkese mrbquote:
Orijinalden alıntı: gothicboy_666
************************** ya beyler benim iphone yurt dısından 16 gb yeni geldi fakat ben itunnesteyken hızlı cektım we dısarı cıktım telefonun ustunde itunnes we kablosunun resmı war we donmus o sekılde usb kabloısunu takıp restore etmeden tel kapanıyo ne yapmam lazım yardım cı olursanız cooooook sewinirim
Alıntıları Göster
bende iphone 3g 3.0 jailbreakli format atıyım derken yanlşkla hem restore hem de 4.2... ya update ettim telefonuma tekrar 3.0 jailbreak yuklemek istiyrm bn de programları faln herşey mevcut, problem şu ki updatei restore edemiyorum çünkü itunes da her hangi bir restore vs secenegi çıkmıyor :(
-
2009 konusunu nerden buldunda hortlattin bravoo
Benzer içerikler
- iphone model numarası ülke kodları
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- iphone yanlış şifre süreleri
- iphone çift uygulama yükleme
- tek pasaporta 2 telefon kaydetme
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X