Şimdi Ara

B12 ve C vitaminini eczane reçetesiz veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
50.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan var mı ona göre yarın gidicem?

• @turbolinea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet
  • eevet ben aldım ama bi işe yaradı mı bişey anlamadım
  • burakaydin kullanıcısına yanıt
    kaça aldınız acaba?
  • Satılıyo gidip alabilirsin

• eczaciniz kullanıcısına yanıt
    fiyatları ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bi etkisi var soyle biz de alalim .

• Veriyor.. C vitamini olarak, Ester-Vit 645 mg Ester C tavsiye ederim..
    B12 vitamini de Benexol

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaciniz

Satılıyo gidip alabilirsin

Ya şimdi sana vericeği ilaca göre değişir ama 20 tlden fazla tutmaz diye tahmin ediyorum max 20

edit: ulan kendi mesajımı alıntılamışım ama sen anladın yinede işte dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaciniz -- 16 Mart 2015; 22:19:55 >
  • quote:

quote:

Ya şimdi sana vericeği ilaca göre değişir ama 20 tlden fazla tutmaz diye tahmin ediyorum max 20

edit: ulan kendi mesajımı alıntılamışım ama sen anladın yinede işte dediğim gibi

Merhaba, Bir ara Benoxol12 kullanmıştım fiyatı da ekonomikti. Sizce faydası var mıdır düzensiz beslenen biri için? Ayrıca hafızaya iyi gelir mi? Düzenli kullanayım mı yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

quote:

Merhaba, Bir ara Benoxol12 kullanmıştım fiyatı da ekonomikti. Sizce faydası var mıdır düzensiz beslenen biri için? Ayrıca hafızaya iyi gelir mi? Düzenli kullanayım mı yani?

ben kullandım biraz oldu etkisi

• Kanda B12 vitamini baktırmanız gerek, düşük seviyede çıkarsa gün aşırı kullanabilirsiniz
    • B1 , B6 , B12 vitaminlerinin yetersizliği için risk faktörü bulunan hastalarda ve/veya zihinsel ve bedensel çabuk yorulma , unutkanlık, sinirlilik, kuvvetsizlik, titreme gibi genel preklinik şikayetleri olan hastalarda,

• Nevrit, polinevrit, diyabetik nöropati, nevralji, zona, tremorda,

• Artrit, periartrit, siyatik, lumbalji, artralji, miyalji, kramplar ve romatizmal ağrılar gibi diğer ağrılı durumlarda,

• Kardiyomiyopati, ameliyat sonrası kusmalar, radyasyon hastalığında, ateşli romatizma ve özellikle alkolizm sırasında görülen kronik intoksikasyonlarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır.

C vitamini de bağışıklılık sistemini güçlendirir, demirin bağırsaklardan emilimine katkısı vardır. Ben kış aylarında gün aşırı 645 mg alıyorum, hiç soğuk algınlığına yakalanmam.. Kansızlığa da destek tedavisi olarak faydası var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Mart 2015; 22:36:40 >

• frux kullanıcısına yanıt
    bu c ve b12 vitaminini hergün kullansak bi yan etkisi filan olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşler Sahnesi

bu c ve b12 vitaminini hergün kullansak bi yan etkisi filan olurmu?

İkisi de suda eriyen vitamin grubu, ikisini de günaşırı bir tablet alın. Bir gün C vitamini, ertesi gün B12 olabilir.. B12 vitamini kanda seviyesine 3-4 ayda bir baktırın, yüksekse bir müddet kullanmayın, ara verin..
    Yaz aylarında becozeym C ile gün aşırı bir tablet olarak devam edebilirsiniz idame destek tedavisi olarak.,.

• frux kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz C vitamini bu heralde? 500mg yeterli olur dimi?
    www.solgar.com.tr
    Ester-C Plus 500 mg | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/ester-c-plus-500-mg/1038

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşler Sahnesi -- 16 Mart 2015; 22:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

quote:

Tabi kullanın etkisini görmezsen değiştirirsin belli bi süre kullan

• Kırmızı reçete hariç tüm ilaçları reçetesiz alabilirsin neredeyse steroid türü ilaçlar da dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kanda B12 vitamini baktırmanız gerek, düşük seviyede çıkarsa gün aşırı kullanabilirsiniz
    • B1 , B6 , B12 vitaminlerinin yetersizliği için risk faktörü bulunan hastalarda ve/veya zihinsel ve bedensel çabuk yorulma , unutkanlık, sinirlilik, kuvvetsizlik, titreme gibi genel preklinik şikayetleri olan hastalarda,

• Nevrit, polinevrit, diyabetik nöropati, nevralji, zona, tremorda,

• Artrit, periartrit, siyatik, lumbalji, artralji, miyalji, kramplar ve romatizmal ağrılar gibi diğer ağrılı durumlarda,

• Kardiyomiyopati, ameliyat sonrası kusmalar, radyasyon hastalığında, ateşli romatizma ve özellikle alkolizm sırasında görülen kronik intoksikasyonlarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır.

C vitamini de bağışıklılık sistemini güçlendirir, demirin bağırsaklardan emilimine katkısı vardır. Ben kış aylarında gün aşırı 645 mg alıyorum, hiç soğuk algınlığına yakalanmam.. Kansızlığa da destek tedavisi olarak faydası var..

Kan değerimi baktırdım ve normal çıktı. Benoxol12 yi rüyalarımı hatırlayabilmek amacıyla uyumadan önce kullanıyordum bir ara, yastığımın altına da mıknatıs koyuyordum :D0

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.