Şimdi Ara

B8 2016 1.6 TDİ BMT PASSAT HAVA GİRME SORUNU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayni sekilde ayni araci aldım. Ayni araclara bakip sonunda passata karar vermişiz. Yeminle passata ötv ile 170 bin veren adamlara yazik diyorum. Icim icimi yiyor keske 3.20 i alsaydim. 1.6 motordu ve 170 bg di. Passat hayal kırıklığı ben arabaya 5 yıl nasil bincem diyorum. 150 km hizdan sonra arabanin icine alttan gelen ugultu yol sesi insani üzüyor. Ya passat kalite olsa lastikleri honkook takar mi bunu sordum kendime. Arkadaşlar sıfır passat almayin ya almayiiiinnnn. Dışi disardan bakanlari yakar içi satın alanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konus sahibine geçmiş olsun.

Asil dikkatimi çeken ötv kalksa c200 dizel 115e geliyor ne zaman görürüz o günleri bilmem ama inşallah yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zallon

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

quote:

B8 2016 1.6 TDİ BMT PASSAT HAVA GİRME SORUNU

Sıfır araca koydukları lastiğe Pirelli'nin en dandik lastiği tırnak diş Yok araba garajdan çıkmadı. O değilde biri kaydımı diğeri alıp götürmesi Laz'ım esp esc bunun için değilmi ? Etkin olduğu halde çıkmadı hemde 2 cm karda biraz yokuş ama ordan 5 yılda çok çıktım. Sonra geriden aldırıp çıktım hava yağışlıydı bu seferde elektronik aksamları kafayı bozdu devir saati usb okumama. Şimdi tek yapacağım hava iyi olsun yollar açılsın servise gidip arabayı iade etmek yada 20 bin aşağısına satıp daha güvenilir araç almak ben ailemin canını yolda bulmadım. Hamile eşim 1,5 yaşında kızım var güvenip binemiyoruz. Ayıp artık sıfır araç al bune ya. Forum burda kapansın. Servisten dönünce neticelerini yazarım. Bu hayalet ekranlılar bence üzerinde daha çalışması gereken özellikler !

biraz araştırıp öğrenin bence

ülkemizdeki tüm araçlar yaz lastiği ile satılır. 4 mevsim denilen lastikler bir kaç markada vardır ve serilerinin isimleri bellidir, nokian weatherproof, michelin crossclimate, goodyear vector 4 seasons gen-2...vs.

biri kaydı mı diğeri alıp götürmesi nedir? araçlarda diferansiyel vardır ehliyet kursunda da mı göstermediler? arazi taşıtlarında sırf bunun için kilitli diferansiyel vardır lastiğin biri boş düştü müydü diğeri çeksin diye, esp esc bununla alakalı değildir.

20 bin aşağısına satın bence, ticari taksiye binin böyle dertleriniz olmaz

Arkadaşım sen yazılanı nasıl okuyorsun ? Araştırmaya gelince. İyi oku

Bende bunu diyorum. 2012 de aldığım sıfır araç üzerinde mishelin 4 mevsimlik vardı. Tam 4 sene sorunsuz yaz kış bindim. Niğde'den Konya'ya gelirken gece millet 70 80 km giderken sağ sol yaparken ben 110 la gittim bi gram kaydırmadım. Bu aracı alırkende bayideki vatandaşa sordum üzerinde yazlık kışlık ne var diye 4 mevsimlik dediler. Vw genelde conti yada mishel kullanıyordu prelli çıkınca zaten deli oldum şansıma lastikte diş hiç Yok ve aşırı gürültülü yol seri var. 170 binlik araçta bu lastik vah ki ne vah. Geçen megane sedan gördüm bide oktavia ikisindede mishel vardı yuh dedim. Ayıp artık tamam çalında bu kadarda değil. ABD bunlara geçirince 4,5 milyar doları bunlarda mecbur bize geçiriyor. Afiyet olsun. Ben sananiyi lastik koymamışlar diyorum sen bana yazlık kışlık davası yapıyon.
    Gelelim diğer konuya. Esp nedir ? Anti patinaj sistemi yani araç patinaj atmaya başladığında devreye girip kayan tekerdeki gücü diğerine aktarıp arabanın patinaj yapmasını engellemesidir bunuda devreye soktuğunda bilgi ekranında göstermesidir. Bu işlem bende o sıra olmadı dedim. Sen teeee diferansiyel kilitinden bahsediyon kardeş senin eşşeğin kancık olsun

2012'de michelin'in 4 mevsim lastiği yoktu siz neden bahsediyorsunuz?

