arkadaşlar dün gecede yamuk yaptı b1! askıda kaldı charlarımız şmdide aynı sorun!
b1 kapalı b2 kapalı bende b3e girdim şimdi b3 de kapandı yine askıdayız
Ewet Bnmki Yine Askıda
1. severda takılan herkesin serverları askıda kaldı. işimiz uzun sürecek char kurtarmıo :(
evet beramus bu yönden diger serverlar arasinda BAYA kötü... Sinir ya of ...
delircem ben bu işe ya neden buglarını kendileri halletmedide biz oyundayken hallediolar delircem.oyunu bugsuz yapıp bize sunsalardıya!
onu yapmak için test server i açtılar ama test server inda oyuna girenlerin %80 i czde %10 ı arenada %10 ıda magic anvil in başında olduğu için bug ları fixleyemediler nerde hata var yok göremediler
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
onu yapmak için test server i açtılar ama test server inda oyuna girenlerin %80 i czde %10 ı arenada %10 ıda magic anvil in başında olduğu için bug ları fixleyemediler nerde hata var yok göremediler
lol diorum başka bişi demiorum
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
ewet dün b1 kapandı gece 1 kadar askıda kaldı char bu ne yaw charımla beraber başka serverı geçmek olsa geçicem
TAMDA MS ATAK VERMESİ İÇİN MASTER AÇCAKTIM TOWNU YAZDIM DC OLDU.OFF OFF
evet bu beramustan çektiğimiz nedir benimde char dün 4 saat askıda kaldı diğer serverlar açık bi beramus kapalı bu ne iştir böle.Bari köklü kapatsalarda şu beramusu bizde kurtulsak
HAunga görevini yapıoken Tam Hayvana Chilll Attım DC Kesin öldüm Gitti 6.6 m exp
Bende Aynı Sorunla Karşılaştım ama ben dc oldum askıda kalmadım şu serverda bi sorun var sanırım o yüzden girmio
Sadece beramusta değil o1 ve o3 dede ayunı sorun var sanırım
lan gene mi dc offff kafayı yicemm yaaaaaaaa
BU DCLERDEN NE ZAMAN KURTULACAZ
girdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme