Şimdi Ara

B450M Pro Max + Ryzen 5 3600 + Artic Freezer 34 Esports Duo Kombini hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam MSI B450M Pro Max anakart üzerine Ryzen 5 3600 işlemci kullandığım bir sisteme sahibim,şuanda bir problem yaratmasada havaların ısınmasıyla işlemci soğutmada problem yaşatacağını düşündüğüm sorun yaratmasa bile işlemciyi daha fazla soğutarak alacağım verimi arttırmayı hedefleyerek ; Artic Freezer ESports Duo modelli bir hava soğutma cihazı almaya karar verdim ancak anakartımın biraz ufak olduğunu düşünüyorum bu kombini kullanan birisi ve ya takmayı deneyen ama başaramayan birileri varmıdır aramızda ? sizce montajda bir problem yaşarmıyım veya montajla alakalı tavsiyeniz varmıdır daha önce stok fan takmıştım ama böyle bir fan ilk kez takacağım çok zor olcağını düşünmüyorum ama tavsiyelere açığım,ayrıca farklı bir ürün öneriniz varsa duymak isterim.

DN : Anakart cpu’yu fabrika ayarında boostlamıştı o özelliği kapattım 3900mhz de sabit durumda,belki soğutucudan sonra boostu tekrar aktif ederim
    Kasa olarakta çok kaliteli olmayan önde 3 fanı arkada 1 fanı olan powerboost VK p3301b modelini kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwieback -- 8 Haziran 2020; 23:51:40 >

• takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.