Kanıtlarsam ? Hale'n depoda duruyor

Hodri meydan üstündeki kar logosunu da çekin zahmet olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Konus sahibine geçmiş olsun.

Asil dikkatimi çeken ötv kalksa c200 dizel 115e geliyor ne zaman görürüz o günleri bilmem ama inşallah yakındır.

C200 dizel comfort paket siyah Ankara mengerler 110 a bıraktı bana. Beyazı vardı onuda 112,5 dedi. Param 105 olunca mecbur Passat aldım bide ikinci eli hızlı değer kaybetmiyor diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıfır araca koydukları lastiğe Pirelli'nin en dandik lastiği tırnak diş Yok araba garajdan çıkmadı. O değilde biri kaydımı diğeri alıp götürmesi Laz'ım esp esc bunun için değilmi ? Etkin olduğu halde çıkmadı hemde 2 cm karda biraz yokuş ama ordan 5 yılda çok çıktım. Sonra geriden aldırıp çıktım hava yağışlıydı bu seferde elektronik aksamları kafayı bozdu devir saati usb okumama. Şimdi tek yapacağım hava iyi olsun yollar açılsın servise gidip arabayı iade etmek yada 20 bin aşağısına satıp daha güvenilir araç almak ben ailemin canını yolda bulmadım. Hamile eşim 1,5 yaşında kızım var güvenip binemiyoruz. Ayıp artık sıfır araç al bune ya. Forum burda kapansın. Servisten dönünce neticelerini yazarım. Bu hayalet ekranlılar bence üzerinde daha çalışması gereken özellikler !

ülkemizdeki tüm araçlar yaz lastiği ile satılır. 4 mevsim denilen lastikler bir kaç markada vardır ve serilerinin isimleri bellidir, nokian weatherproof, michelin crossclimate, goodyear vector 4 seasons gen-2...vs.

biri kaydı mı diğeri alıp götürmesi nedir? araçlarda diferansiyel vardır ehliyet kursunda da mı göstermediler? arazi taşıtlarında sırf bunun için kilitli diferansiyel vardır lastiğin biri boş düştü müydü diğeri çeksin diye, esp esc bununla alakalı değildir.

Bende bunu diyorum. 2012 de aldığım sıfır araç üzerinde mishelin 4 mevsimlik vardı. Tam 4 sene sorunsuz yaz kış bindim. Niğde'den Konya'ya gelirken gece millet 70 80 km giderken sağ sol yaparken ben 110 la gittim bi gram kaydırmadım. Bu aracı alırkende bayideki vatandaşa sordum üzerinde yazlık kışlık ne var diye 4 mevsimlik dediler. Vw genelde conti yada mishel kullanıyordu prelli çıkınca zaten deli oldum şansıma lastikte diş hiç Yok ve aşırı gürültülü yol seri var. 170 binlik araçta bu lastik vah ki ne vah. Geçen megane sedan gördüm bide oktavia ikisindede mishel vardı yuh dedim. Ayıp artık tamam çalında bu kadarda değil. ABD bunlara geçirince 4,5 milyar doları bunlarda mecbur bize geçiriyor. Afiyet olsun. Ben sananiyi lastik koymamışlar diyorum sen bana yazlık kışlık davası yapıyon.
    Gelelim diğer konuya. Esp nedir ? Anti patinaj sistemi yani araç patinaj atmaya başladığında devreye girip kayan tekerdeki gücü diğerine aktarıp arabanın patinaj yapmasını engellemesidir bunuda devreye soktuğunda bilgi ekranında göstermesidir. Bu işlem bende o sıra olmadı dedim. Sen teeee diferansiyel kilitinden bahsediyon kardeş senin eşşeğin kancık olsun

Bak güzel kardeşim. 2012 de reno latitude aldım. Bayi bana 4 mevsimlik var dedi ocak ayıydı mishel vardı üzerinde. 4 sene yaz kış bindim. 20 cm kardada bindim. Bu sene yine vw bayi 4 mevsimlik var dedi. Pirelli vardı üzerinde 2 cm karda araç kaydı. Yahu neden yalan söyleyim hiçbiri benim babamın fabrikası değil. Gelelim senin dediğine. 2012 de mishelin 4 mevsimliği yoksa. Bana bayi yalan söyledi yazlık lastiklerle 4 yıl yaz kış bindim. Polis de es geçti. Yada kışlıktı o lastikler ben yazın o sıcakta lastiği eritmeden bindim. Helal olsun bana

• quote:

Orijinalden alıntı: msb19052

Ayni sekilde ayni araci aldım. Ayni araclara bakip sonunda passata karar vermişiz. Yeminle passata ötv ile 170 bin veren adamlara yazik diyorum. Icim icimi yiyor keske 3.20 i alsaydim. 1.6 motordu ve 170 bg di. Passat hayal kırıklığı ben arabaya 5 yıl nasil bincem diyorum. 150 km hizdan sonra arabanin icine alttan gelen ugultu yol sesi insani üzüyor. Ya passat kalite olsa lastikleri honkook takar mi bunu sordum kendime. Arkadaşlar sıfır passat almayin ya almayiiiinnnn. Dışi disardan bakanlari yakar içi satın alanı.

