Şimdi Ara

B7 kasa Audi A4 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
30.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Valla hocam performans aramıyorum. Biraz kalite arıyorum. İlk defa D sınıfı bir arac istiyoruz. Konfor sunsun yeter benim için.

Kaliteyi uzaklarda arama Avensis al... bende vardi yakin sattim... corolla ve aurise gore cok cok ust gomlek bir arac... sessiz konforlu fısır fısır bir arac:) madem o kadar iyi niye sattin deme bende d segmentten suv segmentine gecmeye karar verdim...

Alıntıları Göster
    Hocam arada bir değişiklik yapmak lazım. Audiyide görüp binmek lazım dimi

• quote:

Hocam arada bir değişiklik yapmak lazım. Audiyide görüp binmek lazım dimi

Bilmem... ben cok cektim vag grubu araclardan.. sende tilki misali donup dolasip toyotayi bulursun yine. bin bakalim audiye hevesini al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 2 Ocak 2013; 1:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

1.6 benzinli düşünüyorum bu arada.

1.6 MPI motor LPG ile ekonomik olacaktır fakat o motor ile A4 ten zevk alamazsınız sadece konfor yönünden tatmin eder performans zayıf kalır.

Yüksek sürat sevmiyorsanız mantıklı olur ama insan boş ve güvenli yolda veya otobanda biraz olsun arabanın hakkını vermesini ister yol tutuş iyi olacaktır ama o kasaya MPI motor beklentileri karşılamıyabilir..

amaç sadece yüksek süratse otoyol da falan 200+ hızlara rahatlıkla ulaşabilir o motor, ama dediğim gibi siz sadece yüksek sürat dediğiniz için cevap yazıyorum ara hızlanma 0-100 vs. hızlanma olarak olaya bakarsak evet beklentilere göre arkadaşı tatmin etmeyebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

1.6 benzinli düşünüyorum bu arada.

1.6 MPI motor LPG ile ekonomik olacaktır fakat o motor ile A4 ten zevk alamazsınız sadece konfor yönünden tatmin eder performans zayıf kalır.

Yüksek sürat sevmiyorsanız mantıklı olur ama insan boş ve güvenli yolda veya otobanda biraz olsun arabanın hakkını vermesini ister yol tutuş iyi olacaktır ama o kasaya MPI motor beklentileri karşılamıyabilir..

amaç sadece yüksek süratse otoyol da falan 200+ hızlara rahatlıkla ulaşabilir o motor, ama dediğim gibi siz sadece yüksek sürat dediğiniz için cevap yazıyorum ara hızlanma 0-100 vs. hızlanma olarak olaya bakarsak evet beklentilere göre arkadaşı tatmin etmeyebilir..

2 kere passat 1kere bora araçlarım oldu... hitler motorla düz yolda 200 ü göremedim.. 190 max gördüğüm hız... audinin farklı olacağını sanmıyorum... 200+ hıza ulaşamaz... motor patlar :) hitleri gözünüzde büyütmeyin vasat ve sağır bir motor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 2 Ocak 2013; 11:32:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: zulcenaheyn

quote:

Arkadaşlar merhaba 2008 model 74000 km de toyota corolla araca sahibim. Arabayı değiştirip B7 kasa A4 almayı planlıyorum. Bu araç hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

hocam araba kalitesi çok farklı.. 2.0 tdi motor ile performans ta çok farklı olur. yakıt olarak ort. 25 krş yakıyor. yani söyleyeceğim araba çok güzel hocam alırsanız şimdiden hayırlı olsun...

Hocam yapmayın 2.0 motor 25 kuruş nasıl yaksın mazot olmuş 4.1 TL. Benim 1.4 70bg fındık kadar motor 25 kuruş yakıyor anca.

hocam biraz büyük motorlar daha avantaj sağlıyor. şöyleki şuan 1.3 70 bg aracım aynı model 1.6 90 bg olan babamın aracından 7 kuruş daha fazla yakıyor.. hem dediğim yakıt ölçüsü ortalama, hem şehir içi hem şehr dışı... zaten incelemelerde ortalama 5 lt tüketiyor audi 2.0 tdi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba 2008 model 74000 km de toyota corolla araca sahibim. Arabayı değiştirip B7 kasa A4 almayı planlıyorum. Bu araç hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

hocam araba kalitesi çok farklı.. 2.0 tdi motor ile performans ta çok farklı olur. yakıt olarak ort. 25 krş yakıyor. yani söyleyeceğim araba çok güzel hocam alırsanız şimdiden hayırlı olsun...

Hocam yapmayın 2.0 motor 25 kuruş nasıl yaksın mazot olmuş 4.1 TL. Benim 1.4 70bg fındık kadar motor 25 kuruş yakıyor anca.

hocam biraz büyük motorlar daha avantaj sağlıyor. şöyleki şuan 1.3 70 bg aracım aynı model 1.6 90 bg olan babamın aracından 7 kuruş daha fazla yakıyor.. hem dediğim yakıt ölçüsü ortalama, hem şehir içi hem şehr dışı... zaten incelemelerde ortalama 5 lt tüketiyor audi 2.0 tdi...

