Şimdi Ara

b1 yine dcccc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün gecede yamuk yaptı b1! askıda kaldı charlarımız şmdide aynı sorun!

• b1 kapalı b2 kapalı bende b3e girdim şimdi b3 de kapandı yine askıdayız
  • Ewet Bnmki Yine Askıda
  • 1. severda takılan herkesin serverları askıda kaldı. işimiz uzun sürecek char kurtarmıo :(
  • evet beramus bu yönden diger serverlar arasinda BAYA kötü... Sinir ya of ...
  • delircem ben bu işe ya neden buglarını kendileri halletmedide biz oyundayken hallediolar delircem.oyunu bugsuz yapıp bize sunsalardıya!
  • onu yapmak için test server i açtılar ama test server inda oyuna girenlerin %80 i czde %10 ı arenada %10 ıda magic anvil in başında olduğu için bug ları fixleyemediler nerde hata var yok göremediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

onu yapmak için test server i açtılar ama test server inda oyuna girenlerin %80 i czde %10 ı arenada %10 ıda magic anvil in başında olduğu için bug ları fixleyemediler nerde hata var yok göremediler

lol diorum başka bişi demiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

onu yapmak için test server i açtılar ama test server inda oyuna girenlerin %80 i czde %10 ı arenada %10 ıda magic anvil in başında olduğu için bug ları fixleyemediler nerde hata var yok göremediler

• ewet dün b1 kapandı gece 1 kadar askıda kaldı char bu ne yaw charımla beraber başka serverı geçmek olsa geçicem
  • TAMDA MS ATAK VERMESİ İÇİN MASTER AÇCAKTIM TOWNU YAZDIM DC OLDU.OFF OFF
  • evet bu beramustan çektiğimiz nedir benimde char dün 4 saat askıda kaldı diğer serverlar açık bi beramus kapalı bu ne iştir böle.Bari köklü kapatsalarda şu beramusu bizde kurtulsak
  • HAunga görevini yapıoken Tam Hayvana Chilll Attım DC Kesin öldüm Gitti 6.6 m exp
  • Bende Aynı Sorunla Karşılaştım ama ben dc oldum askıda kalmadım şu serverda bi sorun var sanırım o yüzden girmio
  • Sadece beramusta değil o1 ve o3 dede ayunı sorun var sanırım
  • lan gene mi dc offff kafayı yicemm yaaaaaaaa
  • BU DCLERDEN NE ZAMAN KURTULACAZ
  • girdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.