Kardeşim sende benim gibi değer kaybetmesin diye dizel diye almışın. Bmw Mercedes dizelleri çok pahalıydı. Ben bu passatı ötv muaf 104 e aldım. Highline dizel otomatik. Bide cam tavan. Tabi o cam tavansa ! Yarım. Neyse sende benim gibi dürüstsün malımız ama neyse onu diyoruz. Bu araçları bu kadar değerlendiren bizim insanımız. 50 km hızla bile içindeki sesi duymalısın. Sanki 70 binlik kianın Fiat'ın dandik arabaları gibi. Lastikleri zaten hiç söyleme. Yine sen şanslısın hankok varmış bendeki Pirelli'yi görsen.

• Aralık ayında aldim. Ozaman bmw ile aynıydı hatta borusandan ocakta mesaj geldi m paket 3.20i 169.000 tl diye içim cız etti. Dizel evet ama 7 - 8 litrenin altina düşmedim. 3.20i ile arasinda en fazla km de 10 kuruş fark ederdi. Kimseye aldirmam highline hatta comfort bile. Gidin bmw alın bir yaş küçük alın derim. Bak ben paspas sipariş verecegim ya llocker 3d yada s dizayn 4d belki o sesi biraz keser. Bagajada bagajhavuzu.com dan bagaj havuzu sipariş verin. 5 yil kullancaksiniz o yüzden birde önkaputa mutlaka 200.mikron kalınlığı olan poliüretan (pvc olanı asla yaptirmayin) kaput filmi yaptırın. Param olsa on arka tamponada yaptiririm 😀 arabayi kabullenmek icin igrasiyorum bildiğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetarıkan06 -- 29 Ocak 2017; 1:36:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak güzel kardeşim. 2012 de reno latitude aldım. Bayi bana 4 mevsimlik var dedi ocak ayıydı mishel vardı üzerinde. 4 sene yaz kış bindim. 20 cm kardada bindim. Bu sene yine vw bayi 4 mevsimlik var dedi. Pirelli vardı üzerinde 2 cm karda araç kaydı. Yahu neden yalan söyleyim hiçbiri benim babamın fabrikası değil. Gelelim senin dediğine. 2012 de mishelin 4 mevsimliği yoksa. Bana bayi yalan söyledi yazlık lastiklerle 4 yıl yaz kış bindim. Polis de es geçti. Yada kışlıktı o lastikler ben yazın o sıcakta lastiği eritmeden bindim. Helal olsun bana

Size yalan söylüyorsunuz demiyorum, özür dileyerek cahilsiniz diyorum. Bilmiyorsunuz. Bayi dese ki bu araç 3000 motor siz 3000 motor arabaya biniyorum mu diyeceksiniz? Bayi dese ki bu araçta 28 tane hava yastığı var, siz 28 tane hava yastığı var benim araçta mı diyeceksiniz?

Bilmiyorsunuz bari araştırın... 4 mevsim lastik nedir, ne zaman çıkmıştır, üstünde 3pmsf kar logosu var mıdır yok mudur? Bunları önce bir araştırın öğrenin, esp nedir, asr nedir bunları bir öğrenin daha sonra konuşabiliriz.
    Nokian Tyres
    404 Sayfa bulunamadı / Nokian Tyres
    http://nokianlastik.com/lastikdetay.aspx?urunId=57
    https://www.nokiantyres.com/winter-tyres/nokian-weatherproof/
    www.michelin.com.tr
    Michelin CrossClimate lastikleri - Michelin Türkiye
    http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-crossclimate
    www.goodyear.eu
    Goodyear Vector 4Seasons | Goodyear Lastikleri
    https://www.goodyear.eu/tr_tr/consumer/tires/vector_4seasons_gen-2.VEC4SEASG2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Ocak 2017; 9:20:17 >

• Hankook kötü bir lastik değil ki. Bende yeni A4 aldım. Onun üzerinde de Hankook vardı. VAG anlaşma yapmış ve lastik tedarikçisi olarak Hankook' u da tercih etmiş.

Şu an üzerinde Michelin Alpin 5 kış lastiği var, yemin ediyorum Hankook dan sonra kütük gibi geldi, tabi kış lastiği olamsının da etkisi var ama bu kadar sert olması inanılır gibi değil Michelin ' in.