Hocam öyle bile olsa ben şahsen 1.4 motorla basıyorum gitmiyor bari gitmiyor diye az basıyorum o kadar yakıyor. 2.0 TDI motorla ben basarım hem de gider daha da basarım 40kr falan yakarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam öyle bile olsa ben şahsen 1.4 motorla basıyorum gitmiyor bari gitmiyor diye az basıyorum o kadar yakıyor. 2.0 TDI motorla ben basarım hem de gider daha da basarım 40kr falan yakarım

hocam kendini durduramayacaksan 2.0 tdi alma çünkü 200 ün üstüne hız olarak rahat çıkıyor... dizel büyük motorların şimdiki tek sıkıntısı yıllık vergileri ve şu yeni çıkan dizel partikül filtresi sorunu ... onun haricinde birde çok yol yapıyorsanız 2.0 dizel motor çok avantajlı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam kendini durduramayacaksan 2.0 tdi alma çünkü 200 ün üstüne hız olarak rahat çıkıyor... dizel büyük motorların şimdiki tek sıkıntısı yıllık vergileri ve şu yeni çıkan dizel partikül filtresi sorunu ... onun haricinde birde çok yol yapıyorsanız 2.0 dizel motor çok avantajlı...

Bizim fındık motor 160'ı zor görüyor Zaten hız tutkum yok bir kere denedim o bile yetti. 200 lere gerek yok Fabrika verilerine göre 7.5 gibi değerleri var. Yıllık vergi desek uçuyor. DPF ise önemli sorunlardan biri. Keseye uyduktan sonra çok iyi bir araç ama.

• quote:

Öncelikle doğru bir karar diyebilirim. Eylül ayında 1,6 2005 model b7 a4 aldım ve tam anlamıyla arabayı inceledim diyebilirim. Herkesin bahsettiği gibi performans olarak çok zayıf lpg ile rampalarda biraz üzüyor. Konfor olarak güven olarak koltuklar sizi sarıyor en ufak savrulma vb hissetmessiniz. Bu araca ait kronik bir hata olarak oksijen sensörü ve katalitik konvektörden bahsediliyor tabi lpg ile kullanınca. Parça olarak jettaların birçok parçası uyuyor ve yedek parçada o kadarda pahalı değil. Benim aracımda 17 " a5 jantları ve spor yaylar var bu performansı olumsuz etkilesede görsellik katıyor yakıt olarak güncel ölçüm ş.içi normal trafikte 28 kuruş lpg de, uzun yolda 23 24 kuruş yakıyor. tabi kış şartları ve ısınana kadar yaktığı benzin bu rakama dahil değil :) Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: style406

quote:

Öncelikle doğru bir karar diyebilirim. Eylül ayında 1,6 2005 model b7 a4 aldım ve tam anlamıyla arabayı inceledim diyebilirim. Herkesin bahsettiği gibi performans olarak çok zayıf lpg ile rampalarda biraz üzüyor. Konfor olarak güven olarak koltuklar sizi sarıyor en ufak savrulma vb hissetmessiniz. Bu araca ait kronik bir hata olarak oksijen sensörü ve katalitik konvektörden bahsediliyor tabi lpg ile kullanınca. Parça olarak jettaların birçok parçası uyuyor ve yedek parçada o kadarda pahalı değil. Benim aracımda 17 " a5 jantları ve spor yaylar var bu performansı olumsuz etkilesede görsellik katıyor yakıt olarak güncel ölçüm ş.içi normal trafikte 28 kuruş lpg de, uzun yolda 23 24 kuruş yakıyor. tabi kış şartları ve ısınana kadar yaktığı benzin bu rakama dahil değil :) Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olmak isterim.
    tipik hitler motor için o kadar fiyatlara çıkmak bence saçma 30 bine full donanım leondada aynı motor var audi de ha diyeceksiniz donanım kalite

donanımda ısıtmalı deri koltuk dışında extrası var mı bilmem kaliteye gelincede tabiki audi iyidir ama 15-20 bin farklık kadar mı tabiki hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

tipik hitler motor için o kadar fiyatlara çıkmak bence saçma 30 bine full donanım leondada aynı motor var audi de ha diyeceksiniz donanım kalite

donanımda ısıtmalı deri koltuk dışında extrası var mı bilmem kaliteye gelincede tabiki audi iyidir ama 15-20 bin farklık kadar mı tabiki hayır

Alıntıları Göster
    Çok konforlu ama performans fakiri bi araçtır
  • the turk T kullanıcısına yanıt
    Dizelmi benzinlimi dostum ?
  • hocam bizde b6 kasası vardı.gerçekten harika bi araç.kesinlikle alın derim.b7 kasasi da a4 ün en iyilerindendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Dizelmi benzinlimi dostum ?
    Benim en büyük hayalimdi ama kısmet olmadı..
    performans olarak hızlanma konusunda biraz ağır kalabilir. ama araç sollama gibi zorunlu durumlarda yüksek devir çevirdin mi
    durumu kurtarırsın. Son hız olarak da ben a3 1.6 ile 200 yaptım. bazı arkadaşlar yapamaz diyor,birincisi motor sağlamsa yapar. ikincisi 200 yapmasa ne olur? 200 le araba mı sürülür? kazayı şunu bunu geçtim, her uzun yola gittiğinde lastikleri değiştirmek zorunda kalırsın. üçüncüsü mesele ne kadar yüksek hızla gittiğin değil, o hızlarda arabanın verdiği güven, sessizlik, yol tutuştur. a3'teki 100.000 km tecrübemden yola çıkacak olursam, A4 'ün kusursuz olduğunu tahmin edebilirim. söylenen fiyat aralığında (40-50 bin) alabileceğin en üst düzey araçtır. heryeri, her parçası kalitedir, sağlamlıktır. kazasız belasız sürüşler herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Benim en büyük hayalimdi ama kısmet olmadı..
    performans olarak hızlanma konusunda biraz ağır kalabilir. ama araç sollama gibi zorunlu durumlarda yüksek devir çevirdin mi
    durumu kurtarırsın. Son hız olarak da ben a3 1.6 ile 200 yaptım. bazı arkadaşlar yapamaz diyor,birincisi motor sağlamsa yapar. ikincisi 200 yapmasa ne olur? 200 le araba mı sürülür? kazayı şunu bunu geçtim, her uzun yola gittiğinde lastikleri değiştirmek zorunda kalırsın. üçüncüsü mesele ne kadar yüksek hızla gittiğin değil, o hızlarda arabanın verdiği güven, sessizlik, yol tutuştur. a3'teki 100.000 km tecrübemden yola çıkacak olursam, A4 'ün kusursuz olduğunu tahmin edebilirim. söylenen fiyat aralığında (40-50 bin) alabileceğin en üst düzey araçtır. heryeri, her parçası kalitedir, sağlamlıktır. kazasız belasız sürüşler herkese.

Alıntıları Göster
    a4 2.0 tfsi quatro olmalı gerisi yalan

• Bende çok araştırdım bir tanıdıgığımıza 2008 model 1.6 LPG li aldık. Araç çok kaliteli ve gerçekten içinde güveni hissedebiliyorsunuz. 30 bin liralık araçta da aynı motor var diyenlere katılmıyorum aracı sadece motor olarak incelemek doğru değil. Mercedes A serisi Renault motoru örneği vermek istemiyorum. Bence parasını hakeden ve audi ye LPG ile binerim diyebilenler için biçilmiş kaftandır
  • 2008 b7 2.0 tdi araci uzun suredir kullaniyorum gunluk 60 km yol yapiorum ev ile is arasi araci almadan once cekinceler vardi cok yakar mi die ama son zamlar dahil henuz 30 kurusu kesinlikle gecmedim, yakiti yol bilgisayarindan degil her seferinde ayni pompadan depoyu fulleyerek olcuyorum sonuc olarak az yakan konforlu bi arac
  • Alacaklara bilgi olsun, bende var, iyiki almışım, perf iyi , lpg ile çok ekonomik, prestij konfor kalite ne ararsan var. Her usta bu motordan anlıyor, motor parçaları çok ucuz, bakım maliyeti dizel corollamdan daha az, tabiki özel serviste, arbada sanki kanepeye uzanmış gibi gidiyorsun, ama tam bir uzun yol aracı, 180, 200ü pek gecmem diyenler için uygun, uzun mesafede 200 ü görüyor.

kasım 2015
    10000km oldu aynı fiikirdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitbuka -- 10 Kasım 2015; 21:47:30 >
  • kilitlimaşa kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 2.0 tfsi quattro 200hp 4çeker müthiş bir performance veriyor Ama yakıt konusunda cok yakıyor
  • A4 b7 2.0 atmosferik motor multitronic 2006 model aracım var.
    Hani önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zordur dedikleri bu olsa gerek.
    Yaklaşık 15.000km dir kullanıyorum 2 kere tatile gittim hiç üzmedi.
    Konfor var
    Kalite var
    Arabanın tipi desen yaşına göre gayet modern.
    Piyasada ki algısı "ooo motoru sıkıntılı" Değil
    "Oooo çok yakar " Lpg ile gayet ekonomik
    "oooo çok hantal" bir Turbo değil ama hantal da değil bastın mı gidiyor.
    Tek dezavantajı içi dar. Şuan ki A3 sedanla aynı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.