Şu kış bitse de bir an önce Hankook lastikleri geri taktırsam diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Hankook kötü bir lastik değil ki. Bende yeni A4 aldım. Onun üzerinde de Hankook vardı. VAG anlaşma yapmış ve lastik tedarikçisi olarak Hankook' u da tercih etmiş.

Şu an üzerinde Michelin Alpin 5 kış lastiği var, yemin ediyorum Hankook dan sonra kütük gibi geldi, tabi kış lastiği olamsının da etkisi var ama bu kadar sert olması inanılır gibi değil Michelin ' in.

Şu kış bitse de bir an önce Hankook lastikleri geri taktırsam diyorum.

Merhabalar;

Kış lastikleri genelde yumuşak olurlar, lastik havalarınızı hiç kontrol ettiniz mi?
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Valla servis taktığı için kontrol etmedim. Belki de fazla bastılar.

Olmadı bir lastikçiye götüreyim. Havasını kontrol ettireyim.

Teşekürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Valla servis taktığı için kontrol etmedim. Belki de fazla bastılar.

Olmadı bir lastikçiye götüreyim. Havasını kontrol ettireyim.

Teşekürler bilgi için.

Ben eşimin fiat punto evo aracına yeni aldığım kış lastiklerini taktırttım, çok yumuşak diye aldığım lastikler taş gibiydi, akşam dönüşte petrolde baktım, 42 hava basılmıştı 32 olması gerekirken, bir kontrol edin derim
  • Cezalı olduğum için yazamadım. Servise gittim. Hava kanallarından geliyor dedi orda arada kalan soğuk hava dedi. İşin Aslı oda bulamadı. Bu süre sarfında usb bazen okuyor bazen okumuyordu. Aklına geldimi görüyor gelmedimi 5 tane usb taktım görmedi bu şikayetimide söyledim ama servis elamanı varken gördüğü için bişey yapamadı. Boşa 400 km yol gittim. Kauçuk paspas ve bagaj havuzu aldım sesi biraz kesti ama stabilize yolda 100 km hızla kulaklarım ağrıyor basınç yapıyor gürültüden. Ben passatların bu kadar gürültü Yol sesi aldığını bilmezdim ( tabi deneme sürüşlerinde kaymak gibi yolda sürdürüyorlar) birde şu YouTube de video çeken bazı formcular var mesela otopark carviser vs gibi bi işe yaramazlar kağıttan okuyum söylüyorlar ezbere. Ses yalıtımını yada kronik sorunlara tam anlamıyla değinmiyorlar. Gelelim lastik konusuna aracımın üzerindeki lastikler Pirelli p7 245 50 18 bayinin dediği 4 mevsimlik aöa normalde yazlık lastik. Bu araç bu kadar sesi bu lastik yüzündende alıyor tahminim ama internette baktım 750₺ tanesi bu kadar pahalı bi lastik böyle nasıl iğrenç oluyor anlamıyorum. Belkide jant büyüklüğündendir ( Allah 19 jant binene sabır versin) tabi stabilize yolda ! Son olarak 5 yıl böyle idare etcez araç bi 5 bini devirsin kendine gelsin bakımında birdaha bakalım dediler. Daha önce dediğim gibi bundan önceki aracım reno latitude idi 225 50 17 mishelin lastiği vardı. 4 yıl aralıksız yaz kış bindim ne bu kadar ses vardı araç içinde (aynı yolda gittiğim halde ) nede bi kışın karda kayma gitmeme gibi korkum veya yaşadığım bi anım oldu. Arkadaşlar sözüm özü şu malınızı alırken ne olursa olsun hangi marka olursa olsun para ediyormuş ikinci eli iyi gidiyormuş yok şöyle böyle diye düşünmeyin. Tepeden tırnağa inceleyin bayideki satış elamanlarına kan ağlatıp malı ondan sonra alın. Korkmayın para sizde sizin cebinizde ! Sorunumla ilgilenen aynı şeyler başına gelip bana aydınlık olan arkadaşlara tşk ederim. Atıştığım yazılarıma imla hatalarıma takılıp konunun asıl önemini değilde sırf aşağılama malzemesi olarak yorum yazan beni şikayet edip ceza almama neden olan arkadaşlarda sizde iyiki varsınız. Varsınız ki ! Diğer iyi insanların varlığı ortaya çıkıyor. Sizede var olma sebebinizden ötürü tşk ederim.

• zallon Z kullanıcısına yanıt
    Yıl olmuş 2018 hala bitmedi şu markanın sorunları
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.